Neler Yeni

GIGABYTE AORUS 16X 9SG 59.999 TL

arkadaşlar aorus konusu görünce sormak istedim konudan biraz bağımsız ama aşağıdaki laptoplardan hangisini tercih etmek daha mantıklı olur?

Bu ikisi arasından gamegaraj daha mantıklı bence.

Neyse ya sildim yorumu.Ama almadan once google da laptopun sorunlarini yabanci forumlarda arastirip oyle alin.Qhd ye takilmazsaniz Hp omen 17.3 serilerine de bakabilirsiniz.

Son düzenleme:
ilk aldığımda bıktırmıştı gerçekten çok sorunluydu ama donanımsal sorunları hallettiler sürekli bios güncelleyerek. Şuan alınabilir belki ama karara kalmış. yaklaşık 2 kg bir adaptör ile giriyor yerinden hareket ettirmeden kullanacaklar için bence en iyi laptop dell g serisi. soğutma sistemi çok iyi
Sorunlar harbi çözüldüyse güzel fiyata düştüğünde önerebilirim gibi aslında

arkadaşlar aorus konusu görünce sormak istedim konudan biraz bağımsız ama aşağıdaki laptoplardan hangisini tercih etmek daha mantıklı olur?

Gamegaraj bildiğim kadarı ile MSI Sword ile aynı kasa

4060 ve 4070 laptoplarda 2k ekranın olması oyunlarda istenilen performansı vermeyeceğine dair birkaç yazı okudum o yüzden kararsız kaldım bu konuda düşünceleriniz neler?

4060 ve 4070 laptoplarda 2k ekranın olması oyunlarda istenilen performansı vermeyeceğine dair birkaç yazı okudum o yüzden kararsız kaldım bu konuda düşünceleriniz neler?
vermez tabi abi mobil ekran kartını masa üstü gibi düşünmeyin 1080p ideal

arkadaşlar gigabytenin global garantisi var mı bilgisi olan?

4080 bile yer yer istedigim performansi vermiyor. Kesinlikle 4060 4070 alacaklar 1080p alsin ooo 2k diye kanmayın istediginiz fpsi alamazsiniz.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu ikisi arasından gamegaraj daha mantıklı bence.
Daha gündüz vakti 48k dı

Geri