Arama sonuçları: *

1. Mustafa Zahid

RTX 4060 ti 8 GB mi 16 GB mi

3070 8GB kullanan biri olarak günümüzde 8GB asla tavsiye etmiyorum. En az 12GB olmalı.
  2. Mustafa Zahid

Rx 570 4gb v msi gamıng x gtx 1060 takas ustunene kadar vermelıyım

Arkadaşın zaten GTX 1060 Gaming X ile takas edebilecek maddi güçte olduğunu düşünerek öyle konuştum. Sonuçta iki durumda da RX 570 takas ediliyor olacak. Yani iki durumda da üstüne 1.500TL falan vermesi gerekiyor. Ben sadece GTX 1060 yerine RX 590+ alsın diye söyledim.
  3. Mustafa Zahid

İşe giderken zorlanıyor musunuz ?

Yaşımın küçük olması ve tecrübem olmaması gereğiyle yaptığım en iyi iş anca hamallık veya amelelik falan oluyor. Ek olarak şu an ev bakma veya kredi gibi bir derdim olmadığı için kazandığım para doğrudan bana kalıyor ve bunla çok rahat istediğimi alabiliyorum. Ha ama sorarsan 3 sene sonra falan...
  4. Mustafa Zahid

Leptop değişim hakkinda soru ve önerisi istiyorum

Bu 6 ay dolmadan servise yollamak yerine direkt THH'ye başvursaydın ayıplı mal satışından direkt değişimini gerçekleştirirlerdi. Yine de şansını aynı yerden tekrar dene, belki servis geçmişini öne sunarsan tekrardan değişim hakkı verebilirler. Zaten firmalar da senin gidip THH'ye şikayet etmeni...
  5. Mustafa Zahid

Tuttu tutmadı oyunu.

Tutmadı alttaki sevmeyerek android kullanıyor
  6. Mustafa Zahid

Arkadaşım ile neredeyse aynı PC'yi kullanıyorum ancak benim FPS'im daha az?

5600X'in 3070'i düzgünce besleyemediğini ilk kez duyuyorum. Emin misiniz? İkisi normalde gayet dengeli bir ikili. Olsa olsa konu başında dediğim gibi 1080p ve düşük ayarlarda darboğaz olur.
  7. Mustafa Zahid

Aslında çoğu zaman FPS göstergem açık olarak oynuyorum. Her süre geçtiğinde sürücü güncelliyorum ancak hiçbir zaman öyle ekstrem bir fark göremedim. Windows'umu da zaten özelleştirilmiş kullanıyorum, çoğu şeyim kapalı. NVIDIA'da da performansa alınca oyun biraz çamur oluyor ondan dolayı o...
  8. Mustafa Zahid

Sence benim burada bahsettiğim fark 5-10FPS'lik bir fark mı kardeşim? Böyle garip garip triplere girerek yazma bir dahakine tamam mı? Oyno olon porço bolo yok. Yapma ya ben de tam tıpatıp modeline kadar aynı sanmıştım tüh. Daha başlığı ve başlık altına yazılanı okumuyorsun gelip yazdığına bak.
  9. Mustafa Zahid

Sence şu an anlık bir kararla RTX 3070 Ventus 3X OC'yi bırakıp RX 6700XT Nitro+ geçeyim mi :D
  10. Mustafa Zahid

AMD kullandığım zamanlar bazen işte Shadowplay, RTX, DLSS, Broadcast gibi teknolojilerine özenmiştim. Şu an NVIDIA kullanan birisi olarak tek işime yaradığını gördüğüm teknolojisi Shadowplay sanırım. Bunlardan mahrum kalıp AMD alsam da bir şey olmaz. Zaten şu anki kullandığım modele göre...
  11. Mustafa Zahid

Yurtdışı iphone 13 alınır mı? ?

Ha ben Yunanistan'a gidip gelmeni sadece kayıt açısından soruyorsun sanmıştım. Eğer oradan alacaksan evet 13 ve 14 modellerinin Pro modelleri zaten satılmıyor. O halde direkt 15 al rahat rahat kullanırsın.
  12. Mustafa Zahid

Daha geçenlerde hem SSD'ye hem de BIOS'a format atmıştım XMP profillerini falan tekrar ayarladım. O tarafta bir sorunum yok.
  13. Mustafa Zahid

Bu kadar iğrenç bir fark yaratacağını bilseydim zamanında 3070 8GB alacağıma RX 6700XT 12GB veya 3080 10GB falan alırdım. Neyse yapacak bir şey yok. İleride yeni bilgisayar alacağımda tekrar NVIDIA alacağımı pek sanmıyorum.
  14. Mustafa Zahid

Yurtdışı iphone 13 alınır mı? ?

13 Pro veya 14 Pro da bakabilirsin. Fiyat aralığın çok geniş olduğu için söylüyorum.
  15. Mustafa Zahid

DLSS demişken aklıma geldi ben hala DLSS ve FSR'ın FPS'imi arttıran bir oyun keşfedemedim. Hangi oyunda açarsam açayım FPS'imi düşürüyor bu teknolojiler. Saf güçle oynuyorum her zaman. Geçen Ready or Not ve Rust'ta ben 70-80FPS alıyorken kendisi 130-140FPS alıyordu. İşin kötüsü bende 240Hz...
  16. Mustafa Zahid

Üşenmeyip çoğu oyunda MSI Afterburner ile kontrol ettim. Rust gibi oyunlarda evet 7500MB gibi sınırlara dayanıyor ancak diğer 6000-6500MB kullanan oyunlarda da fark atması sence biraz anormal değil mi? Arkadaşım her oyunda benden fix %30 fazla alıyor.
  17. Mustafa Zahid

Niye işte ben de onu soruyorum. Adamla sistemim neredeyse denk.
  18. Mustafa Zahid

Benim bilgisayar özelliklerim: -MSI RTX 3070 Ventus 3X OC -Ryzen 5 5600X -B450 M-K II -GSKILL FlareX 2x8GB 3200MHz -Stok CPU soğutucusu var fakat Kryonaut sürdüğüm için sıcaklıklarım düşük. Arkadaşın bilgisayar özellikleri: -RX 6700XT -Ryzen 5 5600 -B450M-Dragon -Corsair Vengeance 2x8GB 3200MHz...
  19. Mustafa Zahid

Spor için Kreatin Önerisi

Doğru söylüyor. Cidden paranız çok az olmadığı sürece Protein Ocean, HIQ gibi markalara yönelmeyin. HIQ iyi diyenler olacaksa da söyleyeyim, HIQ piyasada kötünün iyisi olarak geçiyor.
  20. Mustafa Zahid

Spor için Kreatin Önerisi

Kreatin takviyesi markadan markaya devasa farklar yaratmıyor. Bütçene uygun ve halk arasında bilinen bir marka alsan yeterli. Ek olarak gramaj ve etkisi açısında aromasız almanı tercih ederim. Kingsize falan al geç. Ben kendim Muscle Pump'tan alıyorum yani nereden aldığının pek bir önemi yok.
Top Bottom