Arama sonuçları: *

1. Sheader

İPhone whatsapp da silinmiş mesajı görme

Sabah birinden bir mesaj geldi ve yanında 2 tane de silinmiş mesaj vardı bu silinmiş mesajları görmenin bir taktığı varmı
  2. Sheader

Suudi Arabistan da hat olarak ne kullanmalıyım

10 gün sonra 2 haftalık umreye gideceğim ve telefon hattı olarak Türkiye hattımı yurt dışına açtırmak mı mantıklı yoksa ordan yeni bir hat alıp kullanmak mı
  3. Sheader

Saç pudrası kullanıp yatmak zararlı olur mu?

bende sorun olmuyor hatta öteki gün sadece taramak kalıyor
  4. Sheader

Hikayeli oyun önerisi (Türkçe seslendirmeli ya da altyazı)

kıngdom come delıverance
  5. Sheader

Mount & Blade Bannerlord 3 GELSİN

10 seneye hayırlı olsun
  6. Sheader

Girdigim garip bir link var

(bunkr.si) yazan şey nedir gece reddite takılırken bir linke tıklamıştım yanlış hatırlamıyorsam ona aitti link açılmamıştı linke tıkladığım yazinin içeriği tam olarak neydi hatırlamıyorum Google de herhangi bir sonuç bulamadım ama reddite yazınca uygunsuz şeyler çıktı bu bir link ise neden...
  7. Sheader

Yardım (özgüven) ne yapıcam bilmiyorum

uzak mesafeden olmaz kardeşim ben de 3 ay uzak mesafı kızla konustum 2 kez buylustuk öğrenci halımle gereklı masraflara girdim onca caba emek bosa gıttı kendi tercihi ayrılmak istedi o yuzden beraber yüzyüze olmadıgın kişi ile ilişki devam ettırmek saç beyazlatır sana tavsıyem cok baglanma ben...
  8. Sheader

Aileye ürolojiye gitme nasıl söylenir

niye la noldu urolojıye gıdıyon
  9. Sheader

İPhone 15 pil sağlıgı

benım 1.5 senelık 14 de aksamdan sabaha kadar asagı yukarı yüzde 10 sarj gidiyo
  10. Sheader

Üniversitemi bitiremiyorum yardım lazim

uzamıs gıbı duruyor tahminim ortalaman da dusuktur o yuzden ekstra kredi de alamzsın dersleri vermeye bakıcaksın pek de yapıcak bişet yok
  11. Sheader

Sevdiğim kızdan aşık olduğu çocuğu dinledim.

3 sene ne kardesim 3 sendır derdini anlatmazsan senın sorunun olur yapacak bısey yok ya soguyacaksın ondan ya da arkadaş kalmaya devam edeceksin 1737350315 daha 15 yasındasın hauyatında bısey gormemıssın ben bu foruma katıldıgımda senin yaşlardaydım
  12. Sheader

SOKAK KÖPEKLERİ’nden nasıl korunabilirim?

9mm...
  13. Sheader

Solflare şifremi unuttum

geçen sene mayıs ayında solana nın bır etkınlıgınde solfalre cuzdanı acmıstım ama sımdı şifresini hatırlamıyorum ve bana kurtrma metni soruyor ama ben kurtarma metni kurmamıstım nasıl cüzdanımı geri alabilirin
  14. Sheader

Kız arkadaşımdan ayrıldım

Tamam da ilerde yeni bir ilişkiye başlarsam bunlar benim için sıkıntı olur yakmak değil de çöpe atarım en kötü ihtimal ne yapayım
  15. Sheader

Ne yaparım bilmiyorum ama benimle beraber olmayacak bunlar muhtemelen şu anda da kötü hissediyorum zaten ne uyku bıraktı ne heves
  16. Sheader

hem maddı sebepler hem benım okulumun olması hem de havalrın soguk olmasından dolayı az bulusabıldık aldatma olmaz emınım kullanmıs da olamaz hepsının kendi gozlemlerımde kanıtı var da anı olarak neden kalsın artık hayatımda olmayan birisi
  17. Sheader

yaş 20 ilk defa sevgilim olmustu yalnız uzak mesafeydı 3 ay sürdü 2 kere buluştuk hersey iyi gidiyordu son zamanlarımız bıraz sarsıntılıydı zaten uzak mesafeyız kızı goremıyorum kendısıne "bakim" dedıgım için rahatsız oluyormus ben sadece onu gormek isitoyrdum ayrılma sebebımız de buna baglı bır...
  18. Sheader

Baseus powerbank alınır mı

Fiyatı konusunda ne diyorsunuz
  19. Sheader

Baseus powerbank alınır mı

Dnr da 550 tl ye düşüyor hızlı şarj destekli powerbank ihtiyacım var bu alınır mı
  20. Sheader

Apple Watch 6 alınır mı

Hayir vaz geçtim
Top Bottom