https://amzn.eu/d/0hYjIFuw 30 bin üzerine çok çıkmak istemiyorum bu model de var arada çok fark olurmu? zaten konsol felan bağlanmayacağım günlük kullanım...
Muadil markalarına göre az özellik sunuyor kalitesi plastik kulağı kaplamıyor ağrı yapıyor sarjı çok iyi gidiyor anc özelliği felan yok sürücüleri yine Qyc...
Amazon'da ilk siparişe özel indirimle beraber 1200 tl ye Qcy H3 aldım JBL balonunundan 10 gömlek daha kaliteli kardeşim de var jbl karşılaştırdım ikisini de...
Merhaba arkadaşlar çakma ps 4 kolu almak istiyorum 3 te olabilir fark etmez pazarama da 500 e 200 kodda var tek kriterim çabuk bozulmasın arada bilgisayara...
Bende o tarz bir sorun yok hocam şuan zaten direkt bilgisayarı kullananıyorum sadece eğer servis çok yüksek fiyat çekerse alabileceğim güvenilir muadil...
Merhaba,
Acer Nitro cihazımda tahmini şarj aleti kaynaklı bir sorun çıktı kesik kesik şarj ediyordu bir kaç kere takıp çıkarmam gerekiyordu sürekli şarj...
Benim yaşadığım yerde her hafta yenilenen şekilde değişiyor indirim olan restoranlar üst limitte fazla değildi sanırım restoranın minimum spariş tutarını...
Alınır bence ben 1 ay ücretsizi kullandım iptal ettim sonra yeniden dönmem için aylık 120 tl teklif yaptılar üyeliği yaptım zaten en ucuz indirim 200 tl 3-4...
Merhaba,
Ders için kardeşime tablet bakıyorum 10 ile 18 bin arası çok fazla seçenek var kalem içine dahil olmalı şarjı çabuk bitmesin ekranı akıcı olsun...
Şimdiden hayırlı olsun hocam bir sorunuz olursa etiketleyebilirsiniz
1779468664
Kargo gelirken kargocuyu bekletip onun rızasıyla beraber veya onu çekmeden...