Arama sonuçları: *

1. E

Asus rog laptopım ekrana görüntü gelmiyor

Merhaba dostlar yeni asus rog laptop aldım,içinde ryzen 9 5900hx ve rtx3070 var.Kullandığım süreden itibaren oyun indirdiğim zamanlarda mavi ekran veriyordu,dedim içimden ssd alıcaz gibi fakat oyun yüklemeyi kestiğim için almamıştım Az önce gene oyun yüklemeye kalkıştım ve bu sefer mavi ekran...
  2. E

10000tl bütçeyle hangi model macbook almalıyım

evet arkadaşlar normalde benim macbook'um var fakat kız kardeşim aşırı derecede istiyor fakat üniversiteye götürdüğüm için evde bilgisayar olmuyor,onun için 5000-10000tl civarında ikinci el bi macbook alayım diyorum,bana kalsa sıfır bi windows laptop alırdım fakat kızlar işte...
  3. E

Armory Crate bilgisayar açıldığında düzgün başlamıyor

Armory crate bilgisayar açıldığında güzelce çalışıyor fakat ardından corsair rgbleri de tanıyıp onlarla senkron olurken bütün rgb ışıklandırma donuyor,benim programa girip modu değiştirmem gerekiyor her seferinde ve bu oldukça can sıkıcı olmaya başladı,ramlerim corsair vengeance rgb pro ve...
  4. E

Corsair H150 sıvı soğutucu icuede gözükmüyor

Bios daha önce dokunmadım,ekstradan yapmam gereken bir şey var mıdır?
  5. E

Teşekkürler hocam,bi sorum olucak,en azından oyunda vs yük altına girince rpm arttırıyor mu,çok kısa süre test edebildim,ses artışı gözlemlemedim
  6. E

Dün sıvı soğutmanın montajını yaptım,sırasıyla şu adımları izledim. Pumpın kablosunu cpu_pump a bağladım. Pump ve diğer 3 fanını çoklayıcı ile birleştirip addresebla rgb bölümüne taktım. Pumpın ve 3 fanın kablosunu yine kutudan çıkan çoklayıcı ile birleştirip cpu_fan kısmına taktım. Armory...
  7. E

Gamebooster Sıvı Soğutma

360mm performansı verebilir mi,tabii ki bi arctic performansı beklemiyorum ama iş görmesi yeter
  8. E

Gamebooster Sıvı Soğutma

i9 11900k için bunu almayı planlıyorum,75 dereceyi oyunlarda geçmemesi benim için yeterli, https://www.itopya.com/gamebooster-titan-360-rainbow-360mm-sivi-sogutucu_u20523 bu fiyata baya iyi gibi geldi,bu fiyat bandına başka tavsiyeler de alabilirim
  9. E

Bilgisayarım sürekli çöküyor ve kafayı yiyeceğim

hayır denemedim,başka diskim yok
  10. E

Bilgisayarım sürekli çöküyor ve kafayı yiyeceğim

bilgisayar tarayıcıda ya da oyunda olayım,durduk yere donup kalıyor ve ne ses geliyor ne de komut verebiliyorum,resetleyince düzeliyor en ağır testleri 1-2 gün açık bıraktığımda ise bir şey olmuyor 2 aydır bu hatayı alıyorum,yardımcı olabilirseniz sevinirim sistem: i9 11900k rtx 3090 corsair...
  11. E

Bilgisayarım Durduk Yere Kapanıyor

evet biosu 4 ay önce güncelledim,windows 10 kullanıyorum,11 e geçsem düzelir mi
  12. E

Bilgisayarım Durduk Yere Kapanıyor

Merhaba arkadaşlar,sorunu bulamıyorum kafayı yiyeceğim.Yazdan önce sıkıntısız olan sistem tatil dönüşü her gün 1 kere donuyor ve yanıt vermiyor.Ben reset atıyorum.Gerek oyunda gerek tarayıcıda her şekilde donuyor. Ramler sıfır takıldı yine değişiklik olmadı. Parçalar i9 11900k rtx 3090 asus rog...
  13. E

arkadaşlar mining için işlemci ve anakart eski olması önemli mi

arkadaşlar,direk ekran kartının kazım gücünü etkilemeyecek eski bi işlemci anakart alabilir miyim,nasıl bi yol izlemeliyim,yardımcı olursanız sevinirim
  14. E

Bilgisayarım Sürekli Kapanıyor

bi arkadaş bana anakartın bios pilini çıkar tak yap dedi,evet işe yaradı,teşekkür ederim yine yardımınız için
  15. E

şuan nasıl yapmalıyım diye düşünüyorum :D,parçalardan anlıyorum fakat daha önce anakart montajını ben yapmamıştım,sanırsam anakartı çıkartıp,sadece psudan anakartın gücünü bağlamam yeterli,peki psu yu bilgisayardan çıkarmalı mıyım,yoksa en iyisi bi bilgisayarcıya götürüp onla beraber mi yapmak olur
  16. E

evet gene devam etti,anakartı söküp çalıştırabilirsem parçalarda sorun yokmuş,kasanın kendisi statik elektriklenmiş,tornavida gibi birşeyi ona sürtmem gerekiyormuş,sizce bu düzeltir mi
  17. E

bidaha iyi bidaha iyice kontrol edip sök tak yaptım,devam ediyor,statik elektrik denen şeyi boşaltmak için anakartı söküp kasadan almam gerektiğini söylüyor,denemeli miyim sizce?
  18. E

peçete ile üstünden silip geçtim,sadece dümdüz siyah yerlerindeki tozu aldım,parçaların olduğu yerdeki yerlere dokunmadım
  19. E

hayır,bir bezle temizledim,sizce bu sorun yaratıyor olabilir mi
  20. E

çıt sesi geldi,geri çıkarıp gene taktım şuan ve halen devam ediyor,internetten baktığım kadarıyla elimden oluşan statik elektriklenmeden deniyor,bundan kaynaklı olabilir midir?
Top Bottom