Neler Yeni

Gigabyte Aorus 16x 9SG Alınır mı?

qwerty1029384756

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,255
İsim
Qwerty1029384756
Arkadaş görüntüde bir sorun olduğunu yazmış kasa ile ilgili bir şey yazmıyor
Piyasada yeni ve bilinmeyen bir model gibi duruyor. Ama Clevo olduğu söyleniyordu en son Yeşil sitede.

mon70

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
f a
Victusun hangi modelini iade ettin ve neden?
s0046nt olan modelini aldım ve iade ettim. Öncelikle laptopun hoparlöründen cızırtı sesi geliyordu. Bu ses hiçbir şey açık olmadığında da gelmeye devam ediyordu. Destekle görüştüm herhangi bi çözüm bulamadılar ve servise göndermemi istediler ben bunu istemedim. (Sürücüleri güncelledim hatta 10-15 tane eski sürücü yükleyip onları da denedim sorun yine çözülmedi)
2. Sebep ekranı söylenen ayarları yapmama rağmen hafif sarıydı bu görüntü hoşuma gitmedi.
Genel olarak içime sinmedi yani ve iade ettim.

Enesd14

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Enes
s0046nt olan modelini aldım ve iade ettim. Öncelikle laptopun hoparlöründen cızırtı sesi geliyordu. Bu ses hiçbir şey açık olmadığında da gelmeye devam ediyordu. Destekle görüştüm herhangi bi çözüm bulamadılar ve servise göndermemi istediler ben bunu istemedim. (Sürücüleri güncelledim hatta 10-15 tane eski sürücü yükleyip onları da denedim sorun yine çözülmedi)
2. Sebep ekranı söylenen ayarları yapmama rağmen hafif sarıydı bu görüntü hoşuma gitmedi.
Genel olarak içime sinmedi yani ve iade ettim.
Bende bu modele bakıyorumdum. Ekranı çok mu kötü? %100 srgbymis ama

mon70

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
f a
Bende bu modele bakıyorumdum. Ekranı çok mu kötü? %100 srgbymis ama
Ya ben laptoptan çok soğumuştum belki de ondan her şeyi gözüme batıyordu orasını bilemiyorum ama beyazlar sarıya yakındı sarımtıraktı yani. Ama özellikle kırmızılar çok güzel ve canlıydı diyebilirim. Tabi başka güncel bir bilgisayar kullanıp da onunla karşılaştırma imkanım olmadı ama 5 yıllık HP laptopumla arasında uçurum vardı.
Bir de kurulum beni çok yordu. Geldiğinde ses seviyesi çok düşük ve boğuktu. Sürücüleri güncelledim. Microsoft Store'dan realtek uygulaması indirmek istediğimde hata verdi. Bir sürü ona uğraştım sonra bir tane forumdan sürücü mü uygulama mı bir şey yükledim. Ondan sonra yüklenmişti. Öyle
Şunu da söyleyeyim n11 üzerinden hpstore'dan aldım ben. İade etmek istediğimde hiçbir zorluk çıkarmadılar. Cuma günü kargoya verdim pazartesi onaylandı ve para iadesi yaptılar. O konuda haklarını teslim etmek lazım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,653
Üyeler
166,800
Son üye
erenszzy10
Top Bottom