Neler Yeni

10k-20k arası bulaşık makinesi önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Mahmut Hacıp
10k-20k arası bulaşık makinesi önerisi

CaptainSpark

80+
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
özgür kaplan
bulunduğun bölgedeki çeşme suyunun kalitesinide yazar mısın öncelikle. çok mu kireçli çok mu kireçsiz. ve diğer tüm detaylar

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Mahmut Hacıp
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bulunduğun bölgedeki çeşme suyunun kalitesinide yazar mısın öncelikle. çok mu kireçli çok mu kireçsiz. ve diğer tüm detaylar
Hocam sorun için teşekkür ederim ama bilmiyorum. Gaziosmanpaşa Sarıgöl de oturuyorum yeni taşındım yeni bina

CaptainSpark

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
özgür kaplan
Hocam sorun için teşekkür ederim ama bilmiyorum. Gaziosmanpaşa Sarıgöl de oturuyorum yeni taşındım yeni bina
onuda bir barda su dolduruk bakarak tahmini bişe söyle binanın yeni olması önemli değil çoğunlukla anlaşılabilir diye düşünüyorum.
hani yerli markaların bazıları mesela kireçte hemen bozuluyor. bir ton detay var. anlamıyorsanda o ranın şebeke suyu barajdan mı kuyudan mı geliyor oda bir anlama yöntemi olabilir genelde kuyu suları çok kireçli oluyor benim ilçenin kuyudan
bide internette oranın suyu ile ilgili illaki yorum vardır

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Mahmut Hacıp
Hocam ufak baktım su kireçli değil. doldurunca bembeyaz olurdu mesela eski evlerde bu normal saydam katilin dibine baktım o da iyi durumda

CaptainSpark

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
özgür kaplan
Hocam ufak baktım su kireçli değil. doldurunca bembeyaz olurdu mesela eski evlerde bu normal saydam katilin dibine baktım o da iyi durumda
güzel haber dostum araştırmayı ve öneriyi kolaylaştırır. modellere bakarız şimdi
annemin kirece karşı özel bir yöntemi vardı sorunca yazarım onuda

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Mahmut Hacıp
Almışken uzun ömürlü bir şey lazım tribe girdim anneme hediye alıyorum.

Top Bottom