Arama sonuçları: *

1. dolaroldu8tl

Yardım 1366 X 768 Monitör kullanılırmı?

Bütçen yoksa zaten çok seçeneğin yok. 1366x768 veya 1600x900 monitör bakabilirsin. Sıfır bakmıyorsan elimde bi monitör var eski ama uyguna salarım. Sıfır bakıyosan zaten 1366x768 monitör bakma git ikinci elden adam akıllı bir şey al.
  2. dolaroldu8tl

Yenilenmiş telefon alınır mı?

Yenilenmiş cihaz yerine adam akıllı kullanılmış bir 2. el al.
  3. dolaroldu8tl

Şakak kemiginde saçsızlık sorunu

kel kalmış şakası bir yana saçkıran falan olabilir bence gidin doktora
  4. dolaroldu8tl

Sessiz klavye önerir misiniz?

G213 klavyemi satıp almayı düşünüyorum. Mekanik fetişim yok sessiz ve çok çirkin olmasın yeter. TKL veya full size olabilir.
  5. dolaroldu8tl

İphone 12 düz hangi şarj aleti ve adaptörü önerirsiniz?

Yani trendyoldan bakardım ben şahsen çok kasmaya gerek yok bence. Gözünüze güzel gelen bir kılıfı alabilirsiniz bu fiyat bandında. Kablosuz şarj kullanıyorsanız çok kalın olmamasına dikkat edin yeter. Herhangi bir telefoncuda ekran koruyucu taktırabilirsiniz. ama hayalet taktırmayın hayaletler...
  6. dolaroldu8tl

Pc Ortamlarınızı Atın (2025)

İşimi görüyo ya sandalyeyle kulaklık dışında şikayetçi değilim.
  7. dolaroldu8tl

İphone 12 düz hangi şarj aleti ve adaptörü önerirsiniz?

Amazonda spigenin kılıfları 900tl'den başlıyorlar mcdodo ve baseus kılıflar da var. Bütçeniz az ise Spigen ve Mcdodo aşağıdaki modelleri var giriş seviyesinde iş görür cihazlar. https://www.akakce.com/sarj-adaptoru/en-ucuz-spigen-ach08448-30-w-type-c-hizli-fiyati,772768759.html...
  8. dolaroldu8tl

Öneri POLOSMART KABLOSUZ ŞARJ STANDI 119TL

Bimden aldım az önce bir tane kalmıştı kampanyalı ürün olduğu için fiyatlarını sökmüşler. 120 lira çikolata parasına 15w hızla şarj ediyor. kutudan TYPE-C kablosuyla çıktı kablo zaten tek başına 60 liradan aşağı değil. Akakçe'de en ucuz 10w kablosuz şarj aleti 150 liradan aşağı değil bence iyi...
  9. dolaroldu8tl

Müzik için kulaklık önerisi

QCY T13 ANC
  10. dolaroldu8tl

Ekran oyun oynarken göz kırpıyor ne yapmalıyım rx 7700 xt asus vg258qr

güç ve monitör bağlantılarını kontrol et driverları güncelle
  11. dolaroldu8tl

Sızce laptopu takaslamalımıyım

kesinlikle yapmalısın laptop 3070ti ından cok daha guclu masaustu 3080 i cok karlı bi anlasma üstüne nakit istiyor mu
  12. dolaroldu8tl

S23 fe mi s22 mi ip11 mi

Dxomark puanlarına bakıyorum dostum sensörlerin benzer olduğunun farkındayım dxomark puanları arasında da uçurum yok fakat yine de fark farktır. 6.4 tepsi gibi evet bahane de üretmiyorum fikrimi sunuyorum isteyen istediğini alsın bana ne. Snapdragondaki ısınma sorunu da abarttığın kadar ciddi...
  13. dolaroldu8tl

S23 fe mi s22 mi ip11 mi

Yeni Exynos işlemciler muadillerinden geri kalmıyorlar eskisi gibi önemli problemleri yok. Günlük hayatınızda ikisi arasındaki farkı hissetmeniz imkansız. 1737148613 iPhone 11 ile devam etmek de bir seçenek eski iPhonelar yaşlarına göre halen iyi iş çıkarıyorlar eğer cihazınız size yetiyorsa bi...
  14. dolaroldu8tl

S23 fe mi s22 mi ip11 mi

Aralarındaki işlemci farkı hayatını etkileme ihtimali olmayan bir fark. 1 yıl daha guncel olması da pek bir şey değiştirmeyecek en az 2 yıl daha android güncellemeleri alacak bu cihaz ve androidde güncelleme alıp almaması inanılmaz bir şey ifade etmiyor. Android 9 kullanan rezil cihazlar hala...
  15. dolaroldu8tl

1000-1200 TL Arası Mouse Tavsiyeleri

Amazonda 918 TL. Sağlam bi cihaz. Ağırlığı biraz fazla gelebilir kişiden kişiye ve açıkçası razer yazılımını ve arayüzünü sevmediğim için ben tercih etmezdim ama kullanıcısına of ya niye aldım ben bunu dedirtmez...
  16. dolaroldu8tl

S23 fe mi s22 mi ip11 mi

Orda onu kastetmediğimi sende çok iyi biliyosun.
  17. dolaroldu8tl

1000-1200 TL Arası Mouse Tavsiyeleri

Eski olsa ne yazar bu adam sanki e-sporcu mu olacak en iyisine mi ihtiyacı var? Şunlara dikkat etsen yeter - Tasarımı tutuş şekline uyuyor mu? - Tasarımı, görüntüsü senin hoşuna gidiyor mu? - Ağırlığı senin beğenine göre mi? - Sensörü senin günlük kullanımında sorun çıkaracak mı? - Dayanıklı...
  18. dolaroldu8tl

S23 fe mi s22 mi ip11 mi

S22 çünkü aralarındaki tek amiral gemisi.
  19. dolaroldu8tl

(G)OLD Donanım Arşivi

bide etiket atmıs @tenet diye
Top Bottom