Arama sonuçları: *

1. trkgates32

Workintech diye bir kurum var ve 6 ayda web yazılım eğitimi alıyorsunuz

Merhaba. Öncelikle kursun verdiği eğitim kalitesi benim kursa gittiğim zamanlarda güzeldi ama şu anda durum nedir hiçbir bilgim yok. Türkiye şu anda ciddi şekilde yazılımcı doygunluğuna ulaştı. Yeni mezun veya tecrübesiz yazılımcıların iş bulma olasılığı çokkkkkk zorlaştı. Linkedin üzerinde...
  2. trkgates32

Ufak bir teste sokuyorlar. Mantıksal zekanı ölçüyor... 1698561848 An itibariyle güncelliyorum. 23 ağustos günü işe giriş yaptım. Kursun 5. ayında kendi çabalarımla iş buldum ve kursun son 1 aylık eğitimine katılmadım. Şu anda iş yerimde 2. ayım bitti ve gayet güzel gidiyor...
  3. trkgates32

Eğitimin 5. ayına girdim şu anda. Güncellemeleri paylaşıyorum. Frontend kısmı tamamen bitti. Toplam 3 ay frontend eğitimi verildi. HTML , CSS , Javascript , React , Redux , Cypress... Bunlar Frontend kısmında aklıma gelen verilen eğitimler. 4. Ay başında Backend eğitimi başladı. Node.js ile...
  4. trkgates32

reklam ile alakası yok bende hiçbiryerde bilgi bulamadıgım için taaaaaa zamanında formda 3 ay önce sormuştum... şu anda 6. haftadayım.
  5. trkgates32

61 bin tl toplamda. Kursa başladıktan sonra 2 hafta içerisinde çıkabiliyorsun bir şey ödemeden. eğer devem edeceksen 3bin tl para alıyorlar ilk başta. Sonra kalan 58 bin tl yi istersen direk nakit veya deniz bank ile anlaşmaları var 24 veya 36 ay taksit yaptırıp 1 yıl sonra ödemesi başlıyor. Ben...
  6. trkgates32

Şu an eğitimin 7. haftasındayım. Gayet güzel gidiyor. Ödevler baya zorluyor. Günlük dersler harici bi 4-5 saat vakit ayrıca ayırmak lazım oluyor... 1682457196 Eğitimler zoom üzerinden canlı oluyor ve kendi siteleri mevcut. Oradan kendi profilinizden günlük yapılmasını istedikleri şeyleri...
  7. trkgates32

Merhaba öncelikle teşekkür ederim. Cevabını biraz geç gördüm. Programa başvurdum kabul edildim. Şu an 4. haftamdayım. Gayet güzel gidiyor. Açıklamalar süper olmuş teşekkürler. 🙏🙏
  8. trkgates32

Workintech diye bir kurum var ve 6 ayda web yazılım eğitimi alıyorsunuz... Bu eğitime katılmış ve geribildirim alabildiğiniz kişiler var mı? Kurs hakkında yorumlarınızı merak ediyorum. Yazı çok uzun olması için sorumu ilk başa yazdım. Eğer isterseniz devamını okuyabilirsiniz. Merhaba...
  9. trkgates32

Rtx 3070 ti power supply yeterlimi

psu yeterli. Hiçbir sıkıntı çıkartmaz. r5 5600 3060ti 550w kullanıyorum ve şu ana kadar hiçbir sıkıntı çıkmadı.
  10. trkgates32

İnceleme Colorful Igame Geforce Rtx 3060 Ti Vulcan İNCELEMESİ

:D valaha gayet yeterli bence. R5 5600 65watt harcıyor 3060ti 240watt öbür şeylerde max 50 watt harcasa birde benim monitör arkası ledler 50 harcıyor dersek toplamda 400watt halan oluyor. Daha bilgisayar güç sıkıntısından dolayı hiç mavi ekran veya direk suratıma kapanmadı :D
  11. trkgates32

R5 5600 ve 3060ti 550w kullanıyorum gayet yetiyor. Üstüne üstelik monitörümün arkasında kendi yaptığım argb programlanabilir led kullnıyorum ve buda yaklaşık 30-40watt degerinde güç çekiyor ama sistemde hiçbir elektriksel sorun oluşmadı. Uzunluk olarak 323mm
  12. trkgates32

şu ana kadar oyunda max 60 derece gördüm. stres testlerinde ise 72 gördüm. Fanlar full otoda. Kasa ekran kartına göre çok küçük ama...
  13. trkgates32

açıkçası aktif olarak sadece rust oynuyorum. Rust çok fazla ekran kartı kullanan bir oyun değil ama kartı stres teslerine soktugumda max kullanımda %50 fandan fazlasına geçmedi. Sesi yok denilecek kadar az. 1655373134 sistemde güzel güncellemeler yapıyorum :D İşlemci ve anakart değişti. Sadece...
  14. trkgates32

En son fotoğrafta Furmark testi yaptım 10 dakikalık falan sanırım. Orada yük altındayken ısı değerleri vardı.
  15. trkgates32

Ewy. İşlemci ve anakart güncellemesine gittim. En kısa sürede kasayıda değiştireceğim.
  16. trkgates32

Merhaba. Yakşalık 2 ay önce 3060ti veya 3070 gücünde bir ekran kartı araştırmasına başladım. Gözüme Colorful Igame Geforce Rtx 3060 Ti Vulcan modeli çok takıldı. Youtubede Türkiye'de incelemesini yapan bulamadım. Yabancı kanallardan birkaç inceleme videosu izledim ve neden olmasın dedim. Daha...
  17. trkgates32

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

Şaka gibi ya 3500e işlemciyi alamadım.... İş bankası 1 saat onay mesajını atmadı... ve stoğu tükendi
  18. trkgates32

o fiyata düşerse yapışırım kaçırmam ama benim tahminim 3600e düşer gibi... hayırlısı
  19. trkgates32

:D sence ne kadar düşer senin tahminin ? Bence max 3600tl ye düşecek...
  20. trkgates32

AMD Ryzen 5 5600 ne kadara düşer sizce ?
Top Bottom