Arama sonuçları: *

1. Beşiktaşlı Reyna

Kasa ve sıvı soğutma

NZXT öneririm. Sıvı soğutmasını ve kasa rgblerini aynı programdan kontrol edebiliyorsun 1737458093 Öneri olarakta şunları atayım (ikinci linteki boşluğu sil)...
  2. Beşiktaşlı Reyna

Ryzen 7 7800X3D denk işlemci

9700x alsam 5 ay sonrada ekran kartı alsam onboard kullanabilir miyim hocam ?
  3. Beşiktaşlı Reyna

AORUS Elite çok iyimiş ya. Geç gelmesi önemli değil fakat garanti olur mu şuan aklıma takılan o
  4. Beşiktaşlı Reyna

Topladığım sisteme öneri veya tavsiye verir misiniz ?

Teşekkür ederim :) 1737378254 Hocam teşekkürler kasa önerin için fakat belirttiğim gibi kasa. fanlar ve işlemci fan ayarlarını hepsini bir appten kontrol etmek istiyorum. O yüzden nzxt'de karar kıldım. Bunu yapabileceğim başka bir marka varsa onu önerirsen daha çok sevinirim.
  5. Beşiktaşlı Reyna

https://www.gaming.gen.tr/urun/512426/lexar-ares-rgb-32gb-2x16gb-6400mhz-cl32-intel-xmp-3-0-amd-expo-ddr5-heatsink-beyaz-ram-ld5eu016g-r6400gdwa/
  6. Beşiktaşlı Reyna

İnşallah hocam sağolasın. Varmıdır bir önerin ?
  7. Beşiktaşlı Reyna

rx9000 serisini bekliyorum, fiyat yüksek gelirse rx 7900xt veya 7900xtx alıcam
  8. Beşiktaşlı Reyna

Arkadaşlar full beyaz sistem yapmak istiyorum. Topladığım sisteme öneri veya tavsiye verebilir misiniz ? Kasa ve soğutucuyu aynı marka seçtim çünkü tek bir programdan ikisinide kontrol edebiliyorum. Asusun böyle birşeyi varsa Beyaz anakart+kasa+fan tavsiye edebilirsiniz mesela. Ayrıca anakart...
  9. Beşiktaşlı Reyna

10-11 bin max. Ama ucuz ve iyi bir şey de olabilir max. bütçeye göre öneri olmasada olur 1737361237 Bu ürüne benzer 10-11 civarında varsa oda olur :D https://www.amazon.com.tr/dp/B0DP5FBV4P?m=A2RZ2SFDZRDR2&tag=epey-21&th=1&psc=1&_encoding=UTF8&aff_sub4=1
  10. Beşiktaşlı Reyna

Çok teşekkür ederim ikinizede önerili dikkate alıcam @xberke hocam beyaz sistem kurmayı düşünüyorum beyaz bir anakart önerir misin bu işlemci için ?
  11. Beşiktaşlı Reyna

Ne kadar fark olur aralarında ?
  12. Beşiktaşlı Reyna

Arkadaşlar iyi forumlar. Sistemi sattım yeni sistem almayı düşünüyorum. Ryzen 7 7800x3d düşündüm fakat pahalı ve eski bir işlemci. Güncel ve bu ürüne denk bir işlemci var mı ? Aklımda 9900x var fakat kararsız kaldım.
  13. Beşiktaşlı Reyna

Playstation 4 5G sorunu

Tamamdır teşekkürler
  14. Beşiktaşlı Reyna

Playstation 4 5G sorunu

Hocam 5g acik telefondan falan wifiye 5g bağlanıyorum ama ps4 görmüyor nedense
  15. Beşiktaşlı Reyna

Playstation 4 5G sorunu

Arkadaşlar merhaba sistemi sattım, enişteden yeni sistem alana kadar PS4 aldım. Wifi ile internete bağlancm fakat evdeki 5G fiber interneti görmüyor 2.4G görüyor. Bunu nasıl 5G yapabilirim ?
  16. Beşiktaşlı Reyna

Banka borcu sebebiyle bilgisayar haczedilebilirmi

Alamazlar, eskisi gibi eve gelip evden eşya alıp gidemezler. Borcun kuruma aktarılır, faize biner, taksitle normal ödersin. Veya maaşının 4/1ine haciz koyup otomatik çekerler. Toplu ödemek istersen de kesinlikle kurumu arayıp indirim yaptır durumum yok diyerek.
  17. Gaming Bilgisayar

Gaming Bilgisayar

Ürünlerin kutu ve faturaları duruyor. Bazılarının garantisi devam etmekte. 1080p ve 2K Furmark testleri görsellerde mevcut. Anakart: Asus Tuf Gaming B450M Pro S İşlemci: Ryzen 5 5600 İşlemci Soğutma: İD Cooling FrostFlow 240mm Sıvı Soğutma Ekran Kartı: Rx 6700xt 12 GB Ram: Team T-Force 8x2 16...
  18. Beşiktaşlı Reyna

Gigabyte 9000 serisi kartı

Umarım beklentileri karşılar
  19. Beşiktaşlı Reyna

Gigabyte 9000 serisi kartı

Gigabyte kendi sitesinde 9000 serisi kartları paylaşmış arkadaşlar
Top Bottom