Arama sonuçları: *

1. Leonidax

Rehber Yeni başlayanlar için League of Legends nasıl oynanır?

Tek diyebileceğim şey ne kadar iyi oyuncu olursanız olun takımınız kazanmak istemiyorsa ne yapar ne eder takım o oyunun içine eder bunu unutmayın öyle 1v9 felan imkansız takım alıp müsait bir yerinize monteler o oyunu
  2. Leonidax

🔥İndirim 🔥🔥 AKKO MONSGEEK M1W V3-SP-VIA Iyzico ile 3600TL 🔥🔥

Başaramadık hocam alamiyoz valla
  3. Leonidax

@freygasm Valla hocam alamazsak kafayı yerim ya 😂😂 arkadaşlardan para istedim bakalım verirlerse alırım cashbackten gelen parayı onlara atarım
  4. Leonidax

Hocam şuan 3800tl nakit var ama galiba ilk başta 4500tl vermek lazım ondan para yok
  5. Leonidax

O aldığım klavyeyi çok önceden aldım hocam ben problem olmuştu klavyeyi garantiye yolladım değişim yapacaklardi stokta yok diye beklemeye aldılar stok gelince 5075b plus shrine yollayacaklar 1738351348 Bakalım hocam 700tl eksiğim var bulabilirsem alcam
  6. Leonidax

V5 mi v13 mu alayım hocam 700tl eksiğim var ablamdan dilencem şimdi
  7. Leonidax

Tamamdır hocam borcun borcuna gircem bakalım parayı denklestirebilecekmiyim denklestirebilirsem alırım şimdi 1738351117 Bide gaminggen iade vermezse işte o an patlarim 😂
  8. Leonidax

@freygasm hocam akko 5075b plus shrine ile arasında çokta fark var mıdır sizce ? Olmadı bunuda alabilirim akkoyu aradıklarında göndermek yerine para iadesi isteyebilirim temudan gelen keycapside 600e aldığım fiyata okutursam bunla aynı fiyata gelcek sizce değer mi ? Ona göre sipariş gecicem şimdi.
  9. Leonidax

Bakalım hocam bir tıksa müthiş :D garantiden döncek olan 5075b için yarın ararlarsa o da 2 3 güne gelir pttdende artık keycapsler ne zaman gelirse ikisinide birleştiririm mis gibi olur klavyem ama ilk önce ptt tabi getirebilirse adamlar 2günde istanbuldan çıkaramadı pakedi
  10. Leonidax

Aynen hocam.Muadilimi bilmem ama aynı tiptekine 600tl verdim temudan
  11. Leonidax

❌İndirim Bitti! Stoklar Yenilendi GamingGenTR Akko Klavyeler Bayağı Uygun

Bakalım benim klavye garantiden değişecekti yarın arıcaklar mı klavyenizi gönderelim diye :D
  12. Leonidax

❌İndirim Bitti! Stoklar Yenilendi GamingGenTR Akko Klavyeler Bayağı Uygun

@Teykage stoklar yenilendi hocam yeni ürünlerde geldi üstüne
  13. Leonidax

Max 27K oyun için laptop önerisi

çıkabilirseniz bunu tercih edin https://www.trendyol.com/lenovo/loq-83gs007wtr-intel-core-i5-12450hx-8gb-512gb-ssd-rtx-4050-freedos-15-6-fhd-bilgisayar-p-835481973?boutiqueId=61&merchantId=106934&adjust_tracker=ejav2ha_253g15b&adjust_campaign=akakce_urun_listeleme&v=1.13.4 yoksa buda olabilir...
  14. Leonidax

600 TL'ye lol hesap önerisi

Dia elodada adam yoktu hocam 5-10dk civarında maç buluyordu önceki sezon
  15. Leonidax

600 TL'ye lol hesap önerisi

Tercih edebiliyorsaniz euwest tercih edin hocam trde cokta oynayan kalmadı diye biliyorum.Ondan ileriki liglerde maç bulmada sorun yaşayabilirsiniz bide hala kitlesi aşırı değilde berbat olarak biliyorum.Bence az skinli olsun ama euwest olsun daha iyi en azından oynadığınızdan zevk alırsınız.
  16. Leonidax

❌İndirim Bitti! AKKO Joy of Life 5108S SE RGB 2180 TL ( İYZİCO İLE %20 + 300TL CASHBACK )

Bilemedim hocam inşallah yanlış girilmişdir
  17. Leonidax

❌İndirim Bitti! AKKO Joy of Life 5108S SE RGB 2180 TL ( İYZİCO İLE %20 + 300TL CASHBACK )

Bakalım hocam cavuşkerem hocam mail atmış ona göre alır arkadaşlar 1738009235 Tam boy olduğu için ve keycapsleri kaplamalı diye bu fiyatı çekiyor olabilirler hocam malum fırsatçılık :D
  18. Leonidax

2 tane seçenek var hocam o sitede bir kablolu bir kablosuz gaminggen kablosuz olsaydı teknik özellikler kısmında belirteceğini düşünüyorum.
  19. Leonidax

Aynen hocam kablolu galiba teknik özelliklerde o yazıyor
  20. Leonidax

Çözüldü✓ Temu 1049.49 TL sipariş

Kargo dahil 30euro diye biliyorum hocam ve arkadaşların dedigi gibi zaten temu 1050tlden fazla siparişleri geçirmiyor.
Top Bottom