NVIDIAMDINTEL
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,770
Sistemin adı da suprise yapmışlar. Aklıma şu replik geldi suprise mada fakir 

Takmışsın kafayı o soğutucuya. Sistemde bir tane kaliteli parça dahi yok.Açtığın konu bilgisizce ve cahilce açılmış bir konu. Sistemin fiyatı uygun gelmemiş olabilir ama parçalara bilmeden, araştırmadan çamur atmak ancak senin gibi trollerin işidir. Ben sana yine diyorum o kötülediğin kule tipi soğutmayı istediğin oyunda test edip göndereyim bak bakalım çin işimiymiş. Hayır yazdıklarımıza da cevap veremiyorsun o konu da bari pişkinliğini ve kötü niyetini devam ettirme.
Sinerji Abdullah Hacıgül'ün sistemine rakip olarak özel sistem yapınca kıyameti kopartıyordunuz. İtopya bu tarz şeyleri kaç kez yaptı. Genel olarak F/P sistem yapmıyorlar ve bu tarz şeyler ile konuşulmaya başlanıyorlar. Kanmayın şunlara. Vatan Bilgisayar okadar F/P sistem yaptı ama İtopya bunu yaptığı için o konuşulacak.@itopya.com hep yapcan mi
Tamamda bunlara bir lafım mı oldu? Ekran kartının şekli kötü demişsin. Bu kadar mı belli eder bi insan kendini el insaf yav. Tamam anladık kötüleyeceksin, işin bu senin ama bilmediğin eksik kaldığın yerde de iyi olan şeye kötü diyecek zihniyette bir adamsın. Bu yüzden yağ gibi yukarı çıkmaya çalışma da az biraz utanman olsun.Takmışsın kafayı o soğutucuya. Sistemde bir tane kaliteli parça dahi yok.
Kasa plastik psu teneke ssd dramsiz anakart giriş seviye soğutucu çin işi ram tek modül ekran kartı markasına göre vasat
Pardon?
İtopyada ki sistemin ramini 32 yapıp aldım bro. Sana vereyim istersen.Bitmiş stok yetisemedjm