Sen de hiçbir şey bilmeyen birisin diye sana da sataştım zamanında. Forum olarak çok gerisiniz çünkü. Bi'kaç kişi vardı bi' şeyleri bilen mujka gibi, onları...
Hater sub'ların postlarını bulup atacaksın burada ya?
Güzel kardeşim, rezil olma daha fazla hadi. Daha fazla rencide de etmek istemiyorum seni.
Testler...
Frame Chasers dediğin adam Reddit'de 3 kategorinin moderatörü, bunların üçü de 200K+ subredditler. Tamamen bağımsız testler yapan, çok da bilgili birisidir...
Canım kardeşim, tatlı kardeşim; zaten saf güç olarak 9070 XT ile 6950XT arasında %10 var. Bunu tüm Reddit de kabul eder. Ediyor da.
Sen 9070XT'yi iyi bir...
Evet, geçen konuda;
https://forum.donanimarsivi.com/konu/amd-6950xt-vs-radeon-rx-9070-xt-fps-farki-10.1257863/
9070XT ile 6950XT arasında sadece %10...
vallaha paraya kıydım ben lg 300hz aldım 2k 6 ay taksite de böldüm bunaldım kanka artık asus tuf dene panel arızalı geldi yolla gigabyte dene panel arızalı...
İki kişi de aynısını önermiş ben de aldım fakat ölü pixel çıktı bir adet belki tolere edilebilirdi kenarda köşede olsa ama nerdeyse tam ortada çok rahatsız...
Her şey güzel ama o ölü pixel ne abi tam ekranın ortasında çok canımı sıktı ya iade edecem mecbur :(
Evnia yı da almadık 8.5 a bakalım başka yarınlara bizim...