Arama sonuçları: *

1. D

RAMPAGE MOUSE DRİVER

Gençler rampage smx g68 spear kullanıyorum 02.08.2024 de yeni driver gelmiş indirdim ama mouse'u takın diyo,pc aç kapa yaptım olmadı mouse'u çıkartıp taktım olmadı. 1723574149 bu aw mouse'unu almayın aldırtmayın yaprak gibi 1723574177 harbi diyom yyyyyyyyyyyyyrak gibi
  2. D

Yardım GIGABYTE RTX 4060 GAMİNG OC

Merhabalar Gigabyte RTX 4060 ım var Gigabyte Control Center'da önceden ekran kartımın ışığını açabiliyordum ama şu an o sekme gitti hiç bir şekilde gözükmüyor nasıl aktif edebilirim? Modelim bu: https://www.akakce.com/ekran-karti/...-8gd-128-bit-gddr6-8-gb-fiyati,187527843.html
  3. D

Yardım Sistem alacağım beni bilgilendirirmisiniz

işlemciyi az bir şey kısıp ekran kartını yükseltebilirsiniz şu devirde i3 13.nesil ile 4060 kullanan var :) 1719260962 sağlam, alınır.
  4. D

Yardım Sistem alacağım beni bilgilendirirmisiniz

işlemci ve ekran kartı sağlam ramlerin bilgilerini,anakart ve psu bilgisi de alayim hocam.
  5. D

2000 Gün Önce Yenmiş Vac Açılır mı?

atmıyolar denendi onaylandı
  6. D

2000 Gün Önce Yenmiş Vac Açılır mı?

açılmaz.
  7. D

Ders İçin Monitör Sabitleme Aparatı

TV aparatı al tak
  8. D

Çözüldü✓ Pc ye yapacağım yükseltme hakkında tavsiye

Ramlerin markası aynı mı? ve hızlarını yazar mısın işlemci ve anakartı değiştir
  9. D

Mikrofonlu kulaklık fp 2k yı geçmesin

olm laann öyle demeyin lann bass özelliği çok iyi
  10. D

Bu kart hakkında düşünceleriniz nedir?

içinden bile geçer 2k %400 de oynuyorum.
  11. D

Mikrofonlu kulaklık fp 2k yı geçmesin

Gamepower kizaru, aktif olarak kullanıyorum tam bir f/p ürünü. https://www.trendyol.com/gamepower/kizaru-pro-titresimli-7-1-surround-hi-fi-rgb-gaming-kulaklik-p-788974896?boutiqueId=61&merchantId=117845
  12. D

RTX 4060 Ledlerim Yanmıyor

kimse bilmiyor mu ya
  13. D

Vatan Bilgisayar iki hazır sistemden hangisi alınır ?

AMD li olan sistemin ekran kartının markası kötü, değiştir ya da alma.
  14. D

Yardım Vatan hazır sistemde hangi kasayı tercih etmeliyim?

ben eylül-ekim gibi bakmıştım 17 bin tl falandı şu an ise işlemcini intele düşürüsen 20-21 falandır ama senin vatandan baktığın sistem baya iyi o ekran kartı 15 bin tl falan kısaca baktığın sistemi al.
  15. D

Buğaraya bu bilgisayar değermi alınır mı??

o sistemde gördüğün ekran kartı 15-16 bin tl :D net alınır.
  16. D

pardon bakayim. 1719064485 ankara söğütözü şubesinde eksikti beklerseniz 1-2 haftaya gelir dediler biz de almadık. 1719064521 MSI MAG FORGE M100A D60 AKRİLİK YAN PANEL ARGB FAN 600W 80 PLUS mATX KASA olanını tercih edebilirsin arkadaşım kullanıyor memnun.
  17. D

yazılımsal hata kodları çıkabiliyor gigabyte'ın uygulamasıda bi tık daha iyi hızları zaten aynı olmasına rağmen msi'ın küçük bi yapısının olması avantaj ben çok karşılaştım yazılım hatalarıyla gigabyte'ın bi kusurunu gördüm o da led kontrolü uygulamadan kaynaklı güncelleme geldiğinde düzelecek.
  18. D

Baktığın sistemin gigabyte versiyonunu ben alacaktım itopya'dan ama maalesef ellerinde amd kalmadığı için intele düştüm, mümkünse amd işlemcili nvidia ekran kartlı al seni uzun süre götürür. sistem de güzel fiyatı uygunsa al ayrıyetten itopya'ya bakabilirsin.
  19. D

1100 TL ALTI KLAVYE ÖNERİSİ VAR MI

masan küçükse T60 kullanabilirsin ben kullanıyorum eksik yönleri var kısaca küçük klavye onun dışında bi 100 tl daha eklersen: https://www.trendyol.com/altec-lansing/blue-switch-rainbow-isikli-mekanik-gaming-oyuncu-klavye-p-213634367?boutiqueId=61&merchantId=129210
  20. D

Yemek yediğim halde kilo alamıyorum

rica ederim ne demek
Top Bottom