Merhaba arkadaslar, nisanlıma 13.3-14 inç civarı ekran boyunu küçük olan bir notebook almayı planlıyoruz. Bu anlamda bilgilerinize ve laptop önerilerinize açığım. Teşekkür ederim.
Bütçe:: 14.000-16.000 civarları. Duruma göre biraz daha üste çıkabilirim
Arkadaşlar güncel bütçem 800-1000₺ civarı güzel bir Bluetooth kulaklık tavsiyeniz var mıdır? Benim aklımda ki modeller jbl 300 ve huawei freebuds 4i, başka önerilere de açığım daha uyguna daha iyi ürün varsa ona zaten açığım teşekkürler şimdiden.
Arkadaşlar dün ki LG monitör indirimini PC koliktekini kaçırdım. Aşırı moraller bozuk. 144 hz 1 MS ıps ekran monitör tavsiyesi olan var mıdır ? Bütçem 2.5 civarı. Teşekkür ederim şimdiden.
Bütçem: Maks 2.200 tl bütçem mevcut. İps mi Tn panel mi ? Tn alacak gibiyim bütçeme göre şu iki monitör arasındayım. Lütfen yardım bekliyorum. Fikirleriniz çok önemli benim için.
1-LG- ULTRA GEAR...
https://www.hepsiburada.com/samsung-24-crg5-4-ms-144-hz-full-hd-hdmi-freesync-kavisli-monitor-lc24rg50fzrxuf-p-HBCV000020AWYN
Fiyatı uygun gibi geldi. 144 Hz bütçem 2k beyler. Fiyat nasıl ? Bu ürün iyi midir ? ve başka önerisi olan varsa bekliyorum yorumları. Teşekkür ederim.
Arkadaşlar sitede eski açılan konulara baktım fakat çözüme ulaşan olmamış. Güncel olarak aldığım hata. Bazı çözüm yollarından bahsediliyor internette ama uygulayanlar sonuca ulaşamadığını söylüyor. Var mı yardımcı olabilecek
Ürün 14.647 tl, bana fiyatı fena değil gibi geldi. İhtiyacı olanların aklında fikir olabilir. Benim karta genel olarak puanım 6-7/10. Bu fiyat için alınabilir...
Bu ürün alınacaksa fiyat güzel arkadaşlar ama bir tavsiyem olacak ventus modeli diğer rakiplerinin gerisinde kalıyor bilginiz olsun. Bu linkten yola çıkarak söylüyorum bu lafı.
Gaming gen tr nin yaptığı efsane ötesi indirimden dolayı itopyada gaza gelip öyle yapılmaz böyle yapılır deyip daha fenasını yapabilir gibi de geliyor. Ben firma yetkilisi olsam bu tarz bir durum yapabilirdim beyler. Sonuçta itopya ciddi yayıncı sponsorlukları olan ve artık TR de bilindik bir...