Arama sonuçları: *

1. D

🔥İndirim Cooler Master 27" Tempest GZ2711 ₺ 21.999,42

22bin lira vereceksin, bir de kargo ödeyeceksin. Arkadaş almam valla sırf bu sebeple almam. Reis neden kargo parasını alıyorsun? Ücret içinde göster. Dalga mı geçiyorlar?
  2. D

Bu sistem için ne düşünürsünüz?

windows 10 kur derim. Anakart 550 seri alamanı öneririm. 32 RAM olursa iyi olur.
  3. D

Bu pcyi uygun fiyata nasil yukselteyim

O kartı alma çok güç tüketiyor o kart. Onun yerine gidip 6800 ve 6900 al daha iyi. 1737539011 Konuyu güncelledi güzel kardeşim, keşke yazmadan önce baksaydın.
  4. D

Kartı satıp daha güçlü kart alabilirsin. Ayrıca işlemci de 5600, 5600x3d, 5700x3d alabilirsin. Ömürlük dersen x3d işlemci alabilirsin.
  5. D

Hava soğutucu alabilir, o paraya gerek yok sıvıya doğru. Ekran kartını söylememiş. Biz mi tahmin edeceğiz?
  6. D

Yeni Topladığım Bilgisayar Görüntü vermiyor

Hımm ne diyelim aman dikkat :)
  7. D

https://www.msi.com/Motherboard/MAG-X670E-TOMAHAWK-WIFI bu ise doğru yere rami takmalısın diğer arkadaşda söylediği sonra ise bios update yapın. Ekstra olarak expo ya da xmp hangisi varsa onu seçip değeri seçebilirsin. Hayırlı olsun sistemin.
  8. D

Yardım GTA 5'e Giremiyorum Ne Yapmalıyım?

Uygulamadan senin pc bağlanıp deneyeceğim.
  9. D

Hangisinin yenisi geldi? 1737523067 Sistemi sök kardeşim komple ve bana anakartın tam modelini söyle.
  10. D

❌İndirim Bitti! 3699 TL MSI GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16G VENTUS 2X OC

Kendini vatandaş olarak tanımlayan insanlara kaldı, sen vatandaş olarak kendini görmüyorsan cevap verme. Sus yerinde otur.
  11. D

Montajladın mı sistemi? 1737522837 Nasıl taktın yanlış? Yani çok zor bir şey bu biliyor musun?
  12. D

GECECİ TAYFAYA ÖZEL OYUN DAĞITIYORUM GOG

Şöyle gta5 gibi oyunlar olursa sevabına etiketleyin.
  13. D

Monitör ayağı önerisi

Evet var ama senin orası çok küçük geldi. Keseceksin deme sebebim bu. Sen her türlü bu ürünü alacaksın. Orayı kesip kesmemen gerektiğini ancak ürünü aldığında anlayacağız. Buradan bakıldığında kesilecek duruyor. 1737522708 Masaya ne kadar az baskı verirsen o kadar iyidir.
  14. D

Monitör ayağı önerisi

Sığmaz.
  15. D

Anydesk üzerinden yardım edebilirim istersen.
  16. D

Monitör ayağı önerisi

Hafif kesmeniz gerekecek.
  17. D

PC açılmıyor yardım anakartta güç var

anakart modeliniz nedir?
  18. D

Dosya doğrulaması yapın mağaza uygulamasından.
  19. D

❌İndirim Bitti! 3699 TL MSI GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16G VENTUS 2X OC

Kafaya girmiyor ise sokmaya gerek yok. Bak kalın kafalı yine de açıklayayım sana, burada bahsedilen oem parçalar türkiye'de vergilerle bile iyi fiyata satılıyor dedim. Sen gidip başından beri uyanık köylüler gibi canbaza oynuyorsun. Yorumlarını da gördük zaten bu konuda. Telefondan tabii ki 2...
  20. D

Çözüldü✓ 1 tb en mantıklı ssd

pc gen kaç destekliyor?
Top Bottom