Neler Yeni

MOUSE GİDİP GELİYO! YARDIM !

SkyFall

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Hakan Keleş
Merhaba arkadaşlar mousem gidip geliyor, 6 tane giriş yeri var hepsine taktım fakat yine gidiyor aygıt yöneticisinden gerekilen işlemleri yaptım işe yaramadı ( mouse güç ) birde mouse devre dışı bırakıp etkinleştirdim fakat yine olmadım bilgisi olan yardım edebilrmi ?

Leurox

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Merhaba arkadaşlar mousem gidip geliyor, 6 tane giriş yeri var hepsine taktım fakat yine gidiyor aygıt yöneticisinden gerekilen işlemleri yaptım işe yaramadı ( mouse güç ) birde mouse devre dışı bırakıp etkinleştirdim fakat yine olmadım bilgisi olan yardım edebilrmi ?
mouse eski mi yeni mi usta

Eren Kurtuluş

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
457
İsim
Eren Kurtuluş
acaba girişlerde sorun olabilirmi sence usta
Aynısı bendede vardı. Çoğu kişidede aynısı olmuş. Kimse cevabını bulamadı bu sorunun. Ben artık kabullendim bu şekilde yaşamam gerektiğini :D 1 ay sonra artık kesilmemeye başladı. Şuan kopma yok.

Çikohan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,318
İsim
dd
Aynısı bendede vardı. Çoğu kişidede aynısı olmuş. Kimse cevabını bulamadı bu sorunun. Ben artık kabullendim bu şekilde yaşamam gerektiğini :D 1 ay sonra artık kesilmemeye başladı. Şuan kopma yok.
kablosunda problem var büyük ihtimalle benim eski mousetada öyle olmuştu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,044,569
Üyeler
165,694
Son üye
znxw2
Top Bottom