Arama sonuçları: *

1. CaptainSpark

10k-20k arası bulaşık makinesi önerisi

süper adına sevindim çok çok mutlu olması dileğiyle bakalım üyeler ne önerisi yapcak
  2. CaptainSpark

güzel haber dostum araştırmayı ve öneriyi kolaylaştırır. modellere bakarız şimdi annemin kirece karşı özel bir yöntemi vardı sorunca yazarım onuda
  3. CaptainSpark

onuda bir barda su dolduruk bakarak tahmini bişe söyle binanın yeni olması önemli değil çoğunlukla anlaşılabilir diye düşünüyorum. hani yerli markaların bazıları mesela kireçte hemen bozuluyor. bir ton detay var. anlamıyorsanda o ranın şebeke suyu barajdan mı kuyudan mı geliyor oda bir anlama...
  4. CaptainSpark

bulunduğun bölgedeki çeşme suyunun kalitesinide yazar mısın öncelikle. çok mu kireçli çok mu kireçsiz. ve diğer tüm detaylar
  5. CaptainSpark

"Bir Kişi mi ölmeli?, Beş Kişi mi ölmeli? Ahlaki Kararınız Ne Olurdu?"

bill gates ne alaka kanka ayrıca dünyayı asıl yönetenler yanında billgates oyuncak bebek ve kukla. göstermelik dünyadaki büyük şirketlerin hepsinde %50 hissesi olan 3 hisse şirketini bilmiyor musun sahipleride yahudi ve yorumun konuyla pek alakalı değil
  6. CaptainSpark

ilginiz için teşekkürler
  7. CaptainSpark

zorlukkk 1737414860 doğru veya yanlış yok bu soruda kişisel etik kararlar var
  8. CaptainSpark

doğru veya yanlışın olmadığı kolay gibi görünüp dünyanın en zor sorularından birisiydi bu. ama belgesel ekipleri hayvanları kaydediyor bunlar insan yarın aklına takılmaz mıydı
  9. CaptainSpark

o yorumları boşverin sorunun 12e3ls4eesine yönelin bu yorumlar boş yorumlar keşke silme hakkımız olsaydı. üzel bir konuyu dağıtıyor. 1737410265 teşekkür ederim şimdi gördüm kusura bakma cevaplayanlar anlamıştır ama eminim ufak bir yazım hatasını görmezden gelip c şıkkının asıl anlatmak istediğini
  10. CaptainSpark

etik seçme sorusu bu herhani bir sebep olmak zorunda değil bununla alakalı özel bir dizide izlemiştim 1737409296 teşekkür ederim cevabın için hemen hemen şıklardan birisiyle uyumlu sayılır 1737409370 bunun doktor versiyonuda var o daha seçmesi zor
  11. CaptainSpark

Yardım Nesquik hediyesi 2003-2006 arasında oynadığım bilgisayar oyununu bulur musunuz?

nesquikten çıkmıştı sanırım oyun. hala oynanır epey eğlenceli ve keyifliydi yanlış değilsem ya ajan arabası yada polis arabası sürüyon sadece her lv da bir suçlu var onu durdurman gerekiyor bu oyunda arabadan inemiyorsun mesela kum yolda kaçıyor yukarda tabela var ona sıkıp üzerine düşürceksin...
  12. CaptainSpark

gelecekte fbi in en çok arananlar listesine girmezse iyidir.
  13. CaptainSpark

katılımın için teşekkürler
  14. CaptainSpark

HOŞ GELDİN SOSYOPAT KARDEŞİM :blobdance: NE YAZIK Kİ ÖYLE BİR SEÇENEK YOK
  15. CaptainSpark

ÖYLE BİR SEÇENEK YOK OLSAYDI CİNAYET OLURDU VE BELKİDE SOSYOPATLIK OLURDU.
  16. CaptainSpark

Öneri Hikayeli Bilim-Kurgu-Fantastik oyun önerisi

HALO SERİSİ
  17. CaptainSpark

Daha önce madagaskara giden var mı?

Teşekkür ederim hemen izliyim
  18. CaptainSpark

Daha önce madagaskara giden var mı?

Sence orta halli veya daha altı üstüşekilde 1 günlük kişisel maliyet ne olur orda Konaklama dahil (uygun olarak)
Top Bottom