Neler Yeni

Adore Epic-x Masa hk.

Squirtle48

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,921
İsim
Metehan Akyalı
Selamlar arkadaşlar.
Bu masadan alacağız arkadaşıma. İnternet üzerinde sadece 1 yorum bulabildik.
Hiç kullanan, deneyimleyen veya gören duyan oldu mu?
Bu masa hakkında ne düşünüyorsunuz?
Adore Epic-X Link

xTURANN

80+ Silver
Elektrikli, yükseltilebilir değilse 9.6k, düz 10k ya custom masa yaptırın. Daha iyi olur. Bunda bardaklık, kulaklık tutacağı falan var diyorsanız, yaptıracağınız masaya da ekletirsiniz, ustalar mis gibi yapar.

İnanın bana çok daha iyi olur.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Masa güzel duruyor ama bu tarz ürünler genellikle hep sallanıyor. Alacaksanız, umarım bunda öyle bir şey yaşamazsınız.

Squirtle48

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,921
İsim
Metehan Akyalı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Elektrikli, yükseltilebilir değilse 9.6k, düz 10k ya custom masa yaptırın. Daha iyi olur. Bunda bardaklık, kulaklık tutacağı falan var diyorsanız, yaptıracağınız masaya da ekletirsiniz, ustalar mis gibi yapar.

İnanın bana çok daha iyi olur.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Masa güzel duruyor ama bu tarz ürünler genellikle hep sallanıyor. Alacaksanız, umarım bunda öyle bir şey yaşamazsınız.
Ya valla alacaz, kafayı taktıkta; sadece bir tane yorum bulabildik. Oda 4 yıl öncesinin. Masa sallanmıyormuş, o yorumu okuduğumuz için bir tık daha ılımlı bakıyoruz.

Custom masa ile uğraşmak istemiyor arkadaş, düz bir şey alıp kullanmak istiyor direk. 3 kat MDF'den aslında ona 11.5k'ya çok güzel bir masa bulmuştum ama bunu daha çok istiyor.

xTURANN

80+ Silver
Ya valla alacaz, kafayı taktıkta; sadece bir tane yorum bulabildik. Oda 4 yıl öncesinin. Masa sallanmıyormuş, o yorumu okuduğumuz için bir tık daha ılımlı bakıyoruz.

Custom masa ile uğraşmak istemiyor arkadaş, düz bir şey alıp kullanmak istiyor direk. 3 kat MDF'den aslında ona 11.5k'ya çok güzel bir masa bulmuştum ama bunu daha çok istiyor.
Kafaya takmış, yapacak bir şey yok o halde.

Alın, iade edersiniz ya da eksik bir şey gelirse, sallanırsa arar konuşursunuz.

Squirtle48

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,921
İsim
Metehan Akyalı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Beyler biz aldık masayı. Sallantı yok, gayet rigit bir masaymış. 9/10 diyebiliriz. Alcak falan olursa gönül rahatlığı ile alabilir. Birde masa komple mousepad kaplı geliyor, harika olay.

Top Bottom