Arama sonuçları: *

1. BarbaraPalvin

4K kulaklık önerisi (Kablosuz olursa daha iyi)

Corsair hakkında bilgim yok fakat Cloud 3 wireless 12-13 saat deneyimledim (aralıksız) ağrı, sızı yapmadı memnun kaldım.
  2. BarbaraPalvin

Öneri 2000 TL Gaming Mouse Önerisi

Boyutlar aynı gibi duruyor hocam. Yardımınız için teşekkür ederim.
  3. BarbaraPalvin

İlla kablosuz olacak diye bir görüşüm yok. Hangisi iyiyse onu tercih edeceğim hocam.
  4. BarbaraPalvin

2 mouse önce Steelseries kullanmıştım onda da kronik scroll sorunu vardı alışığım yani hocam. Siz memnun musunuz onun dışında? 1737853055 Kullandınız mı hocam daha önce?
  5. BarbaraPalvin

Kuzenimin yaptığı alışveriş 20-25 günde gelmişti. Bende dün Ajazz bakmak için indirdim fiyatlar 900-1000 arasiydi. Ayriyeten stok biten modeli pro olan. Ve şuan hala stokta yok.
  6. BarbaraPalvin

Bende çok duyuyorum fakat gelme süresi çok uzun. 20-30 gün bekleyeceğim ekstra olarak stok çok çabuk bitiyor.
  7. BarbaraPalvin

Merhabalar yeni bir mouse alacağım. Oyun odaklı bir mouse istiyorum oynadığım oyunlarda Valorant CS tarzı rekabetçi oyunlar. Yani gecikme olacaksa kablolu olmazsa kablosuz tercih edeceğim. Elim 18-19 cm fakat şuan kullandığım mouse 13-14 cm bende bu boyutta bir şey arıyorum. (Ek olarak tutuş...
  8. BarbaraPalvin

Öneri 16k Ekipman Önerisi

Hocam klavye değil kulaklık düşünüyorum. Şuanki klavyemden memnunum. Diğer öneriler için saolun.
  9. BarbaraPalvin

Öneri 10.000 TL Monitör Önerisi

Hocam mouse ve kulaklık da alacağım ekstra olarak. Bütün ekipmanlar için tek konu açtım ama cevap yazan olmayınca teker teker konu açmaya başladım. Total bütçem 16-17 civarı o yüzden diğerlerini de düşünerek almam lazım.
  10. BarbaraPalvin

Yaklaşık 2 yıldır piyasaya hiç ama hiç hakim değilim hocam link atma şansınız var mı?
  11. BarbaraPalvin

Valorant İmmo, CS Faceit 7-8 geziyordum. Yaklaşık 6-7 aydır bilgisayar çöp olduğu için oynamıyordum. Şuanda yeni sistem alacağım o yüzden ekipman bakıyorum hocam. 1737841187 Yok hocam sizin attığınız kafama yattı.
  12. BarbaraPalvin

Hocam bütçe olarak altında kalıyor fakat aradığım özellikleri karşılar mı bu? Ya da kronik sorunu falan var mıdır? Ek olarak 25 ile 27 arasında ahım şahım fiyat farkı yok hangisini tercih etmeliyim?
  13. BarbaraPalvin

Hocam şimdi şöyle ben Valorant ve Cs2'yi bile 1280X1024 (yanlış hatırlamıyorsam) oynayan insanım o yüzden 4k olması hiç mühim değil. Bu dediklerime göre siz en çok hangisini tavsiye edersiniz?
  14. BarbaraPalvin

Merhabalar yeni monitör arıyorum bütçe 10k'yı çok aşmazsa sevinirim çünkü kulaklık ve mouse da alacağım. Monitörde 4k görüntü olsun gibi bir derdim yok zaten hikayeli oyunları nadir oynuyorum genel olarak Valorant ve CS2 amaçlı alınacak monitör. Onun dışında söyleyecek çok bir şey yok zaten...
  15. BarbaraPalvin

Öneri 16k Ekipman Önerisi

Merhabalar ekipmanlarımı yenilemeyi düşünüyorum o yüzden şimdilik Monitör, Kulaklık ve Mouse'u yenileyeceğim. Oynadığım oyunlar öncelikli olarak Valorant ve CS2. Yani gecikmenin minimum olması lazım. Kablolu kablosuz hiç fark etmez bütçe de en fazla 17k-18k civarı olur. Şimdiden teşekkürler...
  16. BarbaraPalvin

Elektrik Kesintisi Sonrası Ethernet Bağlanmıyor

Anakart: H55-UD3H
  17. BarbaraPalvin

Bilgisayar da çok fazla dosya var. Kesin çözüm olacağını bilmediğim için denemedim.
  18. BarbaraPalvin

Merhabalar, yaklaşık 1 ay önce oyun oynarken peşpeşe 2-3 kere elektrikler gitti. Ardından bilgisayarı açtığımda bilgisayarın internete bağlanmadını fark ettim. Modem değiştirdim,ethernet kablo değiştirdim, cmd üzerinden ip reset falan attım sorunum devam etti. Bugün de aygıt yöneticisi üzerinden...
  19. BarbaraPalvin

Gördüğünüz en ilginç haber?

Kadın kocasının organını salatalık sanıp ısırmıştı o.O2
Top Bottom