Faturalı Turkcell'e geçmeni öneriyorum şu an içinde bulunduğum durumlardan dolayı.
Diğer operatörlerin de hat geçişine özel mantıklı bir paketini göremedim.
5G'den sonra böyle bir sömürülme hissetmedim.
Ortalama günde 1.5-2 saat mobil verim ile 1080p 1440p video izliyorum ve bana fazlasıyla...
Turkcell 450 TL'ye
40 gb
2000 dk
250 sms
kullanıyordum tahhütüm 5 gün sonra bitiyor 550 TL'ye aynı paketi yenilememi istiyorlar bende de böyle bir durum söz konusu ki bence makul gibi. Geçişe özel böyle bi paket varsa Turkcell'de değerlendirilebilir.
Profil resmindeki karakter gibi anırdığın yazından, ses tonu olmadan bile anlaşılıyor. :)
En azından bir fikrim ve elimde net veri var kendi sattığım laptop.
Sende anladığım kadarıyla o da yok sadece hönkürüyorsun :)
16-17 bin ortalama alıcısına göre 18-19 bin.
HP Pavilion 15 EC-1019 nt vardı ssd (512 + 480) ve ram (8 + 16) yükseltmesi ile beraber 20 bine sattım bataryası sağlamdı.
Hayırlı olsun güzel tercih. Pişman edecek bi kart değil fsr desteği ve saf kas gücüyle uzun süreler idare edecek. Kendim 34.000'e 9070xt nitro+ alıp iade ettim bunu alınca geçen yıl.
Ekran kartın hazırsa bu setup fena değil indirebildiğin kadar indirmeye çalış ama nihayetinde 2. el. Temizliğini ve performansını deneyip görüp alacaksan değerlendirilebilir hocam.
Bu işlemci 7500f'ten çok daha iyi her anlamda.
Çok da tercih edilesi olmayan bir aracı göz alıcı bir hale getirmişsiniz helal olsun Allah kaza bela vermesin.
Bende de 2011 Fiesta var bazı değişiklikler yapmak istiyorum. Fikirlere açığım :)
https://www.akakce.com/bluetooth-kulaklik/en-ucuz-qcy-t13-anc-tws-kulak-ici-fiyati,791806148.html?gad_source=1&gad_campaignid=21014980057&gbraid=0AAAAADsWTCyvOkZDhEZMKWA5pWRFrxGzS&gclid=CjwKCAjwpqHTBhAcEiwAj2AfujXffkPNMlBgOkdMCi5YgmF1OLQmWJ14z59wNsMIMZAnwYviitHjGRoCRYIQAvD_BwE
Şu denenebilir 2...