Neler Yeni

Buji ve hava filtresi değişir mi?

Kaan Lothbrok

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
773
İsim
kaan emre
Araç üst düzey bir motor gücüne sahip olsaydı neyse ama bunların eti budu belli. Spor hava filtresiyle uçup kaçacağını sanmıyorum o yüzden orijinalinden vazgeçme derim. Ona vereceğin ek paraya iridyum buji falan bak en azından verdiğine değer.
Uçup kaçmaz ancak aracın sağlıklı çalışması her zaman daha iyi olacaktır bence. KN filtre serviste taktıkları filtreden çok daha kaliteli Zaten uçup kaçmasını istesem bu kadar masraf yapacağıma 2000 liraya chip tuning yaptırtırım. Kalan parayla da turboyu hybritlerdim. :D

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,545
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Uçup kaçmaz ancak aracın sağlıklı çalışması her zaman daha iyi olacaktır bence. KN filtre serviste taktıkları filtreden çok daha kaliteli Zaten uçup kaçmasını istesem bu kadar masraf yapacağıma 2000 liraya chip tuning yaptırtırım. Kalan parayla da turboyu hybritlerdim. :D
Daha fazla hava alıyorsa bonus olarak daha fazla toz alma olasılığı var kaliteli olsa bile. O da 1-2 yılda olmasa bile ileride motora zarar. Bana kalırsa orijinalini al.

Kaan Lothbrok

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
773
İsim
kaan emre
Hava filtresi 10 binde bir değişiyor zaten şahsen ben o parayı vermezdim.
Spor hava filtreleri temizlenip tekrar kullanılır. Normal hava filtreleri gibi plastikden olmadığı için sürekli değişmesi gerekmiyor. 20.000 de bir filtrenin kağıtları oluyor onlar değişse yetiyor oda çok pahalı bir şey değil.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Daha fazla hava alıyorsa bonus olarak daha fazla toz alma olasılığı var kaliteli olsa bile. O da 1-2 yılda olmasa bile ileride motora zarar. Bana kalırsa orijinalini al.
Yağlı pamuktan yapıldığı için normal hava filtresiyle hemen hemen aynı derecede toz tutuyor.

Orjinalleri çok dandik hocam. Servis iteliyor resmen yüksek fiyatlara.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,545
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Spor hava filtreleri temizlenip tekrar kullanılır. Normal hava filtreleri gibi plastikden olmadığı için sürekli değişmesi gerekmiyor. 20.000 de bir filtrenin kağıtları oluyor onlar değişse yetiyor oda çok pahalı bir şey değil.

Yağlı pamuktan yapıldığı için normal hava filtresiyle hemen hemen aynı derecede toz tutuyor.

Orjinalleri çok dandik hocam. Servis iteliyor resmen yüksek fiyatlara.
İnternette 600 TL'ye falan var az önce baktım merak edip :D Aslında o bile pahalı gibi ama neyse...

Kaan Lothbrok

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
773
İsim
kaan emre

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,545
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz

Kaan Lothbrok

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
773
İsim
kaan emre

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,545
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz

Kaan Lothbrok

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
773
İsim
kaan emre

Aynı şekilde Mann filtre var bu da kaliteli markalardan. Bu arada motor havayı efil efil çekmiyorsa o tasarlayan mühendislerin vardır bir bildiği emin ol :D
Mühendislerin düşünüdüğü şey tamamen cebi. :D Fabrikadan çıkan her arabaya 600 liralık filtre takmak var birde 3000 liralık filtre takmak var. :D KN zaten spor hava filtresi açısından çok köklü bir marka.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,545
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Mühendislerin düşünüdüğü şey tamamen cebi. :D Fabrikadan çıkan her arabaya 600 liralık filtre takmak var birde 3000 liralık filtre takmak var. :D KN zaten spor hava filtresi açısından çok köklü bir marka.
Bence sen kararını çoktan vermişsin :D

Kaan Lothbrok

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
773
İsim
kaan emre
Karar vermekten değil de harbiden anlayan insanlardan bilgi almak istedim sadece. Zaten bu forumda fazla araba konusu hakkında konuşanlar yok aslında teknoloji konusundan sorsam büyük ihtimalle daha fazla yardımcı olurlardı. Yine de teşekkür ederim herkese.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,699
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Hocam benim bi arkadaşın abisi değiştirmişti arabada değişmiş gibi gelmişti bana daha fazla oksijen çekebildiğinden performansıda arttırıyor yanlış bilmiyorsam

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,545
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Hocam benim bi arkadaşın abisi değiştirmişti arabada değişmiş gibi gelmişti bana daha fazla oksijen çekebildiğinden performansıda arttırıyor yanlış bilmiyorsam
Fazla hava çekerse ona göre yakıt-hava karışımı da ayarlaması gerekiyor o yüzden bazı dengeler değişebilir. Bedavadan performans işi zor :D

Top Bottom