Arama sonuçları: *

1. hidoben45

Klavyeyi kullaninca internet yavaslayip gidip geliyor

merhabalar bizim internetin bide 5g hali varmış şimdi onu kullanacağım. internet farkı herhalde olacaktır, bu klavyenin interneti yavaşlatmasını önlermidir...
  2. hidoben45

hocam wifi kanali dedigin nedir 1734958367 wifi kanali dedigin nedir
  3. hidoben45

ajazz ak820 pro aldim gecenlerde ne zaman klavyeyi dongle ile acsam internetim yavaslayip habire gidip geliyor klavyeyi cikartinca hersey normale donuyor bu konuda acil yardim lazim sinir hastasi olacagim.
  4. hidoben45

TKL(NUMLOCKSUZ) KLAVYE ÖNERİSİ

arkadaşlar önerilere hala açığım sanarım para biriktirip sarı siteden alacağım ama olurda ilan bulamazsam diye yinede önerebilirsiniz
  5. hidoben45

reis stoklar genelde yok hepsiburadada gördüm oda 4k imiş magegee markası nasıldır? 1733946580 puding keycap nasıl oluyo hocam? fotoğraf atabilir misiniz?
  6. hidoben45

hocam yüksek ihtimal bidahaki ayın 5-10 arası falan alıcam bunu düşünürüm başka bildiğin varsa duymak isterim
  7. hidoben45

klavyeyi klavyeyi biliyorum fakat sahibindendekiler cidden 0 mıdır hocam?
  8. hidoben45

merhabalar yeni bir laptop aldım klavye almayı düşünüyorum fakat f tuşları ve çok yer kaplamasını istemediğim için %75 arıyorum önerileriniz varsa bekliyorum. (blue switch olmazsa sevinirim) aklımda bu var : https://bit.ly/3BrtUsO
  9. hidoben45

Aliexpresste minimum alışveriş tutarı varmıdır?

şuan temuda sanarım kargolar bedava. yazıdan anladığım kadarıyla ürünlerin çıplak halini mi 30 euroyu geçmeyecek şekilde alacağım? aliexpress temuya göre bi tık pahalı geldiği için temudan alacağım sanarım.
  10. hidoben45

hocam temudan aldığım ürünler kdv ile 1100+ üstü oluyo gümrükte kalır mı? 2 tane ürün çıkardım 1057 tl oluyor kdv ile yinede kalır mı?
  11. hidoben45

aliexpressede baktım ilk alışveriş indirimi dışında ürünler pahalıymış. temudan mı almam mantıklı aliexpressten mi temuda ürünlerin geneli ucuz ama vergi fazla aliexpresste vergi az ama ürünler pahalı ne yapıcam? 1733603142 temuda hangi ödemeler en son gözüküyor sepet toplamı dışında
  12. hidoben45

merhabalar temudan alışveriş yapacaktım fakat 670tl min sepet tutarı istiyor bende vergiyle 700den 1100 TL'ye falan çıkınca vazgeçtim aliexpressde böyle bişey varmı (minimum alışveriş tutarı)?
  13. hidoben45

Alt tab atıp açılınca boşa gidiyor.

Merhaba, bir kaç gündür bu sorunu yaşıyorum alt tab atınca normalde diğer sekmeye geçerken artık o beyaz çerçeve yok ve boşluğa gidiyor bunun sorunu nedir nasıl çözerim
  14. hidoben45

Çözüldü✓ Xbox kolu Marka fark eder mi?

inşallah
  15. hidoben45

yazdık zaten çözdük pil verdi kargoya :D
  16. hidoben45

evet var https://www.trendyol.com/gp/e211-usb-sarj-cihaz-2-adet-aa-2100-mah-sarjli-kalem-pil-p-129694628?boutiqueId=61&merchantId=372157 acaba diyorum bize farklı model mi gönderdiler renk falanda farklı, gönderdikleri modelde mi pil çıkmıyor acaba yorumların geneli beyaz çünkü.
  17. hidoben45

hocam siparişim geldi ürünün sayfasında 2 adet 2100mah pil çıkıyor yazıyordu ama bizimkinde sadece şarj aleti ile kablosu çıktı niye? *ve renkte farklı geldi*
  18. hidoben45

yüksek ihtimal onları kullanmam sipariş verdim şuan gpnin şarj aletini. saolun cevaplarınız için :)
  19. hidoben45

bide bunla duracell pil falan şarj edebiliyor muyum?
  20. hidoben45

reis bu seni titreşimli oynadığında kaç saat götürüyor ? Dolduğunu nasıl anlıyoruz?
Top Bottom