Altair00 isimli üyenin son içerikleri

1. Altair00

Yine Başladı Haberler( Ekran Kartı Zamları Geliyormuş)

Devammmm :D Amin abi. Gereği kadar yeteri kadar olması en güzeli kesinlikle en güzel tespit "sonu yok".
  2. Altair00

Yine Başladı Haberler( Ekran Kartı Zamları Geliyormuş)

Abi biz napalım yaş 30 :)
  3. Altair00

🔥İndirim Klassegear Zen Poron Gaming Mouse Pad Satori Modeli ₺1350

Yakın zamanda deneyeceğim teşekkürler. 1786964220 Hocam abarttım tabii ki o kadar değil ya Razer Goliathus tüm masa pad kullanıyorum ama bi mousepad e 1500 2000 liralar ne bileyim mantığıma sığmıyor :D
  4. Altair00

❌İndirim Bitti! Superfresh Ton Balığı 75 Gr X 24 Adet 686 TL

Bu haliyle bile iyi aldım teşekkürler. 1786958693 586 olsa daha iyiydi tabi :)
  5. Altair00

bende premium olmama rağmen 736 değil 836 görünüyor fiyatı
  6. Altair00

Uygulayabiliyorum ama premiuma 736 TL olarak gösteriyor. Ya premiumlu olacaksın yeni ve 736 ya alacaksın ya da 836 ya kod uygulayıp 686 ya alacaksın ikisini bir kullandırmıyor saçma olan orası anladığım kadarıyla.
  7. Altair00

Premiumluyum ? Saçmaladı HB bu aralar.
  8. Altair00

Hocam bu işlere para harcarım lakin bi mousepad in bu kadar pahalı olması bana nedense mantıklı gelmedi hiçbir zaman bu kulvarda yoktum yani ama böyle bir sektörün olması beni denemeye teşvik ediyor. Ne kadar fark eder açıkçası merak ediyorum. Ben yalnızca hikayeli oyunlar oynuyorum.
  9. Altair00

Beyler sorun ben de mi ben mi anormalim ? Ben 25 seneden fazladır bilgisayar kullanıyorum hala promosyon olarak firmaların yaptırdığı küçük mousepadlerden kullanıyorum bu paralar ne kafayı mı yediniz ben mi olaya çok uzağım anlayamadım :D
  10. Altair00

🟢 Operatör Önerisi Lazım ❓

Bu baya iyiymiş analarını ağlattım şimdi benden taahhüt onayı filan alamazlar :D
  11. Altair00

Faturalı Turkcell'e geçmeni öneriyorum şu an içinde bulunduğum durumlardan dolayı. Diğer operatörlerin de hat geçişine özel mantıklı bir paketini göremedim. 5G'den sonra böyle bir sömürülme hissetmedim. Ortalama günde 1.5-2 saat mobil verim ile 1080p 1440p video izliyorum ve bana fazlasıyla...
  12. Altair00

Turkcell 450 TL'ye 40 gb 2000 dk 250 sms kullanıyordum tahhütüm 5 gün sonra bitiyor 550 TL'ye aynı paketi yenilememi istiyorlar bende de böyle bir durum söz konusu ki bence makul gibi. Geçişe özel böyle bi paket varsa Turkcell'de değerlendirilebilir.
  13. Altair00

Leptobumun Değeri Ne?

Profil resmindeki karakter gibi anırdığın yazından, ses tonu olmadan bile anlaşılıyor. :) En azından bir fikrim ve elimde net veri var kendi sattığım laptop. Sende anladığım kadarıyla o da yok sadece hönkürüyorsun :)
  14. Altair00

Leptobumun Değeri Ne?

16-17 bin ortalama alıcısına göre 18-19 bin. HP Pavilion 15 EC-1019 nt vardı ssd (512 + 480) ve ram (8 + 16) yükseltmesi ile beraber 20 bine sattım bataryası sağlamdı.
  15. Altair00

İki Adet Baggy Eşofman 398 TL (Sadece 2xl) Adet 199 TL

Bu ayrımcılığı anlayabilmiş değilim gerçekten biz neden saklamak zorundayız ağbiciiğim :)
Geri