Arama sonuçları: *

1. K

8+16 gb ram yapılır mı ?

Bir sorun yaratmaz. Fakat oyunlarda yüksek performans için aynısından 1 tane olursa dual çalışır ve fps i etkiler. Mevcutta varsa kullanabilirsiniz
  2. K

Sata ssd ilemi yoksa m2 ssd ile mi geliştiriyim

Hocam normalde pci e kart giriştiler var ama onlar biraz pahalı. Aşağıdaki ürün işinizi görür. Sata3.0 sata kablo ve güç kablosu bağlıyorsunuz. Normal hdd yada normal ssd gibi iş görüyor. Bu üründe yorumlar kötü ama alternatif bakıp eklerim...
  3. K

Sata ssd ilemi yoksa m2 ssd ile mi geliştiriyim

1tb m2 al kardeşim. Bir de m2 adaptör al. 512 yi adaptöre tak. Bak keyfine :)
  4. K

Yardım Param güvende ile laptop satilirmi

Anladım kardeşim bir abi tavsiyesi umarım faydalı olmuştur. Elden satarken bir de asla ürünü bir yere vb bırakma. Elden alacak kişinin ayağına asla götürme. Alacak kişi kendi gelsin. Motorlu vb ise asla ürünü çıkarma. Mümkünse bir internet kafe veya tanıdık dükkanında bakıp kontrol ettirirsin...
  5. K

Yardım Param güvende ile laptop satilirmi

Kardeşim elden satmanı öneririm. Bu tarz pahalı cihazları param güvende vb satmayın. İlla satacaksan sistem şöyle işliyor. Kişi ödeme yapıyor ve sahibinden havuzuna para düşüyor. Orada bir kargo kodu oluşuyor ve o kod ile ilgili kargo firmasına veriyorsun. Sonra sisteme girişini yapıyorsun...
  6. K

VATAN BİLGİSAYARI SİSTEM ALINIR MI

Aralık ayında aldık hocam arkadaşa. Üstelik 1 tb yaptıydık ssd yi. Fakat fiyatlar artmış.
  7. K

VATAN BİLGİSAYARI SİSTEM ALINIR MI

YouTube donanım kanallarına abone ol. Sistem çıkar mutlaka. 25 bine 4060ti ryzen 5 7500f alırsın.
  8. K

Bilgisayarı 2 ekrana bölmek

Bu dediğinizi daha önce bir forumda görmüştüm. 2 klavye 2 mouse bağlı ama sistemler farklıydı. Kısacası 1 Pc iki kişi kullanıyordu. Fakat hangi forum hatırlamıyorum.
  9. K

Oyun Projem - Depth of Space

İyi günler hocam demo var mı
  10. K

Kasa açılıyor fakat klavye, mouse,monitör çalışmıyor

Ne kablosu taktınız hocam? Bios pili çıkarın hocam. Geri takın. Rami çıkarıp 2. Slota takın. Ekran kartını kontrol edin. Güç kablosu takılı mı bakın. Usb leri arkada farklı yerlere takın. Monitör girişini ekran kartına taktığınızdan emin olun.
  11. K

Kasa açılıyor fakat klavye, mouse,monitör çalışmıyor

Temizlemek için mi açtınız? Ne yaptınız temizlik olarak?
  12. K

Çözüldü✓ Sistemim için önerebileceğiniz 16 GB ram

Anladım hocam o zaman 2x8 2. El olarak 600-800 bandında alabilirsiniz. 4 slot var. Çarpraz takarsınız 24 ram olur. 8-4-8-4 gibi.
  13. K

Çözüldü✓ Sistemim için önerebileceğiniz 16 GB ram

2x16 al hocam 2 slot boşta kalır hem. İkinci el baya uyguna alabilirsin. Yada 4x8 de olabilir ama 2x16 çok daha mantıklı
  14. K

Hangi monitörü almalıyım

Mümkünse pivot alın hocam, yukarı aşağı ayarlanabilir olması çok ergonomik
  15. K

Aldığım "RX 580" kartında bir sorun var

Orada sadece versiyon görürsün hocam. Üretici versiyonu ile uymuyorsa değiştirilmiştir. Zaten bu 8 gb ise %100 mining yapılmıştır. Cornlov arkadaşın bahsettiği gibi Rx 480 ise mining kesin. Bu kartlarda daha yüksek kazım için bios değiştirme işlemi yapılıyor. Bu sayede yüksek mhs alınıyordu...
  16. K

Aldığım "RX 580" kartında bir sorun var

Tek monitör ile dene. Bir de bunun tam modeli ne gpuz ile bak lütfen. Oradan bir site linki vardı. Orjinal bios versiyonu gözüküyor. Eğer farklı ise içindeki biosu hem gpuz üzerinden hem de bios yazma uygulaması üzerinden yedek al hocam. Ondan sonra bios güncelleme yapmalısın.
  17. K

Gamepower neden alınmaz

Gamepower Overlord red switch klavye ikinci el 400 e almıştım. Şimdi sıfırı 1300 civarında. Bir kaç kez rgb renkleri kaydı. Onun için bir anahtar tuş var. Onu diğer tarafa alınca sıfırlıyor ve düzeliyor. Bunun dışında bir sorunla karşılaşmadım. Alırken de sahibi söylemişti bu durumu. 6 aydan...
  18. K

🔥İndirim 27 İNÇ Viewsonic pivot monitör 4700TL

Pivot çok önemli bence de :). 2 monitör pivot bende ve gerçekten istediğin gibi ayar yapabiliyorum
  19. K

Asusda kalite farkı oluyor. Mesela 24 inç 2 model vardı bende. Birinin görüntü kalitesi inceliği vb diğerinden bariz fark ediyordu. Halen duruyor satmıyorum da ama ihtiyaç oldu mu kullanıyorum. Bu cihazlarda öyle, panel farkı oluyor. Bu modeli canlı görmedim en iyisi vatan bilgisayar gibi...
  20. K

Hocam marka iyidir. Yıllar önce kullandım bu markayı. Ama ürün elektronik sonuçta şans işi biraz. Alırsınız test yaparsınız. Ben 27 kullanıyorum. Açıkçası 24 de kullandım. 24 ufak kalıyor. Çok düşünme hocam al keyfine bak.
Top Bottom