Neler Yeni

S23 fe mi s22 mi ip11 mi

PNSHER

80+ Bronze

dolaroldu8tl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,658
İsim
Yiğit Emir Özkan
İlgilendiği Kategoriler
Telefon, PC
Instagram
rexalwst
Steam
yaşıyorum hala
Discord
Rexalest#0427
Exynos 2200 sorunsuz bir işlemci mi ?
Yeni Exynos işlemciler muadillerinden geri kalmıyorlar eskisi gibi önemli problemleri yok. Günlük hayatınızda ikisi arasındaki farkı hissetmeniz imkansız.
Mesaj otomatik birleştirildi:

iPhone 11 ile devam etmek de bir seçenek eski iPhonelar yaşlarına göre halen iyi iş çıkarıyorlar eğer cihazınız size yetiyorsa bi batarya değiştirip iPhone 11 ile de devam edebilirsiniz.

PNSHER

80+ Bronze
Yeni Exynos işlemciler muadillerinden geri kalmıyorlar eskisi gibi önemli problemleri yok. Günlük hayatınızda ikisi arasındaki farkı hissetmeniz imkansız.
Onu biliyorum zaten de. Diğer arkadaş exynos 2200 sanki 8 gen 1 e göre çok daha sıkıntısız bir işlemciymiş gibi söylemiş onu kastetmiştim. Bence Exynos 2400 öncesi pil konusunda biraz sıkıntılı. Mümkünse s24 fe almak lazım.

Laixy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Kerem
İlgilendiği Kategoriler
Telefon - Yazılım - Bilgisayar
şu an ip11 kullanıyorum, pil ömrü 76 olduğu için değiştirmek istiyorum fakat çok bütçem yok sizce s23 fe mi s22 mi yoksa ip11 ile bir süre daha devam mı etmeliyim? fotoğraf çekmeyi sevdiğim için en önemli şeylerden birisi de kamerası benim için
2025 yılında iPhone 11 sorun çıkaracak bir telefon durumuna geldi alabiliyorsan S24 FE almanı öneririm S23 FE ile aynı fiyat neredeyse. Özellikleri ile S24 ile kapışır S22 veya iPhone 11'in yüzüne bakmazsın

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,091
İsim
kilan embappe
Aralarındaki işlemci farkı hayatını etkileme ihtimali olmayan bir fark. 1 yıl daha guncel olması da pek bir şey değiştirmeyecek en az 2 yıl daha android güncellemeleri alacak bu cihaz ve androidde güncelleme alıp almaması inanılmaz bir şey ifade etmiyor. Android 9 kullanan rezil cihazlar hala daha günlük işleri hayliyle yerine getirebiliyor. S22 kamera olarak daha iyi. S23 FE şahsen tercih etmezdim çünkü tepsi gibi 6.4 inç bir cihazla dolaşmak gerçekten çok yoruyor bir süre sonra. Eğer batarya ömrü çok önemliyse S23 FE tercihi daha mantıklı ama S22'nin de rezil edeceğini düşünmüyorum
İşlemci daha güçlü demedim zaten 8 gen 1 gibi kronik ısınma sorunu olmayan bir işlemci var en azından S23 Fe de.

"Kamera daha iyi"miş dostum aynı sensörü kullanıyorlar biri FE serisi diye sallama bari.

Bir değil iki yıl daha güncel olarak var say. S23 serisi 5, S22 serisi 4 yıl güncelleme alacak ve bu da S23 FE'yi 2 yıl daha fazla güncelleme alacağı anlamına gelir.

6.4" tepsi gibi mi? Bahane üretmekte bu kadar zorlanacaksan görüşünü savunmak zorunda değilsin. Bu telefonlar babanın mali değil 😢

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,716
İsim
misfit
iPhone 11 artık alınabilecek bir cihaz değil. Söylediklerin arasından S23 FE, bütçe çıkarsa da S24 FE öneririm.

lucynae

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
amine öztürk

dolaroldu8tl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,658
İsim
Yiğit Emir Özkan
İlgilendiği Kategoriler
Telefon, PC
Instagram
rexalwst
Steam
yaşıyorum hala
Discord
Rexalest#0427
İşlemci daha güçlü demedim zaten 8 gen 1 gibi kronik ısınma sorunu olmayan bir işlemci var en azından S23 Fe de.

"Kamera daha iyi"miş dostum aynı sensörü kullanıyorlar biri FE serisi diye sallama bari.

Bir değil iki yıl daha güncel olarak var say. S23 serisi 5, S22 serisi 4 yıl güncelleme alacak ve bu da S23 FE'yi 2 yıl daha fazla güncelleme alacağı anlamına gelir.

6.4" tepsi gibi mi? Bahane üretmekte bu kadar zorlanacaksan görüşünü savunmak zorunda değilsin. Bu telefonlar babanın mali değil 😢
Dxomark puanlarına bakıyorum dostum sensörlerin benzer olduğunun farkındayım dxomark puanları arasında da uçurum yok fakat yine de fark farktır. 6.4 tepsi gibi evet bahane de üretmiyorum fikrimi sunuyorum isteyen istediğini alsın bana ne. Snapdragondaki ısınma sorunu da abarttığın kadar ciddi bir şey değil cihazın performansını öyle aman aman etkilemiyor frenleme yapmıyor.

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,091
İsim
kilan embappe
Dxomark puanlarına bakıyorum dostum sensörlerin benzer olduğunun farkındayım dxomark puanları arasında da uçurum yok fakat yine de fark farktır. 6.4 tepsi gibi evet bahane de üretmiyorum fikrimi sunuyorum isteyen istediğini alsın bana ne. Snapdragondaki ısınma sorunu da abarttığın kadar ciddi bir şey değil cihazın performansını öyle aman aman etkilemiyor frenleme yapmıyor.
Snapdragon'daki ısınma sorunu değil dostum. 8 Gen 1'deki ısınma sorunu. Bal gibide cihazı frenliyor, cihaz sözde amiral gemisi ama işlemci iki ısındı mı bildiğin kasıyor cihaz. Bu yetmezmiş gibi yine isindiginda aşırı hızlı batarya tüketiyor ve 5-5,5 saatlik ekran süresi gittikçe iğrençleşiyor. S22 çekilecek cihaz değil.

Kendi fikrini kendine saklamalisin bazen. "6.4" ekran büyük ben almam" bir forum sitesinde belirtip buna göre telefon önerebilecegim bir etken değil. S23 FE ve S22 neredeyse aynı cihaz + S23 FE daha güncel ve batarya sorunu yok. Hangisi alınır? Sen söyle lütfen.

Alioskii

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
202
İsim
Ali Gezen
işlemcinin günlük sosyal medyada takılma, fotoğraf çekme vs gibi şeylerde etkisi çok mu? pek işlemciden falan anlamıyorum, oyun vs de oynamıyorum telefonda
Dediğim gibi gözle görülür fark yok arada. Şahsen benim için bir telefonda en önemli 3 özellik kamera, batarya ve ekran boyutu. Kamera için bir şey diyemiyorum ama diğer konularda hayli hayli S23 Fe daha iyi. Ayrıca daha güncel.

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Semih Demirtaş
şu an ip11 kullanıyorum, pil ömrü 76 olduğu için değiştirmek istiyorum fakat çok bütçem yok sizce s23 fe mi s22 mi yoksa ip11 ile bir süre daha devam mı etmeliyim? fotoğraf çekmeyi sevdiğim için en önemli şeylerden birisi de kamerası benim için
Iphone Telefonları Hiçbir Türlü Önermem S22 Ve S23 fe Tamamen Senin Isteğine Bağlı Ikiside cok iyi modeller Daha Guncel Olmasi Acisindan S23 Fe Daha Ozellikli Olsun Dersen S22 Oneririm

PNSHER

80+ Bronze
Snapdragon'daki ısınma sorunu değil dostum. 8 Gen 1'deki ısınma sorunu. Bal gibide cihazı frenliyor, cihaz sözde amiral gemisi ama işlemci iki ısındı mı bildiğin kasıyor cihaz. Bu yetmezmiş gibi yine isindiginda aşırı hızlı batarya tüketiyor ve 5-5,5 saatlik ekran süresi gittikçe iğrençleşiyor. S22 çekilecek cihaz değil.

Kendi fikrini kendine saklamalisin bazen. "6.4" ekran büyük ben almam" bir forum sitesinde belirtip buna göre telefon önerebilecegim bir etken değil. S23 FE ve S22 neredeyse aynı cihaz + S23 FE daha güncel ve batarya sorunu yok. Hangisi alınır? Sen söyle lütfen.
Dediğim gibi gözle görülür fark yok arada. Şahsen benim için bir telefonda en önemli 3 özellik kamera, batarya ve ekran boyutu. Kamera için bir şey diyemiyorum ama diğer konularda hayli hayli S23 Fe daha iyi. Ayrıca daha güncel.
S24 FE Bu fiyatlardayken o iki cihazı değerlendirmeye bile almamak gerek.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,045,719
Üyeler
165,878
Son üye
miracavci
Top Bottom