Dünyanın en iyi ürünleride çinde üretiliyor buna laf yok ancak marka özelinde yazdım onu. İlgili arkadaş o soğutucuya kafayı takmış ancak ben soğutucunun performansına değil daha çok algı olarak eklendiğine vurgu yaptım.Hocam ben sizin görüşe kısmen katılıyorum. Sadece tek modül 16gb ram kısmıniza katılmıyorum. 2 ram yuvası olan anakart kesinlikle tek kit 16gb alırdım.
Kule tipine Çin, çon marka demişsin fakat bir çok soğutucu, kasa, PSU da Çin'den getiriliyor. Ki kule tipinde kim marka bakıp ürün alıyordur.
Sıvı soğutma deseydiniz %100 katilirdim. Harici görüşleriniz.dogru
Donanım konusunda bilgim olmasa ve işletim sistemi kurmayı falan bilmesem evet 35k banada cazip gelirdi sonuçta işin montaj kısımları falan var.
Ancak daha öncede dedim işin ehli tanıdığınız varsa 40k bütçenizde varsa daha kaliteli parçalarla dizin dedim.
Ben görüşümü bilgimi belirtiyorum o ilgili arkadaş saygı duymak yerine utanman yok mu die forum halkı önünde bizi rencide etmeye çalışıyor.
İnsanın forum konu açıp bilgi veresi gelmiyor artık.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Samimi söylüyorum ellerinde kalacak bence.Al satçılar sömürdü gene.![]()
Bende bu işin biraz al satı ile uğraşıyorum ancak ben bu sistemi 35k deil 30k bile satacabileceğime inanmıyorum açıkçası.