Neler Yeni

GIGABYTE AORUS 16X 9SG 59.999 TL

shikakru

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Onur Ertürk
BU DA LENOVO LEGİON ADAM NE GÜZEL ÇIKIŞLARI KONUMLANDIRMIŞ

ES GEÇMEYELİM DİZÜSTÜNÜN AYAKLARI MÜKEMMEL KONUMLANDIRILMIŞ

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:

BUGÜNE KADAR ALDIĞIM KÖTÜ veya İYİ ÜRÜNLERİ ASLA SAVUNMAM AMA İYİ ÜRÜNLERİN HAKKINI DA VERİRİM BUNU DA KARŞILAŞTIRARAK VERİRİM 25 YILDIR DİZÜSTÜ KULLANIYORUM KULLANMADAN DA NEYİN NE OLDUĞUNU GÖRECEK KAPASİTEYE SAHİBİM

KARINCA KADAR DEDİĞİN ŞEY TASARIM VE KULLANIM KONFOR HATALARIYLA DOLU

1-2 gün önce en son aldığım ürün nasıl savunduğumu gör diğer açtığım konulara da bakabilirsin

60k civarında bu özelliklerde laptop önerebilir misin? https://www.n11.com/urun/hp-victus-...lgisayar-51154774?magaza=tekramarket#unf-sell aklımda bu da var ikisi arasında kaldım

https://www.incehesap.com/msi-katan...medium=referral&utm_campaign=quickview&v=1.27 bunda da ssd upg yapıp ucuza kapatabiliriz

Fransali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,469
İsim
Ali Ensar Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Notebook önerisi- tenik sorun
4060 olan versiyonu almıştım üretim hatalı gpu arızası denk geldi. Ama sıcaklık konusunda enfes cihaz 80 in üstüne çıkmıyor

Gamegaraj slayer tercih edilebilir, sıcak fırsat sayılmaz ama alınır cihaz. 4060 versiyon 45k ya düşüyordu üretimi bitti muhtemelen

Kartallar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,498
İsim
Kara Kartal
60k civarında bu özelliklerde laptop önerebilir misin? https://www.n11.com/urun/hp-victus-...lgisayar-51154774?magaza=tekramarket#unf-sell aklımda bu da var ikisi arasında kaldım

https://www.incehesap.com/msi-katan...medium=referral&utm_campaign=quickview&v=1.27 bunda da ssd upg yapıp ucuza kapatabiliriz
yeni dizüstülerini bekleyin şuan dizüstü almak pişmanlıktır
Ekran kartı RTX 50xx serisi
Güç tüketimi düşük güçlü yeni işlemcileri bekleyin
NTSC %45 li Victus çamur ekran devri kapandı artık yeni moda DCI P3 %100

PNSHER

80+ Bronze
BU DA LENOVO LEGİON ADAM NE GÜZEL ÇIKIŞLARI KONUMLANDIRMIŞ

ES GEÇMEYELİM DİZÜSTÜNÜN AYAKLARI MÜKEMMEL KONUMLANDIRILMIŞ

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

BUGÜNE KADAR ALDIĞIM KÖTÜ veya İYİ ÜRÜNLERİ ASLA SAVUNMAM AMA İYİ ÜRÜNLERİN HAKKINI DA VERİRİM BUNU DA KARŞILAŞTIRARAK VERİRİM 25 YILDIR DİZÜSTÜ KULLANIYORUM KULLANMADAN DA NEYİN NE OLDUĞUNU GÖRECEK KAPASİTEYE SAHİBİM

KARINCA KADAR DEDİĞİN ŞEY TASARIM VE KULLANIM KONFOR HATALARIYLA DOLU

1-2 gün önce en son aldığım ürün nasıl savunduğumu gör diğer açtığım konulara da bakabilirsin

KASA MALZEMESİ ÇIKIŞLARIN KONUMLANDIRMASI ÇOK KÖTÜ
GÜÇ GİRİŞİ YANDAKİ BÜTÜN BÖLGEYİ ÖLDÜRMÜŞ
TAM BİR ÖZÜRLÜ TASARIM
BÖYLE BİR DİZÜSTÜNE ASLA PARA VERMEM (AZICIK LENOVO LEGİONDAN DERS ALSINLAR)

BÜYÜK BÜYÜK YAZMAMIN NEDENİ SENELERDİR AYNI R-ZEKALI İNSANLARA TASARIM YAPTIRIYORLAR

GİGABYTE BU HATAYI 2018 DEN BERİ YAPIYOR AKILLANMADILAR

ÇORBA BİLE BU KADAR KARIŞTIRILMAZ HALA DERS ALMAMIŞLAR

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Kimse portların sağda solda olmasına takılmıyor. Cihazı kullanılamaz yapan bir şey de değil. Dünyanın sonuymuş gibi yazmışsınız. Bu fiyata lenovo legion da alınamadığına göre bunu tartışmak biraz manasız olmuş.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Arda KSZ
Ürünü 6 aydır kullanıyorum memnunum giriş çıkış portlarının konumunda bence herhangi bir dezavantajı yok. Fan en yüksek ayara çıktığında baya ses yapıyor ama genelde en yüksek ayarda çalışmıyor. Sorularınız varsa cevaplayabilirim.

SerdarT35

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
713
İsim
Serdar Totuzbeş
İlgilendiği Kategoriler
laptop
Instagram
giorno_plush
Discord
SerdarT35
Gigabyte la bir akrabalığınmı var dostum? Zoruna giden ne ? Sen alınır dediğin için, ben sıcak fırsat değil demem ve fiyat grafiğini paylaşmam mı ?
laf etmedim dostum chill out, sadece keşke attığın grafiğe bak diyorum. o hatalı bir grafik laptop 1 haftadır 62k'yı 60k'ya düştü bugün.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,377
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
4070 laptoplar gereksiz pahalı bence 4060 ile aralarında o kadar da fark yok %20 ortalama. Bildiğim kadarı ile 40-45 civarına en sağlam 4060 lar vardı dell vb. Tabii 45k geçildiği taktirde ise bu konudaki gibi ürünler olabilir. Lakin bence 60k ya çıkmak yerine 40k civarına güzel bir 4060 alınmalı veya 4080 lere çıkılmalı
1743936754573.png

SerdarT35

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
713
İsim
Serdar Totuzbeş
İlgilendiği Kategoriler
laptop
Instagram
giorno_plush
Discord
SerdarT35
KASA MALZEMESİ ÇIKIŞLARIN KONUMLANDIRMASI ÇOK KÖTÜ
GÜÇ GİRİŞİ YANDAKİ BÜTÜN BÖLGEYİ ÖLDÜRMÜŞ
TAM BİR ÖZÜRLÜ TASARIM
BÖYLE BİR DİZÜSTÜNE ASLA PARA VERMEM (AZICIK LENOVO LEGİONDAN DERS ALSINLAR)

BÜYÜK BÜYÜK YAZMAMIN NEDENİ SENELERDİR AYNI R-ZEKALI İNSANLARA TASARIM YAPTIRIYORLAR

GİGABYTE BU HATAYI 2018 DEN BERİ YAPIYOR AKILLANMADILAR

ÇORBA BİLE BU KADAR KARIŞTIRILMAZ HALA DERS ALMAMIŞLAR

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
aman Allahım laptopta 3 değil 2 usb çıkışı var ondan dolayı çöp oldu, bir de arkaya çıkış koymamışlar çok kötü ühü oyun oynarken bilgisayar aniden BENİM ARKAMDA USB PORTU YOK AĞLA diyecek zaten yaaa

4070 laptoplar gereksiz pahalı bence 4060 ile aralarında o kadar da fark yok %20 ortalama. Bildiğim kadarı ile 40-45 civarına en sağlam 4060 lar vardı dell vb. Tabii 45k geçildiği taktirde ise bu konudaki gibi ürünler olabilir. Lakin bence 60k ya çıkmak yerine 40k civarına güzel bir 4060 alınmalı veya 4080 lere çıkılmalı
Alıntıyı görüntüle
dell g sağlam falan değil leş bir model dell'in. adam gibi 4060'lar 47k'dan başlıyor bu da adam gibi 4070. arada 13k fark var hem işlemci hem de ekran kartı olarak. bence değer

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,377
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
aman Allahım laptopta 3 değil 2 usb çıkışı var ondan dolayı çöp oldu, bir de arkaya çıkış koymamışlar çok kötü ühü oyun oynarken bilgisayar aniden BENİM ARKAMDA USB PORTU YOK AĞLA diyecek zaten yaaa

dell g sağlam falan değil leş bir model dell'in. adam gibi 4060'lar 47k'dan başlıyor bu da adam gibi 4070. arada 13k fark var hem işlemci hem de ekran kartı olarak. bence değer
47k dan baslıyorsa değebilir evet. Bu kasanın güzel bir incelemesi varsa link atar mısın keza aorus clevo ile de calısıyord​

PNSHER

80+ Bronze
47k dan baslıyorsa değebilir evet. Bu kasanın güzel bir incelemesi varsa link atar mısın keza aorus clevo ile de calısıyord​
Aorus modellerinde bildiğim kadarıyla clevo üretimi bir model yok. Siz Gigabyte G5 ile karıştırıyorsunuz sanırım.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,377
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Aorus modellerinde bildiğim kadarıyla clevo üretimi bir model yok. Siz Gigabyte G5 ile karıştırıyorsunuz sanırım.
Olabilir doğru. Ben cok takip etmiyorum 4000 serisi laptopları da incelemeler iyiyse sıkıntı yok.

Overrate

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
170
İsim
Mehmet sunal
ilk aldığımda bıktırmıştı gerçekten çok sorunluydu ama yazılımsal sorunları hallettiler sürekli bios güncelleyerek. Şuan alınabilir belki ama karara kalmış. yaklaşık 2 kg bir adaptör ile giriyor yerinden hareket ettirmeden kullanacaklar için bence en iyi laptop dell g serisi. soğutma sistemi çok iyi

Son düzenleme:

Yavuxxx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Yavuz Selim
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji hakkında her şey
arkadaşlar aorus konusu görünce sormak istedim konudan biraz bağımsız ama aşağıdaki laptoplardan hangisini tercih etmek daha mantıklı olur?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,080,135
Üyeler
171,703
Son üye
Batuhan0777
Top Bottom