Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 3699 TL MSI GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16G VENTUS 2X OC

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,397
İsim
Diyarhan
Ağlaya zırlaya anne babasından harçlık alan bir veledin ne düşündüğü de benim umurumda değil abicim.
Ohooo sen hala insanları aşağılamaya devam mı ediyorsun. Kaç ay geçti şu davranışı bi sal ya.

Bluelektro

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
296
İsim
Melih Baygör
ne vicdan kasmışsınız ya, hata veya değil müşteri memnuniyeti politikası gereği gönderebilir veya göndermez. hakem heyetine başvuru yapılır ve YASA GEREĞİ haklı bulunursun veya bulunmazsın. Yanlışmışta, şöyleymişte. Ben yandaş olup kanun esnetmiyorum, vergi kaçırmıyorum. Ben fiyatı gördüm uygun diye aldım isterse 1 lira yazsın o firmanın bileceği iş. BEN MÜŞTERİYİM. Kanun çerçevesinde haklı bulunursam ürünü alır iyi günlerde de kullanırım. Vicdan muhasebenizi 3 yıl hiç vergi vermemiş firmalara karşı yapın.

Ürün geldi mi peki?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ürün geldi mi peki?
Bu arada Thy bariz bir açık fiyat hatası olduğundan iade durumunda İncehesap tarafından yana karar verir. Ama 25k ile 4070s sistem alan vardı gelmişti ve fatura kesilmiş ise iptal etme şansları azalır umarım ürününüz gelir.

Son düzenleme:

sontoxic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
238
İsim
Semih
Instagram
son.toxic
Helal sana, işte vatandaş profili budur. Diğerleri bakıp ibret alsınlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Türkiye'de öyle büyük tokatlar yemiyorsunuz teknoloji alanında. Abartma bunu giyim için diyebilirsin ama teknolojide çarptıkları yerler yok. Vergilerle bizler yine iyi fiyata alıyoruz.
telefon alırken bile 2 tane devlete alıyoruz hala teklonoji alanında cart curt diyor ya ahahaha

DeviLJoN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
188
İsim
Onur
telefon alırken bile 2 tane devlete alıyoruz hala teklonoji alanında cart curt diyor ya ahahaha

Senin gibi sap ile samanı ayıramayan kişiler yüzünden ülke bu halde. Yazılanı anlamayıp ya da anlamamazlığa vurup fırsatçılk yapanlar yüzünden gram gelişemiyoruz. Önce yazılanı oku ve idrak et. Sonra gel yorumla, fikir beyan et.

sontoxic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
238
İsim
Semih
Instagram
son.toxic
Senin gibi sap ile samanı ayıramayan kişiler yüzünden ülke bu halde. Yazılanı anlamayıp ya da anlamamazlığa vurup fırsatçılk yapanlar yüzünden gram gelişemiyoruz. Önce yazılanı oku ve idrak et. Sonra gel yorumla, fikir beyan et.
evet okudum sonuç aynı eklemek istediğin bir şey varsa buyur

DeviLJoN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
188
İsim
Onur
Uygunsuz davranış
evet okudum sonuç aynı eklemek istediğin bir şey varsa buyur
Kafaya girmiyor ise sokmaya gerek yok. Bak kalın kafalı yine de açıklayayım sana, burada bahsedilen oem parçalar türkiye'de vergilerle bile iyi fiyata satılıyor dedim. Sen gidip başından beri uyanık köylüler gibi canbaza oynuyorsun. Yorumlarını da gördük zaten bu konuda. Telefondan tabii ki 2 kat alınıyor. Bunu ilkokul bebesi de biliyor. ötv kdv derken zaten bir tane devlete alındığını dolar hesabını bilen herkes biliyor. iPhone gibi telefondan çıktığından beri fiyatlar böyleydi. Pc parçaların böyle durum olmadı. Grafik kartlarının karaborsaya düşmesi hariç. Gir newegg bakta fiyatlar neler dışarda, bizde neler?

damn2u

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
833
İsim
Sercan SAYİT
Milletin yaptığı davranışların yanlışı doğrusu size mi kaldı? Herkes kendinden sorumlu. Haddinizi aşmayın.

DeviLJoN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
188
İsim
Onur
Milletin yaptığı davranışların yanlışı doğrusu size mi kaldı? Herkes kendinden sorumlu. Haddinizi aşmayın.

Kendini vatandaş olarak tanımlayan insanlara kaldı, sen vatandaş olarak kendini görmüyorsan cevap verme. Sus yerinde otur.

Alestawai

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
154
İsim
Ata
Çok ağır kazıklanmışsın hocam ürün geldiğinde bana kargola ben senden aynı fiyattan alayım paran yanmasın yazık.

damn2u

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
833
İsim
Sercan SAYİT
İnsanların ne yazıp yazmayacağı sana mı kaldı? Herkes kendinden sorumlu,haddini aşma.
Kardeş sığır mısın? Herkes kendinden sorumluysa başkasının yanlışına, doğrusuna karışmayacaksınız, isteyen ürünü yok fiyatına almak için yasal yollara başvurur, istemeyen gönderselerdi alırdım ama göndermediler dahasına uğraşmaya gerek yok diyerek hayatına devam eder.

ozkets

80+ Bronze
Kardeş sığır mısın? Herkes kendinden sorumluysa başkasının yanlışına, doğrusuna karışmayacaksınız, isteyen ürünü yok fiyatına almak için yasal yollara başvurur, istemeyen gönderselerdi alırdım ama göndermediler dahasına uğraşmaya gerek yok diyerek hayatına devam eder.
İşine mi gelmedi yoksa gerçekten anlamadın mı yazdıklarımı ? O kullandığın kelimeyi de sana iade ediyorum.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom