- Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaş görüntüde bir sorun olduğunu yazmış kasa ile ilgili bir şey yazmıyor
Arkadaş görüntüde bir sorun olduğunu yazmış kasa ile ilgili bir şey yazmıyor
Piyasada yeni ve bilinmeyen bir model gibi duruyor. Ama Clevo olduğu söyleniyordu en son Yeşil sitede.Arkadaş görüntüde bir sorun olduğunu yazmış kasa ile ilgili bir şey yazmıyor
Victusun hangi modelini iade ettin ve neden?Almadım. Victus 16 aldım iade ettim. Şimdi aorus 16x 4070 fiyatı çok artmış 4060 modelini almayı düşünüyorum
s0046nt olan modelini aldım ve iade ettim. Öncelikle laptopun hoparlöründen cızırtı sesi geliyordu. Bu ses hiçbir şey açık olmadığında da gelmeye devam ediyordu. Destekle görüştüm herhangi bi çözüm bulamadılar ve servise göndermemi istediler ben bunu istemedim. (Sürücüleri güncelledim hatta 10-15 tane eski sürücü yükleyip onları da denedim sorun yine çözülmedi)Victusun hangi modelini iade ettin ve neden?
Bende bu modele bakıyorumdum. Ekranı çok mu kötü? %100 srgbymis amas0046nt olan modelini aldım ve iade ettim. Öncelikle laptopun hoparlöründen cızırtı sesi geliyordu. Bu ses hiçbir şey açık olmadığında da gelmeye devam ediyordu. Destekle görüştüm herhangi bi çözüm bulamadılar ve servise göndermemi istediler ben bunu istemedim. (Sürücüleri güncelledim hatta 10-15 tane eski sürücü yükleyip onları da denedim sorun yine çözülmedi)
2. Sebep ekranı söylenen ayarları yapmama rağmen hafif sarıydı bu görüntü hoşuma gitmedi.
Genel olarak içime sinmedi yani ve iade ettim.
Ya ben laptoptan çok soğumuştum belki de ondan her şeyi gözüme batıyordu orasını bilemiyorum ama beyazlar sarıya yakındı sarımtıraktı yani. Ama özellikle kırmızılar çok güzel ve canlıydı diyebilirim. Tabi başka güncel bir bilgisayar kullanıp da onunla karşılaştırma imkanım olmadı ama 5 yıllık HP laptopumla arasında uçurum vardı.Bende bu modele bakıyorumdum. Ekranı çok mu kötü? %100 srgbymis ama