Macun olsa hepsine sürerler niye çok azcik yerinde varTermal macun olabilir.
Lehim olsa yanındakilerdede olmaz mı sadece ortadaki boruda var soyulmuş gibi böyleTam görünmüyor fakat boruları birleştirmek için kullanılan lehime benziyor. Pek sorun olacağını sanmıyorum.
Soyulsa içi beyaz olmaz, komple bakır o borular.Lehim olsa yanındakilerdede olmaz mı sadece ortadaki boruda var soyulmuş gibi böyle
Bir şey kalıntısı gibi duruyor hocam. Termal macuna benziyor. Kürdan ile ızgara arasından temizlemeye çalışın çıkacak mı acaba.Arka ızgarada baktığımda bakır soğutma borusunun az bı kısmı aşınmış gibiydi bakır renginde değil gümüş rengindeydi bu sorunun sebebi nedir ? Ürün 0 aldım laptopa zarar verir mi?
Yok geçmiyor. Bunun olması normal mi bu borularda termal macun sürülüyor mu bide 0 üründe olması doğal mi ? Ben kullanılmıştır felan diye düşündüm ama kullanmayla olucak işte degilBir şey kalıntısı gibi duruyor hocam. Termal macuna benziyor. Kürdan ile ızgara arasından temizlemeye çalışın çıkacak mı acaba.
Normal şartlarda orada macun olmaması lazım. Sadece soğutacağı yüzeyde olmalı. İçinize sinmiyorsa eğer satın aldığınız yer ile görüşün hocam bir çözüm bulabilirler belki.Yok geçmiyor. Bunun olması normal mi bu borularda termal macun sürülüyor mu bide 0 üründe olması doğal mi ? Ben kullanılmıştır felan diye düşündüm ama kullanmayla olucak işte degil
Amazondan aldım valla her şey ambalajliydi zaten vidaları felan açılmamış sıfır belli ama orası fabrika hatası felan olabilir mi diye düşündüm bı sorun vermezse cihaza iadeye gerek yokNormal şartlarda orada macun olmaması lazım. Sadece soğutacağı yüzeyde olmalı. İçinize sinmiyorsa eğer satın aldığınız yer ile görüşün hocam bir çözüm bulabilirler belki.
Sorun olacağını sanmıyorum hocam. Sadece görsel hata gibi gözüküyor.Amazondan aldım valla her şey ambalajliydi zaten vidaları felan açılmamış sıfır belli ama orası fabrika hatası felan olabilir mi diye düşündüm bı sorun vermezse cihaza iadeye gerek yok
Teşekkürler reis . Neyden kaynaklanmış olabilir sence? Termal macun olabilir mi bideSorun olacağını sanmıyorum hocam. Sadece görsel hata gibi gözüküyor.
Rica ederim dostum. Termal macun kalıntısı gibi geldi bana. Rengi falan çok benziyor. Büyük ihtimalle sürülürken oraya bulaştı ve gözden kaçıp o şekil kaldı bence.Teşekkürler reis . Neyden kaynaklanmış olabilir sence? Termal macun olabilir mi bide