Merhaba,
Ders için kardeşime tablet bakıyorum 10 ile 18 bin arası çok fazla seçenek var kalem içine dahil olmalı şarjı çabuk bitmesin ekranı akıcı olsun...
Şimdiden hayırlı olsun hocam bir sorunuz olursa etiketleyebilirsiniz
1779468664
Kargo gelirken kargocuyu bekletip onun rızasıyla beraber veya onu çekmeden...
HSH veya HSS bir gitar alınarak farklı türler çalabilirsiniz herhangi bir kaybınız olmaz. Amfi yerine ses kartı alırsanız daha farklı tonlarda sesler elde...
Şimdiden hayırlı olsun SS - HSH - HH - SSS öyle benim bildiğim aman aman bir farkları yok HSH almanız mantıklı olur hangisi hoşunuza giderse sonra ki...
Teşekkürler Ibanez GRG121DX ve GRG121SP modelleri gözüme şarptı HH dizilimi var ama modu ile manyetik ikiye bölüp single manyetiği de kullanabiliyormuşuz...
yeni başlayan kararsızlığı kötü sizler gibi tarzı oturmuş neyin yetmediği neyin lazım olduğunu bilsem hedefim olsa rahat edeceğim ama şuan ne çalacağımı...
Teşekkürler cevabınız için peki gitarın köprüsünün sabit olmayışı bana sorun olurmu yeni başlayacak biri olarak akor kaçırma vesayre birde şu konuda...
Merhaba, ilk elektro gitarımı almak istiyorum çalmak istediğimiz müzik türü gitardaki manyetik seçimimizi belirliyor bu konu kafamı karıştı sert metal de...
Teşekkürler cevap için orjinal batarya alalı 2 yıl oldu bence çabuk öldü değiştireceğim batarya daha uzun dayansın diye ne yapabilirim peki yoksa her yıl...
Batarya bitiyse şarja takıp kullandırmıyor. Pil bir nevi sistemi koruyor gibi düşünebilirsin. Pili yenilemediğin sürece çalıştırsan bile frekans kısması...
Garanti süresi bitti fakat aktif olarak daha bir kaç aydır kullanıyordum oyun oynuyordum garip geliyor. Sadece batarya ölmüş olsa masa üstü gibi pirizde...
Merhaba bilgisayarımda daha önceden de kesik kesik şarj olma sorunu vardı tamamen şarj olması ve kullanmaya başlamam için şarj soketini defalarca takıp...