atmıyolar denendi onaylandıUmarım şansın yoktur. Açtığın yeni hesaplara da atarlar.
Umarım şansın yoktur. Açtığın yeni hesaplara da atarlar.
En son o zaman kullandım kullanmıyorum, zaten artık yeni ana hesabım var yıllardır. Ban yiyen hesapta sadece bir tane kasa var başka önemli bir şey yok.Açılmaz, İnşallah da açmazlar.
Mesele envanteriniz değil ki.En son o zaman kullandım kullanmıyorum, zaten artık yeni ana hesabım var yıllardır. Ban yiyen hesapta sadece bir tane kasa var başka önemli bir şey yok.
İyi 2000 gün önceye gidip açma diyim açmasın.Mesele envanteriniz değil ki.
Ben günde 8-10 saat çalışıyorum ve kafamı dağıtayım diye eğlencesine oyuna giriyorum ve eskiden senin de olduğun gibi oyuncular yüzüne ne stres atıyorum ne de eğlenebiliyorum mesele bu.
umarum açarlar kanks dene bakalımCs'den 2000 Gün Önce Yenmiş Vac Ban Açılır mı? Merak ettim zamanında hile açmıştım ana hesabımdan ban yedi o günden beri kullanmıyorum hesabı, steam desteğe yazsam şansım var mı?
Aynen kanka ne dertler var be...umarum açarlar kanks dene bakalım
açmasın diyen 3zik tayfaya bakma
Vac acılmazCs'den 2000 Gün Önce Yenmiş Vac Ban Açılır mı? Merak ettim zamanında hile açmıştım ana hesabımdan ban yedi o günden beri kullanmıyorum hesabı, steam desteğe yazsam şansım var mı?
dostum niye özelimi buraya taşıyorsun konuyla alakası yokAynen kanka ne dertler var be...
Alıntıyı görüntüle