Neler Yeni

Üniversitemi bitiremiyorum yardım lazim

Rexpow

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Yusuf
Arkadaşlar merhaba Çukurova üniversitesi İİBF maliye 3.sinif öğrencisiyim çok fazla alttan aldığım ders var ilk sınıftan var depremden dolayı aşırı bosladim memleketimde deprem bölgesinde ekonomik zorluklar yaşadım ilk 2 sene çalıştım full üniversitede tabi okulada gittim ama isim aşırı yorucuydu parası güzel diyede mecbur çalıştım şimdi 3.siniftayim hani bir arkadaşımda yok bu şehirde ben bu okulu nasıl bitircem bu sene zorunlu dersleri aldım ama 1. Ve 2. Sınıftan alttan aldığım dersler var 3. Sınıfın kendi dersleri var onu geçtim seçmeli hiç alamadım ne yapıcam çalışıyorum ama herşeye çok geç kalmiş gibiyim lütfen yardım ne yapmalıyım bu sene asiliyorum derslere ama yinede çok geç kalmiş hissediyorum.Aileme de mahcup olmak istemiyorum

Sheader

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,199
İsim
Mustafa Enes Bulut
uzamıs gıbı duruyor tahminim ortalaman da dusuktur o yuzden ekstra kredi de alamzsın dersleri vermeye bakıcaksın pek de yapıcak bişet yok

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,914
İsim
Emir Yusuf
Yapılacak bir şey yok ki, dönem olarak ne kadar ders alabilirsen hepsini alacaksın, bu bahar yarıyılında alttan ders bırakmamaya bak. Eğer ondan da kalırsan okul 1 yıl uzar, yarım dönem değil.

Top Bottom