Neler Yeni

Bluetooth kulaklık önerisi

enezzers

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
enes durmuşçelebi
Bütçe
900
Arkadaşlar güncel bütçem 800-1000₺ civarı güzel bir Bluetooth kulaklık tavsiyeniz var mıdır? Benim aklımda ki modeller jbl 300 ve huawei freebuds 4i, başka önerilere de açığım daha uyguna daha iyi ürün varsa ona zaten açığım teşekkürler şimdiden.

batuhanbb

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Batu Sırık
Instagram
@batuknkcm
Oyun için mi müzik falan için mi?

Juiclair0

80+ Silver

Juiclair0

80+ Silver
Genellikle müzik ve telefon ile görüşme için kullanacağım.
KULLANICI YORUMU---
öncelikle beyaz renk almaktan çekinenler için belirtmek isterim, almadan önce endişelerim vardı fakat gayet şık duruyor. *ses* bas ağırlıklı, tiz ağırlıklı ve vokal ağırlıklı orijinal parçalarla deneme yaptım ve izlenimim; bütün enstrümanları temiz ve başka seslerin gölgesinde kalmadan duyabildim. emin olmak için internetten bass-mid-treble testleri yaptım ve hepsinden geçti. son seste cızırtı yapıyor diyen arkadaşın istisnai bir sorunu olduğunu düşünüyorum. sesi yeterince yüksek değil diyenler var. ben yüksek seste müzik dinlemeyi seven biriyim ve son ses bana yeterli geldi. zaten çoğu zaman son seste kullanacağımı da sanmıyorum. *mikrofon* sessiz ortamda mikrofon harika. karşı taraf kulaklıkla konuştuğumu anlamadı bile. gürültü önlemeyi test etmek için evde televizyonu son seste açıp karşı odalardan konuştuk. arka sesi büyük ölçüde kesiyor. sonuna kadar açık televizyonun sesini sadece arkada ufak bir uğultu olarak duydum. fakat aynı zamanda konuşan kişinin sesini az da olsa kısıyor. az diyorum çünkü konuşan kişiyi duymanızı engelleyecek şekilde kısmıyor. kişinin sesi arkadaki uğultudan zaten çok daha yüksek olduğu için konuşma sırasında bir sorun yaratmıyor ve ses kalitesini düşürmüyor. *şarj* şarj süresini test edecek kadar kullanmadım henüz. *kontroller* kontrollerin dokunmatik olmaması benim açımdan bir avantaj. dokunmatik kulaklık kullanırken tak çıkar yaparken elim sürekli bir yere değiyor ve yanlışlıkla müziği durduyordum. düğmeler zaten sert değil kullanımı rahat. *rahatlık* takılı gelenler dahil (xs - s - m - l - xl) toplam 5 boyutta kulak pedleri geliyor. takılı gelen sanırım L olan. m ile değiştirdim ne kadar hoplayıp zıplasam da kulağıma milim oynama olmadı. 2 saat kadar çıkarmadan kullandım ve şu ana kadar rahatsız etmedi. bence kendi segmentinde başarılı bir ürün. not: kargolamayı daha özenli yapmanızı beklerdim. direk bi kutuya koyup göndermişler. hiçbir koruma (köpük, hava yastığı vs.) yoktu. neyse ki kutu hasar almamış.

Top Bottom