Arama sonuçları: *

1. U

Gizlice ses kaydi almak suc mu ?

Merhabalar, karisik olaylar oldu ve samimi buldugum biri beni oyuna getirerek sevmedigim bir kizi elestirirken ses kaydina almis.konusma oncesi kivama getirip konusma esnasinda soruyu soruyor. Kizla konusup ozur dileyecegim sorun olacagini sanmiyorum. Kyk da kaliyorum ve kyk da ses kaydi almis...
  2. U

Saati aldim fikriniz nedir ?

Herkese selamlar dogubeyazittan 1450tl ye bu saati aldim biraz once hevesle ama su an pisman oldum(bursumun yarisi gitti) H.o mu g.o mu ?
  3. U

Yazılım için güçlü işlemcili laptop önerisi bütçe 40k

Islemci olarak daha iyi, Ama her sey islemci degil nihai kullanici o kadar yuksek guce gerek duymuyor ozellikle yazilim icin cok gereksiz guclu.
  4. U

Logitech S150 Alarak kötümü yaptım?

Bit ve mhz ayari, Equlaizer ayari, tamamen cozmez ama belirli tonlari degistirerek cizirtiyi azaltabilirsiniz, en iyi equlaizer ayarini chatgpt ye sorarsaniz soyler zaten. Onun disinda varsa baska cozum yolu bilgim yok bunlari deneyin isterseniz.
  5. U

Arkadaslarimdan biri d16 kullaniyor. Tavsiye etmem huawei nerde asus nerde. Arkadasim da sorun yasiyordu gecen touchpad sorunu yasadi mesela. Asusun Islemcisi cok iyi oled 3k ekran metal kasa daha ne olsun.
  6. U

Logitech S150 Alarak kötümü yaptım?

Eski cihazlarda maalesef bunu kolay kolay engelleyemezsiniz. Bit ve mhz ayarini denediyseniz eq ayari ile bir seyler deneyebilirsiniz chatgpt en iyi eq ayarini sizin icin soyleyecektir onun disinda cozumu varsa da bilgim yok
  7. U

Eski laptopu 64 bit nasıl yaparım?

Rufusta eski diskleri goruntule gibi bir kisim olacak onu acarsaniz gorur
  8. U

https://tinyurl.com/mr49439c
  9. U

M3 macbook air 43k ya h.o
  10. U

Yardım Dell laptop bu fiyata alınır mı?

Bilmiyorum hocam da o islemciye o ekran kartina ve kasaya parayi vereceksiniz. Ekran 62.5 srgb oranina sahipti. Bu fiyata bir seyden kismak zorundasiniz.
  11. U

Bu islemcinin ayrik gpu su yoktu oyle hatirliyorum. Sarji cabuk biter ayrica gelen adaptor kac watt drain olur mu bakmak lazim. Bu paraya ciktiysan 45k ya msi pulse almani tavsiye ederim
  12. U

Cok pahali derken ? Bana bu islemci ve ekran kartina sahip model onersene ?
  13. U

Aorus 16x clevo kasa mı?

Control center uygulamasi gayet guzel duydugunuz sorun nedir ? Aorus yerine gidip de nitro alirsaniz yanlis yapmis olursunuz. nitro 16 kullanan biri olarak soyluyorum nitro 16 aorusun yaninda oyuncak gibi dandik duruyor
  14. U

Aorus 16x clevo kasa mı?

Katiliyorum size. Nitro 16 da kullandim rog strix g16 da kullandim. Bu ikisi yerine aorus tercih ederdim sahsen gercekten kaliteli
  15. U

Aorus 16x clevo kasa mı?

Kral sinif arkadasimdan biri kullaniyor 16x modelini. Nitro 16 dan 5 gomlek ust ve kaliteli bir sey premium bir cihaz rog strixe denk bir kalitesi var. Nitro 16 kullanan ben soyluyorum bunu
  16. U

LAPTOP ÖNERİSİNE İHTİYACIM VAR

Tesekkur ederim daha iyileri senin olsun
  17. U

Soyle soyleyim. Rog strix piyasanin en iyi cihazi. En premium cihazi sogutmada rakibi yok. I7 13650hx vardi acilista 36 38 derece 45-55 derece arasi gunluk islerde calisirken geziniyordu. Fan 2200 rpm ve duyulmuyordu bu sekilde 3 tane fan var cihazda bu arada. Gectigim nitro 16 yi actim...
  18. U

I7 13650hx li rog strixten acer nitro 16 ya gectim sahsen tavsiye ederim amd li nitro 16 modellerini 52k ya su an 4070 li model vardi
  19. U

4060 32gb ram laptop önerisi

Top Bottom