Neler Yeni

Gamebooster 650W 80 Plus Bronze Psu fanı nerden bulabilirim?

valoo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
isim soyisim
Gamebooster 650W 80 Plus Bronze güç kaynağı kullanıyorum. Güç kaynağı fanımdan çok ses geliyor içini açıp temizledim 1-2 gün sonra tekrardan tıkırtı sesleri ve dönerken çok ses çıkarmaya başladı. Fanın üzerinde 2000 rpm 12VDC 0.25A değerleri yazıyor 2 pin girişli fan. Bu değerlere sahip bir fan nerden bulabilirim?

SerhatKRbb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
346
İsim
SERHAT BOZBAYIR
Nzxt c750 al ucuz

quartle

80+ Gold
fan alma direk psu yu değiştir

valoo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
isim soyisim
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Düzgün bir psu al oyun boostlayıcı diye c4 almışsın
https://www.gaming.gen.tr/urun/519427/xpg-valor-mesh-siyah-rgb-mid-tower-750w-80-gold-gaming-kasa/ bu alınır mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Nzxt c750 al ucuz
güç kaynağı güzelmiş ama kasayıda değişmem gerek kasayı baya önce garantiye yollamıştım ön panelin klipslerinin hepsi kırık bi şekilde geri yollamışlardı. kasayla birlikte uygun fiyatlı bişe lazım

fan alma direk psu yu değiştir
idare ediyorum şuanlık

Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Soner Külcü
https://www.gaming.gen.tr/urun/519427/xpg-valor-mesh-siyah-rgb-mid-tower-750w-80-gold-gaming-kasa/ bu alınır mı?

güç kaynağı güzelmiş ama kasayıda değişmem gerek kasayı baya önce garantiye yollamıştım ön panelin klipslerinin hepsi kırık bi şekilde geri yollamışlardı. kasayla birlikte uygun fiyatlı bişe lazım

idare ediyorum şuanlık
Alınır

Ama ekran kartının uyduğuna dikkat et

Telefonunu Çıkra

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
443
İsim
A B
Kesinlikle Vento lara bak. Gamers Arena ismiyle de satılabiliyorlar. İçlerinde FSP oluyor ki güvenilir modellerdir.
Onun dışında kasa + psu yu ayrı ayrı almak, bundle lardan bi tık daha avantajlı.

valoo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
isim soyisim
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kesinlikle Vento lara bak. Gamers Arena ismiyle de satılabiliyorlar. İçlerinde FSP oluyor ki güvenilir modellerdir.
Onun dışında kasa + psu yu ayrı ayrı almak, bundle lardan bi tık daha avantajlı.
xpg iyi midir? sence

Top Bottom