Arama sonuçları: *

1. M

Soğutma borusu aşınmış mi?

Teşekkürler reis . Neyden kaynaklanmış olabilir sence? Termal macun olabilir mi bide
  2. M

Amazondan aldım valla her şey ambalajliydi zaten vidaları felan açılmamış sıfır belli ama orası fabrika hatası felan olabilir mi diye düşündüm bı sorun vermezse cihaza iadeye gerek yok
  3. M

Yok geçmiyor. Bunun olması normal mi bu borularda termal macun sürülüyor mu bide 0 üründe olması doğal mi ? Ben kullanılmıştır felan diye düşündüm ama kullanmayla olucak işte degil
  4. M

Lehim olsa yanındakilerdede olmaz mı sadece ortadaki boruda var soyulmuş gibi böyle
  5. M

Macun olsa hepsine sürerler niye çok azcik yerinde var
  6. M

Arka ızgarada baktığımda bakır soğutma borusunun az bı kısmı aşınmış gibiydi bakır renginde değil gümüş rengindeydi bu sorunun sebebi nedir ? Ürün 0 aldım laptopa zarar verir mi?
  7. M

Windows uptade eski ekran karti driver yüklüyor

1631003048 Yok hala düzelmedi yeni yukleyince direkt eskisini yüklüyor
  8. M

Bu sadece suruculeri yuklemeyi mi durduruyor diger windows guncellemelerini aliyor mu?
  9. M

Ama diger windows güncellemelerini de alamiyoruz böyle Diger guncellemeleri yukluyor mu
  10. M

S.a beyler ben en yeni ekran kartı sürücüsünü yüklesem bile Windows uptade 4-5 ay onceki eski sürüme zorla yüklüyor. Kendinden farki hangi surum olursa olsun sadece kendininkini yukluyor yeniyi veya eskiyi kaldırıyor. Çözümü var mıdır bunun illa uptade guncellestirmeleri mi kapatmak lazim oda...
  11. M

Yardım Msi Laptop sesi az çıkıyor

Arkadaslar elimde msi bravo 15 b5dd model cihaz var. Windows 10 kurdum driverleri felan yükledim. Ama laptopun sesi çok az çıkıyor gecen bir monsterle karsilastirdik benimksii duyulmuyor bile 3e katladi nerdeyse. Msi sitesindeki ses driveri indirdim. Realtek indirdi. Yok mu bu laptopun kendine...
  12. M

Bu sistemi alacagim nasil sizce

İlerde ekran karti alicaksan 1.sistemi al almicam dersen rx560 li yi al takacagin ekran kartına 550 w 2060 a kadar yeter ama silver gold tarzi bisey al sağlam olur
  13. M

Bu sistemi alacagim nasil sizce

Sistem iyi ama yukseltecegin zaman gic kaynagi yetmez buyuk ihtimal onuda goz önüne al. anakart sağlam
  14. M

Her şeyi düzgün yapan sistem oyuna girince reset sorunu

Valla yeni olup olmamasi biseyi degistirmez Sistemin son performansli olmasıda bisey degistirmez. Demekki yanlis giden biseyler var ki sordum. Fan çalışmıyorsa kapanma ihtimali evet akıl kârı . Çalışıp ona ragmen sistem kapatiyorsa yazılımsal sıkıntı olabilir. Sicaklik sınırlandırma veya baska...
  15. M

Her şeyi düzgün yapan sistem oyuna girince reset sorunu

Fanlar çalışıyor mu isidan dolayi kapanma ihtimali var mi?
  16. M

5000-7000 arası laptop

Uzun ömürlü , f\p , çoğunlukla günlük işler (egitim) ama bazende oyun oynadiginda cs valorant tarzi, üzmeyecek laptop tavsiyesi olan var mi ? 6000-6500 civarlarinda olsa cok iyi olur 7000 cok nadir önerin, oyuncu laptopu olmasin.
  17. M

2 laptop arasında kaldım yardım edebilirmisiz

Her türlü MSI
  18. M

MSI Bravo 15 Ram Tavsiyesi

Ustteki kingston 2666 mhz sen 3200 olani al
  19. M

10000 TL laptop önerir misiniz??

Eywallah kral
  20. M

10000 TL laptop önerir misiniz??

D yi silsek ne olur ? Driverleri googleden msi sitesinden tek tek kurmak daha sağlıkli degil mi yoksa bu driverlar cihaza özel mi yani driverbooster gibi program mantigiyla mi otomatik kuruyor yoksa onceden yuklenmis kendi driverlerini mi kuruyor sadece ? Son olarak bi video izledim c d ve efi...
Top Bottom