Arama sonuçları: *

1. Kaan Lothbrok

200 Mbps olan paket 100 Mbps veriyor

Yarın gidip konuşucam bakalım verebiliyorlarsa 1000'i versinler uğraşmayalım hiç.
  2. Kaan Lothbrok

Birazdan gidicem 5 te kapanıyormuş bakalım kaç yapıcaklar interneti.
  3. Kaan Lothbrok

Ne zaman kapanıyor acaba Türk telekom. Birde babamın üstüne internet ben gitsem bana da yardımcı olurlar mı acaba?
  4. Kaan Lothbrok

Söyledim ama gram yardımcı olmadılar eve ekip gönderip baktıralım diyorlar. 1720269342 En fazla 200 MBPS destekliyormuş müşteri hizmetleri öyle dedi. 1720269390 Daha geçen yaz bütün sokağı komple kazıp fiber döşediler bütün mahalleye ama 200'ü geçemiyoruz hala. Hatta bana 200 bile veremiyorlar.
  5. Kaan Lothbrok

Online işlemlerden de görebiliyorum ama bağlanamıyorum bir türlü müşteri hizmetlerine. Neyse teşekkür ederim ilgilendiğinizi için iyi forumlar.
  6. Kaan Lothbrok

Evet buraya bilmediğim için ve bilen insanlardan öğrenmek için konu açtım zaten. Archer c5v routerin modeli.
  7. Kaan Lothbrok

Neden yükseldiniz anlamadım. Ters bir şey söylemek istemedim aslında ama yanlış anlaşıldım sanırım neyse. Modemim ve modemin yanında takılı olan beyaz bir kutu şeklind zımbırtı var. Modem de yeni nesil fiber modem türk telekomun. Şuan sıkıntı muhtmelen başka bir şey de. Müşteri hizmetlerine de...
  8. Kaan Lothbrok

Nerden sorgulayabilirim.
  9. Kaan Lothbrok

Türknetten alt yapı sorgulattığımda böyle çıkıyor. 1720266401 ASUS PRİME A320M-K anakartım. Bu bilgisayarda 1000 MBPS internet hızlarını görmüştüm.
  10. Kaan Lothbrok

Hadi kablo desteklemiyor diyelim. 5 GHZ ile de ölçüm yaptım telefondan onda da 100'ü geçemedim. 1720266235 Evet 100 yazıyor orda. Sanırım altyapı desteklemiyor.
  11. Kaan Lothbrok

Kablo ile bilgisayardan ölçtüm. Kablo bildiğimiz sanayi tipi internet kablosu uçlarını kestirip soketlerini taktırdım. Kablo muhtelemen 100 den fazla destekler. Alırken de sordum zaten destekler mi diye destekler dediler. Telefondan da denediğimd 90 MBPS'yi geçmiyor download.
  12. Kaan Lothbrok

Öncelikle merhaba. Türk Telekom 2-3 ay önce apartmana gelip fiber kutusu tarzı bir şey getirdi ve eve de yeni modem ve cam kablo diye bir şey getirmişler. Bende Türk Telekom'un sitesinden 24 Mbps olan internet paketimi 200 Mbps olarak değiştirdim ve şu an da en fazla 100 Mbps hız veriyor. Fiber...
  13. Kaan Lothbrok

İnceleme Gamebooster G902 detaylı inceleme GÜNCELLENDİ 14.04.2022

Hocam uygulamasının linkini atabilir misiniz?
  14. Kaan Lothbrok

Buji ve hava filtresi değişir mi?

Karar vermekten değil de harbiden anlayan insanlardan bilgi almak istedim sadece. Zaten bu forumda fazla araba konusu hakkında konuşanlar yok aslında teknoloji konusundan sorsam büyük ihtimalle daha fazla yardımcı olurlardı. Yine de teşekkür ederim herkese.
  15. Kaan Lothbrok

Mühendislerin düşünüdüğü şey tamamen cebi. :D Fabrikadan çıkan her arabaya 600 liralık filtre takmak var birde 3000 liralık filtre takmak var. :D KN zaten spor hava filtresi açısından çok köklü bir marka.
  16. Kaan Lothbrok

Bu en dandikleri hocam. Havanın çoğunu çekemiyor motor. Tamam belki tozu çekmiyor ama havayı da çekemiyor. :D
  17. Kaan Lothbrok

600 TL ye olanlar hangileri hocam link atar mısınız?
  18. Kaan Lothbrok

Spor hava filtreleri temizlenip tekrar kullanılır. Normal hava filtreleri gibi plastikden olmadığı için sürekli değişmesi gerekmiyor. 20.000 de bir filtrenin kağıtları oluyor onlar değişse yetiyor oda çok pahalı bir şey değil. 1692960941 Yağlı pamuktan yapıldığı için normal hava filtresiyle...
  19. Kaan Lothbrok

Uçup kaçmaz ancak aracın sağlıklı çalışması her zaman daha iyi olacaktır bence. KN filtre serviste taktıkları filtreden çok daha kaliteli Zaten uçup kaçmasını istesem bu kadar masraf yapacağıma 2000 liraya chip tuning yaptırtırım. Kalan parayla da turboyu hybritlerdim. :D
Top Bottom