Yakın zamanda deneyeceğim teşekkürler.
1786964220
Hocam abarttım tabii ki o kadar değil ya Razer Goliathus tüm masa pad kullanıyorum ama bi mousepad e 1500 2000 liralar ne bileyim mantığıma sığmıyor :D
Uygulayabiliyorum ama premiuma 736 TL olarak gösteriyor. Ya premiumlu olacaksın yeni ve 736 ya alacaksın ya da 836 ya kod uygulayıp 686 ya alacaksın ikisini bir kullandırmıyor saçma olan orası anladığım kadarıyla.
Hocam bu işlere para harcarım lakin bi mousepad in bu kadar pahalı olması bana nedense mantıklı gelmedi hiçbir zaman bu kulvarda yoktum yani ama böyle bir sektörün olması beni denemeye teşvik ediyor. Ne kadar fark eder açıkçası merak ediyorum. Ben yalnızca hikayeli oyunlar oynuyorum.
Beyler sorun ben de mi ben mi anormalim ? Ben 25 seneden fazladır bilgisayar kullanıyorum hala promosyon olarak firmaların yaptırdığı küçük mousepadlerden kullanıyorum bu paralar ne kafayı mı yediniz ben mi olaya çok uzağım anlayamadım :D
Faturalı Turkcell'e geçmeni öneriyorum şu an içinde bulunduğum durumlardan dolayı.
Diğer operatörlerin de hat geçişine özel mantıklı bir paketini göremedim.
5G'den sonra böyle bir sömürülme hissetmedim.
Ortalama günde 1.5-2 saat mobil verim ile 1080p 1440p video izliyorum ve bana fazlasıyla...
Turkcell 450 TL'ye
40 gb
2000 dk
250 sms
kullanıyordum tahhütüm 5 gün sonra bitiyor 550 TL'ye aynı paketi yenilememi istiyorlar bende de böyle bir durum söz konusu ki bence makul gibi. Geçişe özel böyle bi paket varsa Turkcell'de değerlendirilebilir.
Profil resmindeki karakter gibi anırdığın yazından, ses tonu olmadan bile anlaşılıyor. :)
En azından bir fikrim ve elimde net veri var kendi sattığım laptop.
Sende anladığım kadarıyla o da yok sadece hönkürüyorsun :)
16-17 bin ortalama alıcısına göre 18-19 bin.
HP Pavilion 15 EC-1019 nt vardı ssd (512 + 480) ve ram (8 + 16) yükseltmesi ile beraber 20 bine sattım bataryası sağlamdı.