bedirha.n isimli üyenin son içerikleri

1. bedirha.n

Yardım 1300tl Kulaklık Önerisi

saolun hocam yardımınız ıcın ıdefıx mı onerırsınız yoksa d&r mı onerırsınız hangısı daha ıyıdır ıade konusu felan olursa
  2. bedirha.n

pardon hocam degııstırdım konuyu kablolu arıyorum bu fıyata kalıtelı kablosuz bulamadım
  3. bedirha.n

en max butcem 2000 ama o fıyata gercekten değecekse dusunurum asıl butcem 1300 aklımda 1 model var sızce nasıl bu fıyata cok ıyı 50mm surucu oldugu soyluyor ıyı oluyor heralde https://www.vatanbilgisayar.com/qcy-heroad-v200-rgb-7-1-usb-kablolu-gaming-oyuncu-kulakligi-siyah.html bundan daha ıyı...
  4. bedirha.n

TCL 24g54 Vs MSI Pro Mp2412

bence tcl cunku mınıled zaten oyunda oynamayacagın ıcın 100 hz yeterlı mınıled neredeyse oled derecesınde 6 sene gıdermı bıllemem ama en az 3 yıl gıder sorun cıkarmaz cıkarsada 3 yıl garantılı dıye bılıyorum.bide mınıled oldugu ıcın sıyahlar cok daha ıyı olur.hdr400 kullanmasıda cok ıyı
  5. bedirha.n

Yardım TCL 25g64 Monitör Alınır mı??

TCL 25G64 almayı dusunuyorum ama gercekten degecek mı bılemıyorum. Normalde olsa 2K olanı almak ısterdım ama sıstemım 5060 8 GB oldugu ıcın kaldırmıyor. O yuzden 1080p almak zorundayım aslında bunun ıcın bütçem var ama 1080p monıtore 11k vermek de bir yanım ıstemıyor. MiniLED'ın ne oldugunu cok...
  6. bedirha.n

Yardım 1080p Monıtor Onerısı

Oncelılkle merhaba ben 1080p monıtor almayı dusunuyorum bu yuzden monıtorrden anlayan arkadaslarıma seslenıyorum bana yardımcı olabılır mısınız bayağı bir model buldum ama emın olamadım 2K da dusunuyorum ama ekran kartım 5060 8 GB oldugu ıcın cok ıyı olmaz dıyorlar ondan 1080p almayı dusunuyorum...
  7. bedirha.n

TCL 27g64 Monitör Sıkıntılı mı?

Hocam monitör geldimi
  8. bedirha.n

TCL 27g64 Monitör Sıkıntılı mı?

Hocam bende almayi düşünüyorumda monitorunuz gelince gene burdan bilgilendirirseniz cok sevinirim
  9. bedirha.n

🔥İndirim TCL 27g64 Va Qd-Mini Led 2k 180 Hz Monitör 12.349 TL!

Hocam simdi benim ekran kartim 5060 8gb ondan dolayi 4k kaldirmiyor fhd kullanmam lazim ama ben pc den sadece fps oyunlari oynuyorum ve goruntu onemli degil benim icin dediklerine gore dual oldugu icin fhd kalitesi kotuymus o sorun değil benim icin 4k yida ps5 de kullanmak istiyorum hikaye...
  10. bedirha.n

🔥İndirim TCL 27g64 Va Qd-Mini Led 2k 180 Hz Monitör 12.349 TL!

Hocam bumu yoksa fazeon x27f330udp mi dual modlu hemde abudllah abinin incelemeside var anliyorsan monitorden hangisini önerirsin
  11. bedirha.n

Yardım Dual Monitör Alınır mı?

Hocam dediğin doğruda yani lg panellerinin panel ureticisi olarak en iyilere girdiğini gördüm de ondan dolayı lg panelinin sorun cikarcagini dusunmuyodum ilerde olu piksel felan olacağini dusunmuyorum olabilirmi olursada 3 yil iade hakki var 1 tane olu piksel bile ciksa diye biliyorum yada ben...
  12. bedirha.n

❌İndirim Bitti! Gigabyte G27u 4k 160 Hz - Full Hd 320 Hz 🔥12.491,55🔥

Hocam hala kullaniyormusunuz kullaniyorsaniz hala önerir misiniz? bir sorun yarattimı bende almayı düşünüyorumda ya bunu yada fazeon x27f330udp modelini dusunuyorum sizce hangisi iyidir
  13. bedirha.n

Yardım Dual Monitör Alınır mı?

Dual monitör Alınır mı? sizce bu konudan iyi anlayanlar ben dual moniör almak istiyorum cogunlukla film izleyen biriyim ve 4k yi o yuzden istiyorum ama fhd yi de arada bi cok cs oynamak istiyorum onda kullanmak icin 330hz cok iyi oluyor zaten 4.3 kullaniyorum cs de o yuzden fhd goruntusu onemli...
  14. bedirha.n

🔥İndirim 🎮 Beitong Gamepad Modellerinde İndirim! | 🔥 Trendyol & Hepsiburada 🔥

Peki bu kp20 modeli kabloyla ps5te calisirmi
  15. bedirha.n

Yardım Fazeon X27f330udp Alınır mı Nasıldır _

hocam naptınız aldınızmı aldıysanız memnunmusunuz bende almayı dusunuyorumda
Geri