🔥İndirim Ryzen 5 7500F RTX 5060 Ti 16 GB 34.499 TL

Hocam ben sizin görüşe kısmen katılıyorum. Sadece tek modül 16gb ram kısmıniza katılmıyorum. 2 ram yuvası olan anakart kesinlikle tek kit 16gb alırdım.
Kule tipine Çin, çon marka demişsin fakat bir çok soğutucu, kasa, PSU da Çin'den getiriliyor. Ki kule tipinde kim marka bakıp ürün alıyordur.
Sıvı soğutma deseydiniz %100 katilirdim. Harici görüşleriniz.dogru
Dünyanın en iyi ürünleride çinde üretiliyor buna laf yok ancak marka özelinde yazdım onu. İlgili arkadaş o soğutucuya kafayı takmış ancak ben soğutucunun performansına değil daha çok algı olarak eklendiğine vurgu yaptım.

Donanım konusunda bilgim olmasa ve işletim sistemi kurmayı falan bilmesem evet 35k banada cazip gelirdi sonuçta işin montaj kısımları falan var.
Ancak daha öncede dedim işin ehli tanıdığınız varsa 40k bütçenizde varsa daha kaliteli parçalarla dizin dedim.
Ben görüşümü bilgimi belirtiyorum o ilgili arkadaş saygı duymak yerine utanman yok mu die forum halkı önünde bizi rencide etmeye çalışıyor.
İnsanın forum konu açıp bilgi veresi gelmiyor artık.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Al satçılar sömürdü gene. 😡
Samimi söylüyorum ellerinde kalacak bence.
Bende bu işin biraz al satı ile uğraşıyorum ancak ben bu sistemi 35k deil 30k bile satacabileceğime inanmıyorum açıkçası.

PC Hocası'nın sisteminde kullanılan kasa ile aynı yaptılar şimdi bu ne?

İncehesaptakini iptal edip itopyadakini almak mantıklı mı?

Taksit olsa alınırdı

Bunlar ya siteyi kapatıp gitsinler ya da kendi içlerinde birleşip ortak bi site yapsınlar nedir bu farksız 3 taksit bile yok artık

Taksit olsa alınırdı

Bunlar ya siteyi kapatıp gitsinler ya da kendi içlerinde birleşip ortak bi site yapsınlar nedir bu farksız 3 taksit bile yok artık
Bankalar ile anlaşıp kendi sitelerine vade farksız taksit yapmaları çok pahalı. Tebilon, GameGaraj gibi satıcılar Trendyol'da vade farksız 9 taksit ile sistem satarak bu sorunu çözüyor.

Bakın hocam hala beyniniz yazılanı algılayamıyor. Ben fiyatın ucuzluğuna ya da pahalılığına bir şey dedim mi? İnatla aynı şeyi söylüyorsunuz ama yanlış olan bir şey var o da benim ürünün fiyatı hakkında yorum yapmamış olmam. Donanım konusunda kendini geliştir diye bana tavsiye vermek yerine hangi soğutucunun nasıl performans gösterdiğini, ekran kartının tipine göre mi performansının belirlendiğini bi araştırın isterseniz belki söylediklerinizle çelişmede ki sorununuz ortadan kaybolur. Bunları yaptıktan sonra gidip millete tavsiye verin.
Sadece 41 yıllık bir şirket olan Gainward'ı bile araştırmadan yorum yapan birisine hiçbir şey anlatamazsın hocam, boşuna uğraşmayın.

Sinerji Abdullah Hacıgül'ün sistemine rakip olarak özel sistem yapınca kıyameti kopartıyordunuz. İtopya bu tarz şeyleri kaç kez yaptı. Genel olarak F/P sistem yapmıyorlar ve bu tarz şeyler ile konuşulmaya başlanıyorlar. Kanmayın şunlara. Vatan Bilgisayar okadar F/P sistem yaptı ama İtopya bunu yaptığı için o konuşulacak.
Ne dion birader ne kıyamet koparması ben itopyaya ramleri duzgun yap yazdım ne alaka

Sadece 41 yıllık bir şirket olan Gainward'ı bile araştırmadan yorum yapan birisine hiçbir şey anlatamazsın hocam, boşuna uğraşmayın.
İsterse 411 yıl olsun alacak kişi onu satmayı düşündüğü vakit ülkemizde çok biline asus msi gıgabyte göre kıyasla satsın bakalım istediği rakama nasıl rahat satabilecek?
Yiyorsa bu sistemde bir asus tuf / msi gaming / gıgabyte gaming kart kullansında görelim.
He bu kartların üst kalitede değil ha orta. Yani bir rog / trio / aorus falan değil ha.

41 yıllık şirketmiş. Asus'dan mühendislik konusunda gitsin biraz ders alsın.

Dünyanın en iyi ürünleride çinde üretiliyor buna laf yok ancak marka özelinde yazdım onu. İlgili arkadaş o soğutucuya kafayı takmış ancak ben soğutucunun performansına değil daha çok algı olarak eklendiğine vurgu yaptım.

Donanım konusunda bilgim olmasa ve işletim sistemi kurmayı falan bilmesem evet 35k banada cazip gelirdi sonuçta işin montaj kısımları falan var.
Ancak daha öncede dedim işin ehli tanıdığınız varsa 40k bütçenizde varsa daha kaliteli parçalarla dizin dedim.
Ben görüşümü bilgimi belirtiyorum o ilgili arkadaş saygı duymak yerine utanman yok mu die forum halkı önünde bizi rencide etmeye çalışıyor.
İnsanın forum konu açıp bilgi veresi gelmiyor artık.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Samimi söylüyorum ellerinde kalacak bence.
Bende bu işin biraz al satı ile uğraşıyorum ancak ben bu sistemi 35k deil 30k bile satacabileceğime inanmıyorum açıkçası.
Sen hala neyin tartışmasını veriyosun ki? İşletim sistemi kurmayı 12 yaşındaki çocuk da beceriyor, bu bir kıstas değil. Açtığın başlıkta rezalet, çöp, dolandırıcılık demişsin bu paraya daha iyisi var vs, sana 10 kere söylemişler hadi topla bu fiyata aynı ya da eşdeğer bir sistem diye, hiç birine cevap bile vermemişsin.

35k lık sisteme koyulan SSD de DRAM yok diye söyleniyosun, ne kullandın da böyle kafa yaptı söyle biz de alalım ondan.

Sen hala neyin tartışmasını veriyosun ki? İşletim sistemi kurmayı 12 yaşındaki çocuk da beceriyor, bu bir kıstas değil. Açtığın başlıkta rezalet, çöp, dolandırıcılık demişsin bu paraya daha iyisi var vs, sana 10 kere söylemişler hadi topla bu fiyata aynı ya da eşdeğer bir sistem diye, hiç birine cevap bile vermemişsin.

35k lık sisteme koyulan SSD de DRAM yok diye söyleniyosun, ne kullandın da böyle kafa yaptı söyle biz de alalım ondan.
Biri buna müdahele etsin sabrım taştı elimden bir kaza çıkacak.

Kral herif sıfır bilgiyle geçinmeye çalışıyor. Büyük challenge içinde şu an kendisi. Yiyorsa bu sistemde MSI, Gigabyte falan kullansalarmış demiş bi de. En berbat soğutmaların bu modellerde olduğunu bilmiyor laf yapmaya devam ediyor. Zor Allah yardımcısı olsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,151,016
Üyeler
183,044
Son üye
cag00
Geri