Scofield33 isimli üyenin son içerikleri

1. S

Öneri Ders İçin Kalem Dahil Tablet Önerisi

Merhaba, Ders için kardeşime tablet bakıyorum 10 ile 18 bin arası çok fazla seçenek var kalem içine dahil olmalı şarjı çabuk bitmesin ekranı akıcı olsun kalem performansı da iyi olan tabletlere açığım https://www.amazon.com.tr/Samsung-Android-Depolama-Türkiye-Garantili/dp/B0FP5L2DT5...
  2. S

Elektro Gitar Önerisi

3. S

Elektro Gitar Önerisi

Teşekkürler Ibanez GRG121DX ve GRG121SP modelleri gözüme şarptı HH dizilimi var ama modu ile manyetik ikiye bölüp single manyetiği de kullanabiliyormuşuz sanırım sesin biraz kısıldığını söylüyorlar sadece bilmiyorum 10 k ya da blackstar idcore 10 alıp 23 24 bine işi kapatmak istiyorum...
  4. S

Elektro Gitar Önerisi

yeni başlayan kararsızlığı kötü sizler gibi tarzı oturmuş neyin yetmediği neyin lazım olduğunu bilsem hedefim olsa rahat edeceğim ama şuan ne çalacağımı dahi bilmiyorum öğrencilik dönemindeyim bu dönemde kendine bağlıyacak beni çal diyecek bir gitarım olsa eminim işe girdiğimde elimde daha fazla...
  5. S

Elektro Gitar Önerisi

Teşekkürler cevabınız için peki gitarın köprüsünün sabit olmayışı bana sorun olurmu yeni başlayacak biri olarak akor kaçırma vesayre birde şu konuda kararsız kaldım önerdiğiniz amfi gitardan pahalı şuan diğer öneriniz ibanez grg170dx de param yetiyor ama bu sefer büyük ihtimalle söylediğiniz...
  6. S

Elektro Gitar Önerisi

Merhaba, ilk elektro gitarımı almak istiyorum çalmak istediğimiz müzik türü gitardaki manyetik seçimimizi belirliyor bu konu kafamı karıştı sert metal de dinliyorum rifflleri çalmak isterim mettalica da Türkçe şarkıların elektro versiyonlarını da şimdi ben hh ya da hsh dizilişte bir elektro...
  7. S

Yardım Acer Nitro 5 Sarj %100 ama pirizden çekince kapanıyor

Teşekkürler cevap için orjinal batarya alalı 2 yıl oldu bence çabuk öldü değiştireceğim batarya daha uzun dayansın diye ne yapabilirim peki yoksa her yıl batarya değiştirecek kadar param yok
  8. S

Garanti süresi bitti fakat aktif olarak daha bir kaç aydır kullanıyordum oyun oynuyordum garip geliyor. Sadece batarya ölmüş olsa masa üstü gibi pirizde kullanırım fakat hem adaptörde de hem batarya da sorun olunca kulanılmaz hale geldi pc. sence bataryayı değiştirip devam etmek mantıklı mı her...
  9. S

Merhaba bilgisayarımda daha önceden de kesik kesik şarj olma sorunu vardı tamamen şarj olması ve kullanmaya başlamam için şarj soketini defalarca takıp çıkarmam gerekiyordu ama bu sefer de pirizden çıkardığımda şarj %100 de olsa pirizden çıkarınca kapanmaya başladı zaten direkt şarj olmadığı...
  10. S

Bu Protein Tozu nasıl güvenilir mi?

Whey Protein Tozu 3600 gr 120 Servis Hindistan Cevizi Fiyatı https://share.google/qrOQkChGVkgaMz5rZ Bu protein tozu nasıl arkadaşımla alacağız Uygun'a yurt ortamında protein ihtiyacımızı karşılamamız lazım bu yüzden yüksek gramajlı olması uzun süre gitmesi uygun olması kriter ne önerirsiniz
  11. S

Fp Leptop önerisi 32k

25 ile 32k arası bütçem var leptop önerir misiniz? oyun için kullanacağım kroniği olmasın özellikleri fiyat bandının en iyisi olsun yıllarca kullanıyoruz sonuçta aldıktan sonra buna göre önerilerinizi beklerim teşekkürler
  12. S

Öneri Beatbox için Mikrofon Önerisi

Teşekkürler tavsiye için shure markasını bende beatbox için çokça kullanıldığını duymuştum pc ye bağlayıp kullanıcam büyük ihtimalle
  13. S

Bütçe 1,5 2 bin TL hocam
  14. S

Beatbox yapıyorum bunun için bir mic arıyorum fp olmasını istiyorum ikinci el varsa o da kabul
  15. S

Sizce bu hafta f/p 4060 lı sistem gelir mi

Evet hatta o yorum bana ait pazartesi salı ya bende bekliyorum sistem inşallah iyi fp olur
Geri