Arama sonuçları: *

1. Kangalll

OLED Monitör Alınır mı?

Ben msi olan modeli aldım kullanıyorum, paran varsa alınır. Fps için ayrı, hikayeli oyun için ayrı monitör alacaktım, en sonunda ikisini tek monitörle almış oldum. Panel güzel, ışık gözü yormuyor, film izlemesi bile ayrı bir keyif.
  2. Kangalll

3 Bin tl ye masa önerisi

Şunu 2 hafta önce bilgisayar için aldım, sallanma falan olmuyor memnunum. https://www.trendyol.com/reflekta/calisma-masasi-60x160-bilgisayar-masasi-ofis-masasi-cok-amacli-buyuk-boy-masa-p-868921431?boutiqueId=61&merchantId=883044
  3. Kangalll

ANKASTRE FIRIN VE OCAK ÖNERİSİ

arçelik ve beko'da yapı krediye faizsiz 7 taksit, diğer kartlara 5 taksit vardı, kampanya bitmediyse düşünebilirsiniz. Ben servisleri iyi olduğu için arçelik ve beko'dan yanayım. Ocak önerisi olarak da tek önerim cam ocak almayın, her şey leke yapıyor, su lekesi rahat rahat geçmiyor.
  4. Kangalll

Yardım 500Mbit Download ile düşük indirme hızı YARDIM

Normalde öyle olması lazım, benim de saniyede 100mb indirme almam lazım ama alamıyorum, dün 20-30 arası aldım, indirme bölgesini Türkiye dışında bir ülke seçince 40lara kadar çıktı.
  5. Kangalll

Yardım 500Mbit Download ile düşük indirme hızı YARDIM

aynı sıkıntı bende de var, normalde 950mbps hız alıyorum ama steam'de 200 civarı alabiliyorum
  6. Kangalll

Ryzen 5 7500f rx580 e darboğaz yapar mı

Paşa paşa kullanırsın hiç sıkıntı olmaz
  7. Kangalll

Kulaklık önerisi fps

Steelseries'lar hafif, onlara bakabilirsin.
  8. Kangalll

Bu yazı fiber çalışmasımı yapılıyor demek

kardeşim ben köydeki eve başvuru yaptım, her ay mesaj geliyordu çalışmalar devam ediyor diye. Köyüm ilçeye 40 km uzakta ve ilçenin dışında hiçbir yerde internet yok.
  9. Kangalll

Bir çılgınlık yapasım var

Ben de 27inc monitör var, 1080p kullandığımda pikseller gözüküyor. 32inc 1080p hoş görünmez.
  10. Kangalll

🔥İndirim 20₺-Hayvan Çiftliği - George Orwell

Hayvanları anlatan çok güzel bir kitap :) (ironi)
  11. Kangalll

Normal kargo yapan satıcıya güvenmeli miyim?

1080ti halen çok güçlü kart, ben olsam onu alırdım ama kimseye güven olmaz. Gidip alabilme imkanınız varsa alın, facebook'da sayfalar üzerinden çok dolandırma oluyor, güvenmemek lazım.
  12. Kangalll

9800x3d için seçtiğim parçalar nasıl?

düşüncem o şekilde, ilk masaüstü pc olunca biraz acısını çıkarmak istiyorum.
  13. Kangalll

Ben de ileriye dönük düşünüyorum, işlemciyi kesin 9800x3d alacağım, ekran kartı için yeni amd ve nvidia kartlarının piyasaya sürülmesini bekliyorum, anakartı da msi x870e carbon düşünüyorum ama pek bilgili olmadığım için acaba abartıyor muyum diye şüpheye düştüm.
  14. Kangalll

Arkadaşlar kusura bakmayın hiç bilmediğim için soruyorum. 20 yıldır laptop kullanıyorum, hiç masaüstü kullanmadım, yavaştan sistem toplayacağım veya alacağım ama hazır sistemlere bakıyorum 9800x3d+4070ti sistem kurmuşlar ama anakart a620m. Anakartın burada önemi nedir? ben sadece oyun oyun...
  15. Kangalll

Yeni Bilgisayar Sistemi Önerileri

Sizce tek tek toplamak mı mantıklı yoksa hazır sistem almak mı? Genel olarak sistemde ekrean kartları avrupaya kıyasla pahalı oluyor, diğerlerinde pek fark olmuyor. Bazı kampanyalı sistemlerde de ekran kartı uyguna geliyor, ekran kartsız sistem mi toplamaya başlayıp ekran kartını sonra mı alayım...
  16. Kangalll

Çözüldü✓ Ekran kartı hariç sistem önerisi verir misiniz toplam bütçe 220.000 TL

ekran kartsız yazmışsınız ya ondan öyle dedim yoksa 4090'la o fiyata ulaşılabilir ama yine de yüksek bütçe
  17. Kangalll

Çözüldü✓ Ekran kartı hariç sistem önerisi verir misiniz toplam bütçe 220.000 TL

Merak ettiğim için birkaç sitede en pahalı sistemi topladım ama neredeyse hiçbiri bu bütçeye ulaşamıyor, ekran kartsız 200k bile olmuyor.
  18. Kangalll

Hangi tableti almaliyim

Bende huawei matepad 11 var, kendisiyle sınava çalışıp kazandığım için duygusal bir bağımız var. Huawei öneririm, kalemi de not uygulaması da güzel.
  19. Kangalll

Yeni Bilgisayar Sistemi Önerileri

Güzel sistem olmuş şimdiden hayırlı olsun. Ben de benzer sistem toplayacağım ama ekran kartı konusunda kararsız kaldım, sanırım 1-2 ay daha yeni ekran kartlarının çıkmasını bekleyeceğim.
Top Bottom