Neler Yeni

Öneri 2000 TL Gaming Mouse Önerisi

BarbaraPalvin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,809
İsim
Umut
İlgilendiği Kategoriler
her şey
Bütçe
2000
Merhabalar yeni bir mouse alacağım. Oyun odaklı bir mouse istiyorum oynadığım oyunlarda Valorant CS tarzı rekabetçi oyunlar. Yani gecikme olacaksa kablolu olmazsa kablosuz tercih edeceğim. Elim 18-19 cm fakat şuan kullandığım mouse 13-14 cm bende bu boyutta bir şey arıyorum. (Ek olarak tutuş şeklim Claw)

szrbne

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Sezer TAŞBAŞI
herhalde ajazz 159 pro önerirler kanka. baya revaçta ben de aldım. sensörü üst segment sanırım tam anlamam. 8k falan filan

BarbaraPalvin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,809
İsim
Umut
İlgilendiği Kategoriler
her şey
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
herhalde ajazz 159 pro önerirler kanka. baya revaçta ben de aldım. sensörü üst segment sanırım tam anlamam. 8k falan filan
Bende çok duyuyorum fakat gelme süresi çok uzun. 20-30 gün bekleyeceğim ekstra olarak stok çok çabuk bitiyor.

szrbne

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Sezer TAŞBAŞI
Bende çok duyuyorum fakat gelme süresi çok uzun. 20-30 gün bekleyeceğim ekstra olarak stok çok çabuk bitiyor.
aga seni kandırmışlar ag. 8 güne falan geldi stok da hep var. temu hesabın yoksa çok çok uyguna alabilirsin. varda da 1500 civarı çözersin

BarbaraPalvin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,809
İsim
Umut
İlgilendiği Kategoriler
her şey
aga seni kandırmışlar ag. 8 güne falan geldi stok da hep var. temu hesabın yoksa çok çok uyguna alabilirsin. varda da 1500 civarı çözersin
Kuzenimin yaptığı alışveriş 20-25 günde gelmişti. Bende dün Ajazz bakmak için indirdim fiyatlar 900-1000 arasiydi. Ayriyeten stok biten modeli pro olan. Ve şuan hala stokta yok.

Silver Stone

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
446
İsim
Tayfun Balım
Çin menşeili ürünleri pek bilmiyorum. Kendim kullandığım ve çok memnun olduğum deathadder v3 ü önerebilirim.
Yurtiçi garanti iade değişim meselelerini önemsiyorsanız razer alınabilir. 750ıps 70g 8k hz 59 gram ergo. Tek kötü yani deathadder serisinin kronik scroll bozulması. O da şansınıza bağlı. Ben dip fiyattan aldım 2 ay önce şuan tam 2000 tl. Diğer seçeneklerinize alternatif olabilir.

dlep

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Emin
Merhabalar yeni bir mouse alacağım. Oyun odaklı bir mouse istiyorum oynadığım oyunlarda Valorant CS tarzı rekabetçi oyunlar. Yani gecikme olacaksa kablolu olmazsa kablosuz tercih edeceğim. Elim 18-19 cm fakat şuan kullandığım mouse 13-14 cm bende bu boyutta bir şey arıyorum. (Ek olarak tutuş şeklim Claw)
hocam 500 600 bütçe çıkarsa kablosuzda kesinlikle razer viper v3 hyperspeed iyidir sadece pilli olduğu için hafiften ağır

BarbaraPalvin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,809
İsim
Umut
İlgilendiği Kategoriler
her şey
Çin menşeili ürünleri pek bilmiyorum. Kendim kullandığım ve çok memnun olduğum deathadder v3 ü önerebilirim.
Yurtiçi garanti iade değişim meselelerini önemsiyorsanız razer alınabilir. 750ıps 70g 8k hz 59 gram ergo. Tek kötü yani deathadder serisinin kronik scroll bozulması. O da şansınıza bağlı. Ben dip fiyattan aldım 2 ay önce şuan tam 2000 tl. Diğer seçeneklerinize alternatif olabilir.

2 mouse önce Steelseries kullanmıştım onda da kronik scroll sorunu vardı alışığım yani hocam. Siz memnun musunuz onun dışında?
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam 500 600 bütçe çıkarsa kablosuzda kesinlikle razer viper v3 hyperspeed iyidir sadece pilli olduğu için hafiften ağır
Kullandınız mı hocam daha önce?

dlep

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Emin
2 mouse önce Steelseries kullanmıştım onda da kronik scroll sorunu vardı alışığım yani hocam. Siz memnun musunuz onun dışında?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kullandınız mı hocam daha önce?
şuan kullanıyorum

Silver Stone

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
446
İsim
Tayfun Balım
İyi bir fps oyuncusu değilim. Ama kasa düşürmek için cs girerim. 4750 5000 dpi 2 sense awp ile Flick atabiliyorum. Avuç içi (palm) tutuşa uygun bir mouse. Dandik mouse pad ile bile müthiş bir hissiyatı var.
Kablosu falan da çok hafif hatta pro versiyonundan bile 5 gram hafif.
Bu aralar sabahladığım da oluyor terleme kayma çift basma vs yaşamadım. Kablosuzuyla arasında uçurum fiyat farkı var.
Kablosuz şart değilse mükemmel bir mouse.
Steelseries primedan geçtim. Razer markasının kötü yanı eliniz alışınca başka ürün kullanamıyorsunuz.

BarbaraPalvin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,809
İsim
Umut
İlgilendiği Kategoriler
her şey
İyi bir fps oyuncusu değilim. Ama kasa düşürmek için cs girerim. 4750 5000 dpi 2 sense awp ile Flick atabiliyorum. Avuç içi (palm) tutuşa uygun bir mouse. Dandik mouse pad ile bile müthiş bir hissiyatı var.
Kablosu falan da çok hafif hatta pro versiyonundan bile 5 gram hafif.
Bu aralar sabahladığım da oluyor terleme kayma çift basma vs yaşamadım. Kablosuzuyla arasında uçurum fiyat farkı var.
Kablosuz şart değilse mükemmel bir mouse.
Steelseries primedan geçtim. Razer markasının kötü yanı eliniz alışınca başka ürün kullanamıyorsunuz.
İlla kablosuz olacak diye bir görüşüm yok. Hangisi iyiyse onu tercih edeceğim hocam.

Silver Stone

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
446
İsim
Tayfun Balım
1000010193.jpg
1000010194.jpg

Ortadaki deathadder v3 pro versiyonu
En sağdaki de viper ultımate şekiller ve tutuş çok benzer ama diğerlerinin fiyatları çok uçuk. (Sadece kablolu bana ait diğerleri arkadaşların)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,087
Üyeler
166,878
Son üye
Aktörabi
Top Bottom