Neler Yeni

Corsair H150 sıvı soğutucu icuede gözükmüyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
umut zeki
Dün sıvı soğutmanın montajını yaptım,sırasıyla şu adımları izledim.

Pumpın kablosunu cpu_pump a bağladım.
Pump ve diğer 3 fanını çoklayıcı ile birleştirip addresebla rgb bölümüne taktım.
Pumpın ve 3 fanın kablosunu yine kutudan çıkan çoklayıcı ile birleştirip cpu_fan kısmına taktım.

Armory crate programı üzerinde led strip olarak gözüküyor ve rgb ayarını yapabiliyorum sıkıntı yok fakat icue programında ne rgb ayarı ne de pump ayarı yapabiliyorum çünkü programda gözükmüyor :)

Neyi yanlış yapmış olabilirim,teşekkürler

pozalba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
440
İsim
nk
Dün sıvı soğutmanın montajını yaptım,sırasıyla şu adımları izledim.

Pumpın kablosunu cpu_pump a bağladım.
Pump ve diğer 3 fanını çoklayıcı ile birleştirip addresebla rgb bölümüne taktım.
Pumpın ve 3 fanın kablosunu yine kutudan çıkan çoklayıcı ile birleştirip cpu_fan kısmına taktım.

Armory crate programı üzerinde led strip olarak gözüküyor ve rgb ayarını yapabiliyorum sıkıntı yok fakat icue programında ne rgb ayarı ne de pump ayarı yapabiliyorum çünkü programda gözükmüyor :)

Neyi yanlış yapmış olabilirim,teşekkürler
selamlar,

bende aynı soğutucuyu kullanıyorum hocam
H150 iCUE desteklemiyor maalesef dolayısıyla fan ayarı pump ayarı vs yapamazsınız sadece anakarttan rgb kontrolü yapabilirsiniz
ELITE modeli destekliyor iCUE yazılımını

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
umut zeki
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
selamlar,

bende aynı soğutucuyu kullanıyorum hocam
H150 iCUE desteklemiyor maalesef dolayısıyla fan ayarı pump ayarı vs yapamazsınız sadece anakarttan rgb kontrolü yapabilirsiniz
ELITE modeli destekliyor iCUE yazılımını
Teşekkürler hocam,bi sorum olucak,en azından oyunda vs yük altına girince rpm arttırıyor mu,çok kısa süre test edebildim,ses artışı gözlemlemedim

pozalba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
440
İsim
nk
Teşekkürler hocam,bi sorum olucak,en azından oyunda vs yük altına girince rpm arttırıyor mu,çok kısa süre test edebildim,ses artışı gözlemlemedim

yük altında tabi ki rpm artacak ister istemez biostan fan ayarlarınızı yapmayı unutmayın fiyatına göre performası ve ses seviye gayet iyi ben yaklaşık 2 aydır kullanıyorum bundan önce de H100 240mm olanını kullandım 2 sinden de memnun kaldım

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
umut zeki
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yük altında tabi ki rpm artacak ister istemez biostan fan ayarlarınızı yapmayı unutmayın fiyatına göre performası ve ses seviye gayet iyi ben yaklaşık 2 aydır kullanıyorum bundan önce de H100 240mm olanını kullandım 2 sinden de memnun kaldım
Bios daha önce dokunmadım,ekstradan yapmam gereken bir şey var mıdır?

pozalba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
440
İsim
nk
Bios daha önce dokunmadım,ekstradan yapmam gereken bir şey var mıdır?
yotube dan bios fan ayarları diye bir göz atın isterseniz yada kullanın rahatsız etmez ise hiç ellemeyin =)

Top Bottom