bayalpaslan08
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 42
- İsim
- Alpaslan Alkan
Arkadaşlar Çin'in Uygur Özerk Bölgesinde yaşayan arkadaşıma mektup, kitap ayracı ve bayrak göndermiştim ancak bayrak Çin'de yasakmış. Sonradan fark ettim iade ve iptal talebi oluşturdum ancak yetişemedim ve kargo Çin'e gitti. Önce Pekin'de gümrükte red yedi ancak bir şekilde gümrüğü geçti ve Sincan Uygur bölgesinin başkenti Urumçi'ye gitti. Ve alıcı arkadaşım başı derde girmesin diye kargoyu bilmediğini ve reddettiğini söyledi China Post'a. Ve Türkiye'ye geri iade edilmesini istedi. Ve onlarda bunu kabul ettiler. Ancak sorun şu ki tam olarak 12 gündür kargo takipte hiçbir güncelleme olmadı. Ne yapmalıyım bu aşamada bilgisi olan, tavsiyesi olan var mıdır? Yoksa kendi haline mi bırakayım gelirse gelir gelmezse gelmez diye. Çok kararsızım ve korkuyorum.. Yardımcı olabilecek var mı? China Post ile iletişime geçemiyorum çünkü E-Posta adresleri yok ya da ben bulamıyorum sadece telefon numaraları var İngilizce olarak müşteri hizmetleri ile konuşuyorsun. İngilizce sorun olmasa da yurtdışı arama yapmak çok pahalı Türkiye'den..