Arama sonuçları: *

1. Squirtle48

Akim korumali priz önerisi

Marka bizi sevmedi heralde. Depoda duruyor öyle, akşam tekrar deniyim, merak ettim. :D
  2. Squirtle48

Akim korumali priz önerisi

Ben bu tunçmatiklerden denemek için almıştım. TV'ye bağlayınca TV yavaşlıyordu. Hatta arkadaşımda aldı, oda aynı şeyi yaşadı. Sizde bağlamışsınız TV'ye sorun yaşamadınız mı?
  3. Squirtle48

Ryzen 9 7900x sistemime ekran kartı tavsiyesi

5070 bile yeter bana sorarsan. 5700x + 3080 ile 1440p kullanıyorum ben.
  4. Squirtle48

Ryzen 9 7900x sistemime ekran kartı tavsiyesi

5070 falan alsanız yeter. Ben 3080 ile 1440p kullanıyorum.
  5. Squirtle48

Evde bira yapma kiti incelemesi. Su fiyatına bira yapımı Biramız oldu

O haldee ben bu işe yavaştan girişmeye başlim. Çok para gidiyor aylık. :D Bi boş vaktimde konunuzu tekrar okuyup, ay başından sonra sipariş veririm. Teşekkür ederim.
  6. Squirtle48

Ov yess. Çok iyi duruyor, asidik kıvamı nasıl hocam? Ben genelde Tuborg Malt içiyorum, damak tad zevk renkler değişir ama Tuborg ile kıyaslasanız ne dersiniz?
  7. Squirtle48

Rutubetli Ortam Televizyona Zarar Verir Mi?

Evin rutubetsiz bir yerine kutulayıp koyun, sarın. Daha sonra geldiğinizde açar kurarsınız.
  8. Squirtle48

Ajaaz AJ-179 Apex Hk.

Usta ben aldım mouse'u bir ay oldu. Sağolasın. :ROFLMAO: Apex 159 kullanmadım. Fakat bu aldığımın hissiyatı premium. Kalitede bir kusur görmedim. Yani leş dediğinize göre bu ona 10 basar tahminimce. 1737793617 Tamam hocam benzesin, sizi mi kırıcam.
  9. Squirtle48

Ajaaz AJ-179 Apex Hk.

Yok yav çok farklı.
  10. Squirtle48

Ajaaz AJ-179 Apex Hk.

3.2k fazla mıdır değil midir bilemiyorum. Ben zevklerime para harcayan bir insanım. 5k'da olsa bu Mouse'u gözüme kestirdiysem net alırdım. Onun dışında 1 ay oldu alalı heralde, sorunsuz sıkıntısız, memnuniyetle kullanıyorum. Yazılım işini de hallettim. Önceki Mouse'um 130gr civarı idi. Buna...
  11. Squirtle48

Bitince benide etiketler misiniz diye sormuştum, etiketleyip resim paylaşınca oldu sandım.
  12. Squirtle48

🥲Tat nasıl usta?
  13. Squirtle48

Yardım UPS Güç Kaynağı Hakkında

2200va çok değil mi? Yani 1000va veya 600-800va alsam iş görmez mi?
  14. Squirtle48

Yardım UPS Güç Kaynağı Hakkında

Merhabalar. Bir UPS Güç Kaynağı satın alacağım. Monitör: Asus XC27UCS 4K 160Hz Kasa PSU: 1000w PS5 Pro: 300-400w (sanırım) Bunların hepsini UPS'e bağlayacağım. Sadece elektrik kesintilerinde 5-10 dakika sistemleri açık tutacak, güvenli bir şekilde kapatmak benim için yeterli olacak UPS...
  15. Squirtle48

Bittikten sonra sonuçlar için benide etiketler misiniz?
  16. Squirtle48

Sizinki ne zamana hazır olcak hocam?
  17. Squirtle48

2 set alsam tek seferde daha fazla yaparım ama ondan demiştim. Bira şişesi alırım ya, ben şişeden içmeyi seviyorum. Sizin deneyimlerinizi bekliyorum. Olunca benide etiketlerseniz çok sevinirim. :D Dün yine gitti 170 TL. :(
  18. Squirtle48

Başlangıç Seti şu parçaları içermektedir: Tuborg olmuş şişesi 85 TL. Haftada 6 tane alıyorum en kötü, 85*6=510TL, ayda 2040TL. Bundan 2 set alsam, 2 haftada 100 şişe. Masrafı 3k. Hem daha fazla içerim. Aklıma girdin galiba reis sağolasın. :unsure: Ama önce senin deneyip kör olup olmadığını...
  19. Squirtle48

Adore Epic-x Masa hk.

Beyler biz aldık masayı. Sallantı yok, gayet rigit bir masaymış. 9/10 diyebiliriz. Alcak falan olursa gönül rahatlığı ile alabilir. Birde masa komple mousepad kaplı geliyor, harika olay.
  20. Squirtle48

🔥 En son ne aldın? ETKİNLİĞİ ( 2025 ) 🔥

Bambu lab a1 veya a1 combo - bütçe yetiyor ve renkli baskı almak istiyorsanız. Onun dışında bambu lap a1 mini'de olabilir.
Top Bottom