TKL(NUMLOCKSUZ) KLAVYE ÖNERİSİ

hidoben45

80+
Reaksiyon skoru
3
Bütçe
1700
merhabalar yeni bir laptop aldım klavye almayı düşünüyorum fakat f tuşları ve çok yer kaplamasını istemediğim için %75 arıyorum önerileriniz varsa bekliyorum. (blue switch olmazsa sevinirim)
aklımda bu var :

merhabalar yeni bir laptop aldım klavye almayı düşünüyorum fakat f tuşları ve çok yer kaplamasını istemediğim için %75 arıyorum önerileriniz varsa bekliyorum. (blue switch olmazsa sevinirim)
aklımda bu var :
Sahibinden AULA F75 bak

klavyeyi

klavyeyi biliyorum fakat sahibindendekiler cidden 0 mıdır hocam?
evet çoğu sıfırdır sıfır olmasa bile ne kadar kullanılmış olabilir zaten fakat karaborsaya düşmüş sanırım 2000TL civarı hep

aklımda bu var :
Aula f75 der geçerim stok nerde bulursan kardeşim

evet çoğu sıfırdır sıfır olmasa bile ne kadar kullanılmış olabilir zaten fakat karaborsaya düşmüş sanırım 2000TL civarı hep
hocam yüksek ihtimal bidahaki ayın 5-10 arası falan alıcam bunu düşünürüm başka bildiğin varsa duymak isterim

Reklam Amaçlı Paylaşım
Bende var özelden yazsbilirsin ama pudding keycapsli modeli pembe pudding beyaz kasa @hidoben45

reis stoklar genelde yok hepsiburadada gördüm oda 4k imiş magegee markası nasıldır?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

puding keycap nasıl oluyo hocam? fotoğraf atabilir misiniz?
Puding çekersin dediğin marka klavyenin puding keycapsleri aula f75 e uyuyor ben 2 paket aldım magegee 130 lu biri beyaz biri siyah

arkadaşlar önerilere hala açığım
sanarım para biriktirip sarı siteden alacağım ama olurda ilan bulamazsam diye yinede önerebilirsiniz

Son düzenleme:
Geri