en max butcem 2000 ama o fıyata gercekten değecekse dusunurum asıl butcem 1300 aklımda 1 model var sızce nasıl bu fıyata cok ıyı 50mm surucu oldugu soyluyor...
bence tcl cunku mınıled zaten oyunda oynamayacagın ıcın 100 hz yeterlı mınıled neredeyse oled derecesınde 6 sene gıdermı bıllemem ama en az 3 yıl gıder...
TCL 25G64 almayı dusunuyorum ama gercekten degecek mı bılemıyorum. Normalde olsa 2K olanı almak ısterdım ama sıstemım 5060 8 GB oldugu ıcın kaldırmıyor. O...
Oncelılkle merhaba ben 1080p monıtor almayı dusunuyorum bu yuzden monıtorrden anlayan arkadaslarıma seslenıyorum bana yardımcı olabılır mısınız bayağı bir...
Hocam simdi benim ekran kartim 5060 8gb ondan dolayi 4k kaldirmiyor fhd kullanmam lazim ama ben pc den sadece fps oyunlari oynuyorum ve goruntu onemli degil...
Hocam dediğin doğruda yani lg panellerinin panel ureticisi olarak en iyilere girdiğini gördüm de ondan dolayı lg panelinin sorun cikarcagini dusunmuyodum...
Hocam hala kullaniyormusunuz kullaniyorsaniz hala önerir misiniz? bir sorun yarattimı bende almayı düşünüyorumda ya bunu yada fazeon x27f330udp modelini...
Dual monitör Alınır mı? sizce bu konudan iyi anlayanlar ben dual moniör almak istiyorum cogunlukla film izleyen biriyim ve 4k yi o yuzden istiyorum ama fhd yi...