Arama sonuçları: *

1. S

🔥İndirim Next Ye-55ıdg11 55" 4k Mini Led TV / Amazon / 23999tl / 4 Taksit

https://amzn.eu/d/0hYjIFuw 30 bin üzerine çok çıkmak istemiyorum bu model de var arada çok fark olurmu? zaten konsol felan bağlanmayacağım günlük kullanım maç dizi film için tv arıyorum izlerken zevk alıyım akıcı olsun kronik problem çıkarmasın bana isteğim uzun kullanıyım
  2. S

🔥İndirim Next Ye-55ıdg11 55" 4k Mini Led TV / Amazon / 23999tl / 4 Taksit

Bende almayı düşünüyorum daha iyisi varmıdır bu fiyat bandına üstüne para koymaya değecek varmı yorumu olan
  3. S

🔥İndirim Jbl Tune 520bt Siyah Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık 1209 TL

Muadil markalarına göre az özellik sunuyor kalitesi plastik kulağı kaplamıyor ağrı yapıyor sarjı çok iyi gidiyor anc özelliği felan yok sürücüleri yine Qyc ve ankere göre küçük 1200 tl ye Qcy h3 aldım kardeşimde de var kıyasladım net şekilde Qyc daha iyi bir kulaklık her açıdan sırf ismi var...
  4. S

❌İndirim Bitti! Jbl Tune 520 Bt Siyah Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık 1271 TL

Amazon'da ilk siparişe özel indirimle beraber 1200 tl ye Qcy H3 aldım JBL balonunundan 10 gömlek daha kaliteli kardeşim de var jbl karşılaştırdım ikisini de h3 öneririm o paralara
  5. S

Öneri Ucuz Gamepad Önerisi

Merhaba arkadaşlar çakma ps 4 kolu almak istiyorum 3 te olabilir fark etmez pazarama da 500 e 200 kodda var tek kriterim çabuk bozulmasın arada bilgisayara bağlayıp futbol oyunu oynarım o yüzden fazla bir para vermek istemiyorum deneyimleyen ya da dediğim gibi pazaramadaki gamepad ilanları...
  6. S

Yardım Acer Nitro 5 İçin Adaptör Alacağım Öneriniz Ne Olur

Bende o tarz bir sorun yok hocam şuan zaten direkt bilgisayarı kullananıyorum sadece eğer servis çok yüksek fiyat çekerse alabileceğim güvenilir muadil marka biliyormusunuz o önemli benim için
  7. S

Yardım Acer Nitro 5 İçin Adaptör Alacağım Öneriniz Ne Olur

Merhaba, Acer Nitro cihazımda tahmini şarj aleti kaynaklı bir sorun çıktı kesik kesik şarj ediyordu bir kaç kere takıp çıkarmam gerekiyordu sürekli şarj etmesi için bu sorun ile kullanmaya devam ediyordum ki bir gün bataryası da öldü şarj aletinin dengesiz voltajı yüzünden muhtemelen ikisini de...
  8. S

Çözüldü✓ Hangi Kulaklığı Almalıyım Jbl Vs Qcy H3 Hybrid Anc

Merhaba, JBL BT520 mediamarkt fiyatı 1279 tl...
  9. S

Yemek İndirim Kuponu Var mı ?

Benim yaşadığım yerde her hafta yenilenen şekilde değişiyor indirim olan restoranlar üst limitte fazla değildi sanırım restoranın minimum spariş tutarını geçsin yeter
  10. S

Yemek İndirim Kuponu Var mı ?

Alınır bence ben 1 ay ücretsizi kullandım iptal ettim sonra yeniden dönmem için aylık 120 tl teklif yaptılar üyeliği yaptım zaten en ucuz indirim 200 tl 3-4 kere aynı restorasyonda bile kullanabiliyorsun değer
  11. S

Öneri Ders İçin Kalem Dahil Tablet Önerisi

Merhaba, Ders için kardeşime tablet bakıyorum 10 ile 18 bin arası çok fazla seçenek var kalem içine dahil olmalı şarjı çabuk bitmesin ekranı akıcı olsun kalem performansı da iyi olan tabletlere açığım https://www.amazon.com.tr/Samsung-Android-Depolama-Türkiye-Garantili/dp/B0FP5L2DT5...
  12. S

Elektro Gitar Önerisi

13. S

Elektro Gitar Önerisi

Teşekkürler Ibanez GRG121DX ve GRG121SP modelleri gözüme şarptı HH dizilimi var ama modu ile manyetik ikiye bölüp single manyetiği de kullanabiliyormuşuz sanırım sesin biraz kısıldığını söylüyorlar sadece bilmiyorum 10 k ya da blackstar idcore 10 alıp 23 24 bine işi kapatmak istiyorum...
  14. S

Elektro Gitar Önerisi

yeni başlayan kararsızlığı kötü sizler gibi tarzı oturmuş neyin yetmediği neyin lazım olduğunu bilsem hedefim olsa rahat edeceğim ama şuan ne çalacağımı dahi bilmiyorum öğrencilik dönemindeyim bu dönemde kendine bağlıyacak beni çal diyecek bir gitarım olsa eminim işe girdiğimde elimde daha fazla...
  15. S

Elektro Gitar Önerisi

Teşekkürler cevabınız için peki gitarın köprüsünün sabit olmayışı bana sorun olurmu yeni başlayacak biri olarak akor kaçırma vesayre birde şu konuda kararsız kaldım önerdiğiniz amfi gitardan pahalı şuan diğer öneriniz ibanez grg170dx de param yetiyor ama bu sefer büyük ihtimalle söylediğiniz...
  16. S

Elektro Gitar Önerisi

Merhaba, ilk elektro gitarımı almak istiyorum çalmak istediğimiz müzik türü gitardaki manyetik seçimimizi belirliyor bu konu kafamı karıştı sert metal de dinliyorum rifflleri çalmak isterim mettalica da Türkçe şarkıların elektro versiyonlarını da şimdi ben hh ya da hsh dizilişte bir elektro...
  17. S

Yardım Acer Nitro 5 Sarj %100 ama pirizden çekince kapanıyor

Teşekkürler cevap için orjinal batarya alalı 2 yıl oldu bence çabuk öldü değiştireceğim batarya daha uzun dayansın diye ne yapabilirim peki yoksa her yıl batarya değiştirecek kadar param yok
  18. S

Garanti süresi bitti fakat aktif olarak daha bir kaç aydır kullanıyordum oyun oynuyordum garip geliyor. Sadece batarya ölmüş olsa masa üstü gibi pirizde kullanırım fakat hem adaptörde de hem batarya da sorun olunca kulanılmaz hale geldi pc. sence bataryayı değiştirip devam etmek mantıklı mı her...
  19. S

Merhaba bilgisayarımda daha önceden de kesik kesik şarj olma sorunu vardı tamamen şarj olması ve kullanmaya başlamam için şarj soketini defalarca takıp çıkarmam gerekiyordu ama bu sefer de pirizden çıkardığımda şarj %100 de olsa pirizden çıkarınca kapanmaya başladı zaten direkt şarj olmadığı...
  20. S

Bu Protein Tozu nasıl güvenilir mi?

Whey Protein Tozu 3600 gr 120 Servis Hindistan Cevizi Fiyatı https://share.google/qrOQkChGVkgaMz5rZ Bu protein tozu nasıl arkadaşımla alacağız Uygun'a yurt ortamında protein ihtiyacımızı karşılamamız lazım bu yüzden yüksek gramajlı olması uzun süre gitmesi uygun olması kriter ne önerirsiniz
Geri