Arama sonuçları: *

1. valoo

Razer Blackshark V2 Pro 2023 Mikrofon Ekolayzer ayarı sorunu

Ürün sıfır mı ne kadar kullanılmış garanti durumunu sor
  2. valoo

Razer’in kablosuz kulaklığı üzmez blutooth falan kullanmazsan gecikme vs. olmaz usb dongle tak keyfine bak.
  3. valoo

Gecikme olmuyor ses kaliteside hoşuma gidiyor. Razer synapse programı düzgün çalışmıyor ve razerden yazılım ile ilgili destek almak istersen süreç çok uzun sürüyor onun dışında iyi severek kullanıyorum. Razerin synapse programını kafama takmam diyorsan takar kullanırım diyorsan güzel.
  4. valoo

Mikrofon önemli değilse alabilirsin.
  5. valoo

Razer Kraken V3 Pro'mu hocam alacağınız model ona göre değerlendireyim.
  6. valoo

Razer Blackshark V2 Pro 2023 kulaklık kullanmaktayım, razer synapse uygulamasındaki ses profilleri ve mikrofondaki ekolayzer ayarı çalışmıyor. Razer synapse komple temiz şekilde sildim yeniden kurdum ama düzelmedi. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
  7. valoo

Gamebooster 650W 80 Plus Bronze Psu fanı nerden bulabilirim?

xpg iyi midir? sence
  8. valoo

https://www.gaming.gen.tr/urun/519427/xpg-valor-mesh-siyah-rgb-mid-tower-750w-80-gold-gaming-kasa/ bu alınır mı? 1739266826 güç kaynağı güzelmiş ama kasayıda değişmem gerek kasayı baya önce garantiye yollamıştım ön panelin klipslerinin hepsi kırık bi şekilde geri yollamışlardı. kasayla birlikte...
  9. valoo

Gamebooster 650W 80 Plus Bronze güç kaynağı kullanıyorum. Güç kaynağı fanımdan çok ses geliyor içini açıp temizledim 1-2 gün sonra tekrardan tıkırtı sesleri ve dönerken çok ses çıkarmaya başladı. Fanın üzerinde 2000 rpm 12VDC 0.25A değerleri yazıyor 2 pin girişli fan. Bu değerlere sahip bir fan...
  10. valoo

Steelseries Artics 7 mi iyi yoksa Razer Blackshark V2 Pro mu?

Mikrofon olarak kaliteli bir model istiyorum. Dip ses ve sürücü sesi olmasini istemiyorum. Bu başlıktaki hangi modeli almamı önerirsiniz? Başka model vs şunu al daha iyi dediginiz model varsada önerebilirsiniz.
  11. valoo

Yardım OLED monitör sürekli uyarı verir mi?

Sürekli aynı görüntü ekrandaysa uyarının geleceğini söylemiş ve uyarıyı kaç saatlik kapatılacağıda anlatılmış attığın sitede. Beyaz ekranda afk kalırsan vs. panel yanmaması için uyarı verir ama oyun esnasinda ısınma harici uyarı vermez diye düşünüyorum.
  12. valoo

Tuşlu telefon tercihi desteği

Beyaz orta tusunda yeşil çerçeve olandan uzak dur çok vasat telefon. Bataryası şişiyor. Şebekesi doğru düzgün çekmiyor. Görüşme esnasinda sesin karşi tarafa zar zor gidiyor. Arama yaparken 1-2 dakikada kesilmeler oluyor. Banka ile görüşürken telefona gelen sms ekranına girilmiyor. Bataryası 3-4...
  13. valoo

Tuşlu telefon tercihi desteği

Samsung B310 olanı kesinlikle alma pişman olursun. Şarjı yarım günü bile kurtarmıyor ve şebekesi çekmiyor.
  14. valoo

deathadder essential alınır mı?

Hz, ips ve g değerleri aşırı giriş seviyesi
  15. valoo

Yardım Yeni sistem aldım. Nvdia kurulum programı devam edemiyor hatası

görüntü geldi mi?
  16. valoo

Tahminimce ekran kartı tam sokete oturmamış 1725114047 fanlar isininca döner ztn ondan anlamayiz
  17. valoo

ekran kartını anakart soketine tam oturttuğundan eminmisin hiç ışığı yanmıyor
  18. valoo

6+6 12lik kablo takılımı ekran kartına
  19. valoo

ekran kartına takılı olan kabloyu kontrol et
  20. valoo

Realtek Audio Console Yüklenmiyor

Msi h610m-e anakart'a sahibim. Realtek Audio Console yüklenmediği için Windows 11 pro format attım. Realtek Audio Console yine yüklenmiyor bu yüzden dolayı hiçbir jaktan ses girişi ve çıkışı yapamıyorum çalışmıyor. Realtek Audio Consolu nasıl kuracagım?
Top Bottom