Evet. Bu konuda emin olmak istiyorum. Başka bir yerde de bunu söyleyeni görmedim. Soğutmasının ve kasasının çok kaliteli olduğu söyleniyor.O kişi benmiyim? Çünkü bende clevo kasa olduğunu düşünüyorum. Yeşil sitede iken söyleniyordu.
Olduğunu duydum. Olmasa bile Gigabyte pek sağlıklı bir markaya benzemiyor.Evet. Bu konuda emin olmak istiyorum. Başka bir yerde de bunu söyleyeni görmedim. Soğutmasının ve kasasının çok kaliteli olduğu söyleniyor
Sanırım Gigabyte'in clevo kasa olan modeli g5 serisiymiş. Aoruslar clevo kasa değilmiş.Olduğunu duydum. Olmasa bile Gigabyte pek sağlıklı bir markaya benzemiyor.
İkisi arasından Nitro 16 öneririm. @USTUEM kendisi kullanıyor.Sanırım Gigabyte'in clevo kasa olan modeli g5 serisiymiş. Aoruslar clevo kasa değilmiş.
Düşünebileceğim fazla bir marka ve model yok maalesef. Ya Aorus 16x ya da nitro 16 alacağım
Kral sinif arkadasimdan biri kullaniyor 16x modelini. Nitro 16 dan 5 gomlek ust ve kaliteli bir sey premium bir cihaz rog strixe denk bir kalitesi var. Nitro 16 kullanan ben soyluyorum bunuSanırım Gigabyte'in clevo kasa olan modeli g5 serisiymiş. Aoruslar clevo kasa değilmiş.
Düşünebileceğim fazla bir marka ve model yok maalesef. Ya Aorus 16x ya da nitro 16 alacağım
Katiliyorum size. Nitro 16 da kullandim rog strix g16 da kullandim. Bu ikisi yerine aorus tercih ederdim sahsen gercekten kaliteliAorus kalite olarak acer predatör serisine yakın nitro 16 ile karşılaştırmak hata olur. Clevo kasa falan da değil sadece giriş seviye ürünü olan g5 serisinde clevo kasa kullanıyordu.
Şu anda Aorus'a daha yakınım ama aorus'un control center yazılımında bazı problemler varmış sanırım o biraz kafamı karıştırıyor. Bir de nitro 16 daha bilinen bir model. Şu anda biraz kafam karışıkKral sinif arkadasimdan biri kullaniyor 16x modelini. Nitro 16 dan 5 gomlek ust ve kaliteli bir sey premium bir cihaz rog strixe denk bir kalitesi var. Nitro 16 kullanan ben soyluyorum bunu
Teşekkür ederim. Gerçekten tasarımı falan çok güzel. Sadece control center yazılımının çok iyi olmadığını duydum o biraz kafamı karıştırıyor.Aorus kalite olarak acer predatör serisine yakın nitro 16 ile karşılaştırmak hata olur. Clevo kasa falan da değil sadece giriş seviye ürünü olan g5 serisinde clevo kasa kullanıyordu.
Control center uygulamasi gayet guzel duydugunuz sorun nedir ? Aorus yerine gidip de nitro alirsaniz yanlis yapmis olursunuz. nitro 16 kullanan biri olarak soyluyorum nitro 16 aorusun yaninda oyuncak gibi dandik duruyorŞu anda Aorus'a daha yakınım ama aorus'un control center yazılımında bazı problemler varmış sanırım o biraz kafamı karıştırıyor. Bir de nitro 16 daha bilinen bir model. Şu anda biraz kafam karışık
Teşekkür ederim. Gerçekten tasarımı falan çok güzel. Sadece control center yazılımının çok iyi olmadığını duydum o biraz kafamı karıştırıyor.