https://amzn.eu/d/0hYjIFuw 30 bin üzerine çok çıkmak istemiyorum bu model de var arada çok fark olurmu? zaten konsol felan bağlanmayacağım günlük kullanım maç dizi film için tv arıyorum izlerken zevk alıyım akıcı olsun kronik problem çıkarmasın bana isteğim uzun kullanıyım
Muadil markalarına göre az özellik sunuyor kalitesi plastik kulağı kaplamıyor ağrı yapıyor sarjı çok iyi gidiyor anc özelliği felan yok sürücüleri yine Qyc ve ankere göre küçük 1200 tl ye Qcy h3 aldım kardeşimde de var kıyasladım net şekilde Qyc daha iyi bir kulaklık her açıdan sırf ismi var...
Amazon'da ilk siparişe özel indirimle beraber 1200 tl ye Qcy H3 aldım JBL balonunundan 10 gömlek daha kaliteli kardeşim de var jbl karşılaştırdım ikisini de h3 öneririm o paralara
Merhaba arkadaşlar çakma ps 4 kolu almak istiyorum 3 te olabilir fark etmez pazarama da 500 e 200 kodda var tek kriterim çabuk bozulmasın arada bilgisayara bağlayıp futbol oyunu oynarım o yüzden fazla bir para vermek istemiyorum deneyimleyen ya da dediğim gibi pazaramadaki gamepad ilanları...
Bende o tarz bir sorun yok hocam şuan zaten direkt bilgisayarı kullananıyorum sadece eğer servis çok yüksek fiyat çekerse alabileceğim güvenilir muadil marka biliyormusunuz o önemli benim için
Merhaba,
Acer Nitro cihazımda tahmini şarj aleti kaynaklı bir sorun çıktı kesik kesik şarj ediyordu bir kaç kere takıp çıkarmam gerekiyordu sürekli şarj etmesi için bu sorun ile kullanmaya devam ediyordum ki bir gün bataryası da öldü şarj aletinin dengesiz voltajı yüzünden muhtemelen ikisini de...
Benim yaşadığım yerde her hafta yenilenen şekilde değişiyor indirim olan restoranlar üst limitte fazla değildi sanırım restoranın minimum spariş tutarını geçsin yeter
Alınır bence ben 1 ay ücretsizi kullandım iptal ettim sonra yeniden dönmem için aylık 120 tl teklif yaptılar üyeliği yaptım zaten en ucuz indirim 200 tl 3-4 kere aynı restorasyonda bile kullanabiliyorsun değer
Merhaba,
Ders için kardeşime tablet bakıyorum 10 ile 18 bin arası çok fazla seçenek var kalem içine dahil olmalı şarjı çabuk bitmesin ekranı akıcı olsun kalem performansı da iyi olan tabletlere açığım https://www.amazon.com.tr/Samsung-Android-Depolama-Türkiye-Garantili/dp/B0FP5L2DT5...
Teşekkürler Ibanez GRG121DX ve GRG121SP modelleri gözüme şarptı HH dizilimi var ama modu ile manyetik ikiye bölüp single manyetiği de kullanabiliyormuşuz sanırım sesin biraz kısıldığını söylüyorlar sadece bilmiyorum 10 k ya da blackstar idcore 10 alıp 23 24 bine işi kapatmak istiyorum...
yeni başlayan kararsızlığı kötü sizler gibi tarzı oturmuş neyin yetmediği neyin lazım olduğunu bilsem hedefim olsa rahat edeceğim ama şuan ne çalacağımı dahi bilmiyorum öğrencilik dönemindeyim bu dönemde kendine bağlıyacak beni çal diyecek bir gitarım olsa eminim işe girdiğimde elimde daha fazla...
Teşekkürler cevabınız için peki gitarın köprüsünün sabit olmayışı bana sorun olurmu yeni başlayacak biri olarak akor kaçırma vesayre birde şu konuda kararsız kaldım önerdiğiniz amfi gitardan pahalı şuan diğer öneriniz ibanez grg170dx de param yetiyor ama bu sefer büyük ihtimalle söylediğiniz...