🔥İndirim Ryzen 5 7500F RTX 5060 Ti 16 GB 34.499 TL

Sistemin adı da suprise yapmışlar. Aklıma şu replik geldi suprise mada fakir 😃

Hikayeden 1 stok açtılar yola devam :D reklam olsun

1 ay olmadı Vatan İ5 14400F - 9060XT 16GB sistem verdi 27-28K bir şeydi, bunlar 35'e aşırı pahalı bence. Her parça da uyduruk

Açtığın konu bilgisizce ve cahilce açılmış bir konu. Sistemin fiyatı uygun gelmemiş olabilir ama parçalara bilmeden, araştırmadan çamur atmak ancak senin gibi trollerin işidir. Ben sana yine diyorum o kötülediğin kule tipi soğutmayı istediğin oyunda test edip göndereyim bak bakalım çin işimiymiş. Hayır yazdıklarımıza da cevap veremiyorsun o konu da bari pişkinliğini ve kötü niyetini devam ettirme.
Takmışsın kafayı o soğutucuya. Sistemde bir tane kaliteli parça dahi yok.
Kasa plastik psu teneke ssd dramsiz anakart giriş seviye soğutucu çin işi ram tek modül ekran kartı markasına göre vasat
Pardon?

ben smokin sistemi alacaktım itopyada ki sistemi görünce yapıştım hemen bi tane

Sinerji Abdullah Hacıgül'ün sistemine rakip olarak özel sistem yapınca kıyameti kopartıyordunuz. İtopya bu tarz şeyleri kaç kez yaptı. Genel olarak F/P sistem yapmıyorlar ve bu tarz şeyler ile konuşulmaya başlanıyorlar. Kanmayın şunlara. Vatan Bilgisayar okadar F/P sistem yaptı ama İtopya bunu yaptığı için o konuşulacak.

Takmışsın kafayı o soğutucuya. Sistemde bir tane kaliteli parça dahi yok.
Kasa plastik psu teneke ssd dramsiz anakart giriş seviye soğutucu çin işi ram tek modül ekran kartı markasına göre vasat
Pardon?
Tamamda bunlara bir lafım mı oldu? Ekran kartının şekli kötü demişsin. Bu kadar mı belli eder bi insan kendini el insaf yav. Tamam anladık kötüleyeceksin, işin bu senin ama bilmediğin eksik kaldığın yerde de iyi olan şeye kötü diyecek zihniyette bir adamsın. Bu yüzden yağ gibi yukarı çıkmaya çalışma da az biraz utanman olsun.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Goat moat smokin takım elbise oldu sana etek

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,151,016
Üyeler
183,044
Son üye
cag00