Türk telekom 1000Mbps kullanıyorum. Steam ve battlenet de yavaşlık var bende de. Epic de yavaşlık görmedim.Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
DOSTLAR PROBLEM NEDİR? NORMAL İNTERNET SURF HALİNDE BİR PROBLEM YOK, 4K VİDEOLARDA SIKINTI YOK.
Benimde TT Hocam, xbox app bu ama anlamadım yani, bunun dışında bir problem yok uçakTürk telekom 1000Mbps kullanıyorum. Steam ve battlenet de yavaşlık var bende de. Epic de yavaşlık görmedim.
aynı sıkıntı bende de var, normalde 950mbps hız alıyorum ama steam'de 200 civarı alabiliyorumTürk telekom 1000Mbps kullanıyorum. Steam ve battlenet de yavaşlık var bende de. Epic de yavaşlık görmedim.
Normalde öyle olması lazım, benim de saniyede 100mb indirme almam lazım ama alamıyorum, dün 20-30 arası aldım, indirme bölgesini Türkiye dışında bir ülke seçince 40lara kadar çıktı.Değişik hocam şuanda bende 17-19mbit arası indiriyor, minimum 45 almam lazım normalde dimi?
Çıldırdı şuanNormalde öyle olması lazım, benim de saniyede 100mb indirme almam lazım ama alamıyorum, dün 20-30 arası aldım, indirme bölgesini Türkiye dışında bir ülke seçince 40lara kadar çıktı.
Windows güncelleştirme ayarlarında teslim iyileştirme seçeneği var, indirme hızını Mbit olarak seçin her 2 plana da 500 yazın düzelir. Diye bir çözüm ile hızlandırdım şuanda. 1000mbit olanlar 1000 yazabilir.
Ne açmıştınız hocam bende de i5 12450h varGeçenlerde samsung ssd kullananlar bilir, Bir özellik açtım. Bigisayar kendinden geçti. İndirdiği gibi diske yazdı işlemci kullanımı falan tavan yaptı. i5 12600k var iyi kötü. Onu açınca indirmemde ciddi artış yaptı ama bir kaç aydır indirmelerde yavaşlık var. Çözemedim.
Samsung magician'ın içinde performans modunu açınca diskten %10 yiyor ve Ram'i Cache olarak kullanıyor. İndirmelerde inanılmaz işe yarıyor. Diskin indirme hızına yetişemediği yerlerde çok işe yarıyor ama ssd nin ömrü gidiyor doğal olarak. Bunu açınca çok büyük boyutlu bir oyunu 10 dakika gibi kısa bir sürede indirmiştim. Ama gel zaman git zaman şimdi indiremiyoruz. Steam ve bazı platormlarda sıkıntı var.Ne açmıştınız hocam bende de i5 12450h var