🔥İndirim Ryzen 5 7500F RTX 5060 Ti 16 GB 34.499 TL

Tamamda bunlara bir lafım mı oldu? Ekran kartının şekli kötü demişsin. Bu kadar mı belli eder bi insan kendini el insaf yav. Tamam anladık kötüleyeceksin, işin bu senin ama bilmediğin eksik kaldığın yerde de iyi olan şeye kötü diyecek zihniyette bir adamsın. Bu yüzden yağ gibi yukarı çıkmaya çalışma da az biraz utanman olsun.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ben forum kitlesini bilinçli bir sistem alması konusunda ahlaki sorumluluğumu yerine getiriyorum kimin utanıp utanmaması aklı olan birisi az çok biliyordur. Smokin adı altında 35k böyle bir sistemin değerini hiç hak etmediğini çok iyi bilir. Benimle bu konuda tartışmadan önce gidip donanım konusunda kendini geliştirmen lazım. Evet 35k anında iyi bir 5060 ti 16 sistem dizilemeyebilir ancak zamanla tek tek parça alınıp daha iyisi yapılabilir.

Burda asıl mesele smokin sistemin fiyatını hak etmediğidir. Almayın aldırmayın dedim saygı duyup geçeceksin.

Ben forum kitlesini bilinçli bir sistem alması konusunda ahlaki sorumluluğumu yerine getiriyorum kimin utanıp utanmaması aklı olan birisi az çok biliyordur. Smokin adı altında 35k böyle bir sistemin değerini hiç hak etmediğini çok iyi bilir. Benimle bu konuda tartışmadan önce gidip donanım konusunda kendini geliştirmen lazım. Evet 35k anında iyi bir 5060 ti 16 sistem dizilemeyebilir ancak zamanla tek tek parça alınıp daha iyisi yapılabilir.

Burda asıl mesele smokin sistemin fiyatını hak etmediğidir. Almayın aldırmayın dedim saygı duyup geçeceksin.
Bakın hocam hala beyniniz yazılanı algılayamıyor. Ben fiyatın ucuzluğuna ya da pahalılığına bir şey dedim mi? İnatla aynı şeyi söylüyorsunuz ama yanlış olan bir şey var o da benim ürünün fiyatı hakkında yorum yapmamış olmam. Donanım konusunda kendini geliştir diye bana tavsiye vermek yerine hangi soğutucunun nasıl performans gösterdiğini, ekran kartının tipine göre mi performansının belirlendiğini bi araştırın isterseniz belki söylediklerinizle çelişmede ki sorununuz ortadan kaybolur. Bunları yaptıktan sonra gidip millete tavsiye verin.

Hocam ben sizin görüşe kısmen katılıyorum. Sadece tek modül 16gb ram kısmıniza katılmıyorum. 2 ram yuvası olan anakart kesinlikle tek kit 16gb alırdım.
Kule tipine Çin, çon marka demişsin fakat bir çok soğutucu, kasa, PSU da Çin'den getiriliyor. Ki kule tipinde kim marka bakıp ürün alıyordur.
Sıvı soğutma deseydiniz %100 katilirdim. Harici görüşleriniz.dogru

Fiyat iyi ama smokinin hakkı 32 civarıydı

Fiyat ne istiyorsun
Hiç fark etmez bro ben açık söyliyim al sat için aldım. 3-5 bişey koyarım cebime bakarım yoluma diye ama forumda alamayan arkadas varsa yardımcı olayım dedim. 32lik ramle beraber 37 ye geldi bana. Teklif sana ait.

Vatan'da RTX 5060 Ti sistemi 45 bin TL'e çekmişler birşeyler olacak heralde.
Takip edin aksam 10 dan sonra %10 sepet indirimi gelir fiyatı 40 bin olur düz.

Takip edin aksam 10 dan sonra %10 sepet indirimi gelir fiyatı 40 bin olur düz.
Öyle düşünmüyorum. PC Hocası sistemi çıktından sonra diğer sistemlere zam gelmemesine rağmen bu sistemin fiyatını 45 bin TL'e çekmişler. Yüksek ihtimal fiyatı düşürecekler ve sepet indirimi ile birlikte rakip olacak.

Vatan'da RTX 5060 Ti sistemi 45 bin TL'e çekmişler birşeyler olacak heralde.
Ama onun rami 16 gb, 32 yapmak lazım. Yani 42-43 civarı falan olur. Yüksek bence bi tık

PC Hocası'na cevap olarak yapılmış. SSD NV3 yapılabilir. Yalnız İtopya indirim yaptığını göstermek istiyorsa eğer böyle değil genel olarak yaparak göstermeli. Bizi bu şekilde kandıramaz. Neyse alın geçin indirim sonuçta bu.

Vallahi güzel sistem ne desek boş 2x16 ram yapılabilir , kioxia g3 yapılabilir
Sistemin adı da suprise yapmışlar. Aklıma şu replik geldi suprise mada fakir 😃
1760461611445.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,151,016
Üyeler
183,044
Son üye